Peelingi do ciała

Oriflame Swedish Spa, Salt Crystals Body Scrub Solny peeling do ciała

wikaat
    25 lipca 2024 o 9:57
    polecam
    nie jest on super drogi, ale też nie jest tani jak na peeling. za opakowanie trzeba zapłacić ok. 60 złotych, ale plusem jest wydajność. na pewno przyznać muszę, że świetnie on oczyszcza skórę na nagromadzonego naskórka na ciele. jest to coś to jest dla mnie super istotne, bo posiadam suchą skórę. zapach akurat nie jest jakiś zachęcający, ale patrząc czysto na działanie peelingujące daję mu 5 gwiazdek.
  • 26 sierpnia 2023 o 12:20
    polubiłam ten peeling
    Peeling ma konsystencję galaretki z drobinkami. Podczas użycia czuć, że wygładza skórę. Po zastosowaniu skóra jest faktycznie miękka, wygładzona i sprężysta. Nie pozostawia efektu podrażnienia. Polecam.
    U konsultantki
  • 10 listopada 2022 o 12:58
    Najlepszy jaki do tej pory miałam
    Peeling otrzymałam w prezencie od mojej siostry. Zacznę od zapachu, który mi osobiście bardzo się podoba - jest wyrazisty, ostry, ale nie drażniący, lekko odświeżający. Konsystencja - tłusta, dobrze rozprowadzająca się. Drobinki małe, ale skutecznie i dokładnie peelingujące. Peeling nie podrażnia, ściera naskórek równomiernie. Pozostawia na skórze tłusty film. Dzięki stosowaniu tego peelingu pozbyłam się wrastających włosków na łydkach. A po lecie pięknie wyrównał koloryt z resztek opalenizny. Wydajność średnia w kierunku słabej. Ja nie używam dużych ilości ze względu na wrażliwą skórę oraz codzienne szczotkowanie ciała (nie mam wiele naskórka do usunięcia dzięki codziennemu delikatnemu złuszczaniu szczotką), dlatego po 3 użyciu na całe ciało mam jeszcze 60% opakowania. Cena regularna za wysoka, jednak bardzo często jest w promocji, a ta cena jest już rozsądna. W porównaniu z innymi peelingami uważam, że jest warty wypróbowania.
    Zalety:
    • skuteczny i delikatny peeling
    • wg mnie ładny, odświeżający zapach
    • uczucie natłuszczenia
    • cena w promocji
    • wygładzenie i ujędrnienie skóry
    • piękne, eleganckie opakowanie
    Wady:
    • cena regularna
  • 31 maja 2022 o 13:42
    Wygładzenie po pierwszym uzyciu
    Peeling ma duże opakowanie co jest według mnie jedną z fajniejszych rzeczy, fajnie złuszcza martwy naskórek, jednocześnie dzięki olejkom zostawia uczucie nawilżonej skóry, nie jest ona wysuszona ani podrażniona. Drobinki są małe i nie powodują mikrouszkodzeń. Nie mogę pominąć zapachu, bo jest obłędny. Pachnie 1:1 jak w spa, przy tym peelingu można sie na prawdę fajnie zrelaksować, odprężyć po ciężkim dniu. Świetnie nada się również na prezent razem z balsamem tej serii. Peeling jest tez bardzo wydajny jako że stosujemy go na całe ciało to nie zużywa sie tak szybko. Peeling mocno nawilża, zostawia skórę mocno wygładzona bez podrażnień. Dodatkowo fajnie sie sprawdzi gdy nie mamy czasu na depilację aby włoski gdy są krótsze nie były mocno odczuwalne.
    Zalety:
    • mocne nawilżenie
    • brak podraznień
    Wady:
    • cena gdy nie jest na promocji. W promce mozna kupić nawet za 25 zł, jednak jest warty swoich pieniedzy
    KIN0183
    7 kwietnia 2022 o 13:57
    Rewelacja :)
    Kolejny kosmetyk z serii Swedish Spa z Oriflame spowodował u mnie uśmiech na twarzy i chęć zakupienia kolejnych sztuk, sprawdziło się masło do ciała, maska do rąk, pianka i teraz scrub. Zakupiłam tą serię pierwszy raz jakiś czas temu, po tym jak moja suchą skórę zaczęła się robić jeszcze bardziej suchą i nie zawiodłam się, sprawdziła się bardzo dobrze i teraz pora na recenzje kolejnego kosmetku tej serii czyli scrubu, używam go raz na tydzień więc trochę z tą recenzją zwlekałam. I tak , moim zdaniem ma same plusy , oto one : * zapach-no poprostu uwielbiam zapach tej serii , świeży, morski, gdzieś tam pojawia się nuta męskich perfum * działanie - ( zaznaczam że używam peelingu przy użyciu rękawicy złuszczającej) super, skóra jest gładka, miękka, przyjemna w dotyku, po spłukaniu i wytarciu się ręcznikiem pozostaje cienka tłustawa warstwa na skórze * bardzo dobrze nawilża * dość wydajny, być może też dzięki rękawicy * pojemność 200 ml * cena- regularna 50 zł, ale warto zapłacic te pieniądze, za taką jakość, zdarza się też promocja na niego ,jak i inne produkty tej serii . Czy kupię kolejne opakowanie, zdecydowanie tak :)
    U konsultantki