Toniki i hydrolaty

Mario Badescu Skin Care Cucumber and Green Tea, Facial Spray with Aloe Mgiełka do twarzy

• 15 maja 2024 o 14:37
    Mega odświeżenie
    To, co mnie najbardziej zachwyciło, to jej zapach. Po spryskaniu twarzy tą mgiełką, czuć intensywną nutę zielonej herbaty i odrobinę ogórka, co sprawia, że ​​cały proces pielęgnacji staje się jeszcze bardziej przyjemny. Jest to doskonały sposób na poprawienie sobie nastroju rano :) Testowałam wszystkie zapachy z tej serii i od tego jestem uzależniona! Co do właściwości to jest to mgiełka i nie oczekuję wiele :) Jako osoba z wrażliwą skórą, zawsze staram się być ostrożna przy wyborze kosmetyków, aby uniknąć podrażnień i uczuleń i ta jest super łagodna. Poranna rutyna z tą mgiełką to przyjemność.
    loluwa
    21 lipca 2023 o 23:04
    nic warte kupienia
    w sumie ta mgiełka nic nie robi ani jakoś za bardzo nie odświeża ani nie nawilza.nie jest warta kupienia szczególnie że nie jest jakaś tania.bardzo szybko się kończy.
    • skład
  • 23 listopada 2022 o 7:45
    Trochę drogo
    Tej mgiełki używałam głównie latem i świetnie sprawdziła mi się do odświeżania i chłodzenia skóry po ekspozycji na słońce. Odczuwalne było również uczucie ukojenia skóry. Produkt ma dosyć intensywny, aczkolwiek w moim odczuciu przyjemny zapach. Niestety jest to produkt drogi jak na tego typu kosmetyk i gdyby nie fakt, że otrzymałam go w prezencie sama na pewno bym po niego nie sięgnęła.
    Zalety:
    • odświeżał, chłodził i koił skórę w okresie letnim
    • intensywny, ale ładny zapach
    • dosyć szybko się wchłaniał
    • całkiem wydajny
    • nie pozostawiał lepkiej warstwy na skórze
    Wady:
    • atomizer, który bardziej "pluje" niż wypuszcza mgiełkę
    • bardzo średni skład
  • 19 października 2022 o 17:23
    Najlepsza
    Nie miałam lepszej mgiełki do twarzy. Jestem po 50, cera sucha, problematyczna. Uwielbiam kosmetyki tej marki. Próbowałam wszystkich mgiełek, jednak ta daje mi najwięcej. Skóra oddycha, jest świeża, nawilżona, bez podrażnień.
    Zalety:
    • Podoba mi się zapach, nieprzekombinowane opakowanie i etykieta, różne wielkości, wydajność, no i to że moja po całym dniu promienieje.
    Wady:
    • Nie jest tania. No, najdroższa też nie :)
  • 13 października 2021 o 17:20
    Ogórek i zielona herbata
    Ostatnio nie mam szczęścia do tego typu kosmetyków pielęgnacyjnych, chyba jednak nie tak łatwo zrobić dobrą mgiełkę do twarzy. Jest to moja pierwsza rzecz z tej marki i prawdopodobnie ostatnia, nie czuję się zachęcona do testowania kolejnych produktów. Wady: -cena -brak dobrego nawilżenia -bardzo średni skład, zwłaszcza za taką cenę Zalety: -wygodny atomizer -wydajna -dobry podkład pod moją pielęgnację -nie zrobił krzywdy mojej skórze