Szampony do włosów

Aussie Miracle Moist, Shampoo Szampon nawilżający do włosów suchych i zniszczonych

Aussie Miracle Moist Szampon do Włosów Suchych Zniszczonych I Nieco Nieszczęśliwych 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 260 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 22 października 2024 o 19:27
    Niby jest ok ale…
    Szampon niby ok ale… nie dla każdego. U mnie nie oczyszczał dobrze skóry głowy i dodatkowo obciążał włosy powodując ich bardzo szybkie przetłuszczanie. Pomimo bogatej formuły i pięknego zapachu nie jest w mojej top liście. Będzie zdecydowanie lepszy dla posiadaczek suchych włosów.
    Zalety:
    Wady:
    • Obciąża włosy
    joanakk
    14 sierpnia 2024 o 12:41
    Nawilżone i gładkie włosy
    Formuła tego szamponu, wzbogacona olejkiem z orzechów makadamia, głęboko odżywia i regeneruje włosy, przywracając im zdrowy wygląd i blask. Szampon ma przyjemną, kremową konsystencję, która łatwo się pieni i dobrze rozprowadza po włosach. Co więcej, pięknie pachnie, co sprawia, że każde mycie włosów staje się przyjemnym rytuałem. Włosy po umyciu są nie tylko nawilżone, ale również łatwe do rozczesania, co jest dużym plusem, szczególnie przy włosach skłonnych do plątania. Przy regularnym stosowaniu poprawia kondycję włosów. Stają się mniej łamliwe, bardziej sprężyste i widocznie zdrowsze. Opakowanie z zamknięciem na klik jest bardzo dobrze wykonane nie ma szans aby w podróży sam się otworzył.
    Zalety:
    • Dobra cena
    • Świeży zapach
    • Wygładza włosy
    • Nawilża włosy
    • Świetnie się pieni
  • 16 lipca 2024 o 15:47
    Ten szampon nie jest dla mnie
    Szampon pięknie pachnie i dobrze oczyszcza skórę głowy, jednak ma spory minus. Kiedy zaczęłam stosować ten szampon zauważyłam, ze moja skóra głowy jest przesuszona, włosy tez.
    Zalety:
    • Zapach, wygodne opakowanie
    Wady:
    • Wysuszający
  • 6 sierpnia 2023 o 14:29
    Aromat recenzowanego zdecydowanie umila rytuał mycia włosów:)
    Mam długie, dośc gęste, choć zniszczone już nieco farbowaniem oraz przesuszone włosy. Dobry szampon zatem oraz maska czy odżywka to duet , którego nie może zabraknąć w mojej łazience. Szampon ma gęstą konsystencję oraz mega przyjemny i dość intensywny aromat, który przez jakiś jeszcze czas unosi się zarówno w łazience jak i na włosach. Mi to jak najbardziej odpowiada. Bardzo dobrze się pieni skutecznie oczyszczając zarówno skalp jak i włosy nie tylko z brudu jaki nagromadził się na nich w ciągu dnia, ale również z resztek kosmetyków do stylizacji jak np lakier czy żel. Recenzowany myje, odświeża czuprynę, nie podrażnia skóry głowy, ani nie powoduje wysypu łupieżu. Nie obciąża włosów. Sprawdza się zatem w roli do jakiej został stworzony całkiem nieźle. Nie zauważyłam natomiast w jego przypadku jakichś cudownych własciwosci nawilżających czy poprawiających kondycje moich włosów. Ot, dobry szampon i tyle. Zresztą i tak po umyciu głowy zawsze traktuję ją jakąś odżywką bądz maską, i to moim zdaniem ich zadaniem jest zadbać o pielęgnacje moich włosów, szampon ma je na tego typu zabiegi po prostu dobrze przygotować:)
    Zalety:
    • Gęsta, dobrze pieniąca się konsystencja szamponu
    • Piękny, intensywny zapach orzechów macadamia
    • Właściwosci myjące oraz odświeżające czuprynę
    Wady:
    • Nie zauważyłam obiecanego przez Producenta nawilżenia czy nabłyszczenia moich włosów.
  • 7 lipca 2023 o 8:23
    Polecam
    W swoim życiu używałam wiele szamponów i żaden nie zrobił na mnie takiego efektu wow jak szampon marki Aussie. Niektóre przesuszały moją skórę głowy, pojawiał się łupież. Ten szampon natomiast bardzo dobrze czyści skórę głowy, włosy po umyciu są miękkie i puszyste, do tego delikatne. Szampon bardzo dobrze się pieni, ma piękny zapach.