Podkłady

Mary Kay Mineral Powder Foundation Mineralny podkład pudrowy

Mary Kay Mineral Powder Foundation puder mineralny odcień 1 5 Beige Mineral Powder 8 g

Nasi użytkownicy zostawili 67 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 marca 2025 o 11:45
    dla mnie super
    Puder mineralny Mary Kay mam już dość długo. Nie psuje się, nie zmienia barwy ani struktury. Był bez zapachu i nadal jest. Dla mnie to produkt wielozadaniowy: 1) pokrywa czystą skórę jako podkład; 2)puder jako wykończenie makijażu ; Opakowany w słoiczek ze srebrną pokrywką w formie lusterka bez szaty graficznej. Niezbędne informacje na odwrotnej stronie u podstawy słoiczka. Wewnątrz denko z kilkoma dziureczkami, które po przekręceniu za niewielkie uchwyty ułatwia dostęp do produktu. Opakowanie wygodne i zmyślne. W fajny sposób zabezpiecza puder przed nadmiernym wysypywaniem się na pokrywkę. Ja mam kolor medium Ivory 2. Jest raczej z tych jaśniejszych. Struktura sypka, bardzo miałka. Przeznaczony do wszystkich rodzajów skóry. U mnie idealnie się sprawdził. Jest średnio-kryjący, matujący , wygładzający. Idealnie wtapia się w skórę i czyni ją gładką - wręcz aksamitną i miękką. Mam dość sporo plamek pigmentowych, jaśniejszych i ciemniejszych. W naturalny sposób maskuje je wyrównując koloryt. Cera staje się jednolita. Niweluje błyszczenie, ale jednocześnie daje efekt świeżego,młodego wyglądu. Nie zapycha i nie uwidacznia porów. Nie podkreśla zmarszczek. Nie tworzy maski, nie roluje się ani nie wałkuje. Jego delikatny pyłek idealnie rozprowadza się na skórze. Nie spływa ani nie blednie. U mnie utrzymuje się cały dzień. Natomiast u osób, które mają strefy tłuste wymaga poprawek . Dla mnie osobiście przy raczej suchej cerze mam wrażenie, że nawilża. W każdym razie nie pogłębia i nie powoduje dodatkowego wysuszania. Jest wydajny. Mam go długo. Pomimo upływu czasu nie zmienia swoich właściwości. Wysoka cena = wysoka jakość! Godny polecenia pomimo wielu negatywnych ocen.
    Zalety:
    • pomysłowe opakowanie;
    • cena = jakość;
    • zalety j.w.
    Wady:
    • dla mnie bez wad;
    Mborka
    12 czerwca 2023 o 13:15
    Fajnie się sprawdził
    Rewelacyjne krycie, które utrzymuje się przez cały dzień. Z moją wrażliwą, alergiczną i naczynkową cerą sprawdził się idealnie. Nie zapycha porów, nie uczula i nie podrażnia. Jest to moje drugie opakowanie i napewno nie ostatnie.
    anjanoc
    16 kwietnia 2021 o 16:08
    Jeden z lepszych
    Mineralny podkład od MK... Podeszłam do niego sceptycznie, bo nie jestem fanką kosmetyków kupionych u konsultantek. jednak rzeczywistość meni zaskoczyła! Pięknie kryje, jest delikatny, nie obciąża skóry, ma kolor, który mi pasuje. I jest wydajny- co przy dość wysokiej cenie jest ważne.
    Zalety:
    • wydajny
    • dobry kolor
    • delikatny
    • lekki
    Wady:
    U konsultantki
  • 10 lipca 2020 o 10:27
    Najlepszy !
    Najlepszy jaki dotąd miałam! Bardzo lubię pudry sypkie, które mogę wklepać na podkład, za pomocą beauty blendera. Ten ciężko będzie przebić ! Opakowany jest w bardzo wygodnym słoiczku, można sobie dozować ilość pudru jaka chcemy użyć przekręcając wewnętrzne wieczko z dziurkami - świetne rozwiązanie dzięki któremu produkt nie marnuje się i nie rozsypuje :) Jak wspomniałam ja wklepuje puder na podkład za pomocą beauty blendera- taki sposób sprawdza się u mnie najlepiej. Produktu idzie malutko, także wydaje mi się ze będzie mega wydajny i bardzo dobrze ! Puder ładnie wtapia się w podkład, wyrównuje koloryt, super matuje i długo utrzymuje ten stan ! Dla mnie bomba!
  • 6 czerwca 2020 o 15:00
    Sypki puder brązujący
    Najlepszy mineralny podkład pudrowy jaki stosowałam . Podkład jest lekki , delikatnie się go nakłada bardzo dobrze kryje . Super maskuje niedoskonałości . Polecam do podkładu pędzelek z tej samej firmy do zestawu . Bardzo wydajny jedno opakowanie starcza mi na ponad rok czasu .
    Zalety:
    • Bardzo wydajny , delikatny dobrze kryjący
    U konsultantki