Wody perfumowane damskie

Bvlgari BLV EDP

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

malva7
    17 sierpnia 2016 o 12:39
    mega!
    mój ulubiony... delikatny, pudrowy, wyraźny. bardzo trwały, choć nie męczy. nadaje się na każdą pogodę, temperaturę i humor. zjawisko! tylko czy gdzieś można go jeszcze znaleźć ??? pomóżcie... :(
    • Flakon
    W perfumerii
  • 6 maja 2016 o 0:26
    Nie, nie i jeszcze raz nie!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Lubię zapachy, które są jakieś - mają charakter, moc albo są w najbanalniejszy sposób po prostu piękne. Próbkę BLV dostałam do zamówienia charakternych perfum i przy nich wypadła blado, bardzo blado. Zapach zupełnie bez polotu, nijaki, w żaden sposób nie przyciągający uwagi... Jedyne komentarze, jakie padły po jego użyciu z ust przyjaciółek to "ale się nakremowałaś"... Bo BLV pachnie jak krem Nivea, ale nie ten przyjemny klasyczny w niebieskim opakowaniu tylko Nivea Baby, który już tak fajnie, jak klasyk nie pachnie. Nie, nie i jeszcze raz nie! Pachnieć kremem za tyle pieniędzy? Musiałabym oszaleć albo mieć fabrykę banknotów, z którymi nie mam co zrobić... Ale i tak wtedy BLV kupiłabym mojemu dziecku, a nie sobie, bo ja chcę pachnieć, jak kobieta. Trwałość dobra i za to daję jedyną gwiazdkę.
    • Flakon
    AlizeB
    6 lutego 2016 o 16:47
    Mam do niego sentyment
    Nie jest to mój ulubiony zapach, zdecydowanie za męski, wole słodsze jednak mam do tej perfumy sentyment. To była moja pierwsza perfuma, podkradałam ją mamie mając 11 lat (moze nie sam zapach mi przypadl do gustu ale to ze pachniałam jak dorosła) w wieku 14 dostałam mój własny flakonik wcześniej dostawalam owocowe "perfumy" dla dzieci Moja mama uwielbia nadal ten zapach jednak dla mnie jest za chłodny, flakonik też nie podoba mi się za bardzo. Ze względu na wspomnienia dostaje dodatkową gwiazdkę Używam tego produktu od: 8 lat Ilość zużytych opakowań: 2 moje i kilka zużytych wspólnie z mamą
  • 4 marca 2014 o 17:39
    tak pachnie kolor blue
    zimny, świeży, krystalicznie czysty, energetyzujący, nieco męski, elegancki, pełen dystansu, nowoczesny, na dzień, na wiosnę i lato, dla pewnych siebie, zdecydowanych kobiet. hm. nie czuję tam żadnych kwiatków. czuję imbir i drzewo sandałowe. czuję też męską wodę kolońską, trochę zapachu z salonu fryzjerskiego, morską sól. zapach jest piękny, z klasą. tak wg. mnie pachnie kolor niebieski. interpretacja jest idealna. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1x 75 ml
    Ayo22
    8 czerwca 2013 o 19:59
    zimna elegancja
    ideał. to jedna wielka gra kontrastów - gorący, drażniący imbir z czymś łagodnym i otulającym, zimny powiew elegancji i czystości z delikatnym kremem nivea. nie uwolnię się od tego zapachu chyba już nigdy :)

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie