Serum do twarzy

Lanoline Manuka Honey Skin Renew Firming Serum with Collagen & Vitamin C & E Serum ujędrniające do regeneracji skóry

• 8 lutego 2020 o 19:50
    Przyjemny!
    Bardzo przyjemne serum w postaci gęstego serum. Podróżował ze mną przez miesiąc także mogę powiedzieć że testowałam go w różnych warunkach klimatycznych, od tych super minusowych do 30+ i zawsze szybko się wchłaniał, nawilżał na tyle, że nie potrzebowałam już po nim żadnego kremu. Czy jednak pojawiły się jakieś zauważalne efekty? Cieżko mi to ocenić. Wystarczył mi na 2 miesiące, mam cerę już dojrzałą także oprócz nawilżenia nie zauważyłam niczego więcej. Jako jedyny kompan podróży - polecam jak najbardziej, jednakże aby chcieć od niego coś więcej potrzeba albo większych jego ilości bądz produktu dodatkowego.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Fajny, szklany słoiczek
    • Bezzapachowy
    W strefie wolnocłowej
  • 22 lutego 2019 o 23:02
    Polecam
    Super wchłanianie, przyjemny zapach, naturalne składniki, działa przeciwzmarszczkowo, antyoksydacyjne. Idealny zarówno do skóry naczyniowej, mieszanej, jak i do bardzo wrażliwej (zarówno AZS) .
    Zalety:
    • Miód manuka, przeciwzmarszczkowy
    Wady:
    • Brak wad ????
  • 28 lutego 2018 o 14:50
    Rewelacyjne bogate w same dobra serum
    Serum ma postać gęstego żelu. Po nałożeniu na twarz przez moment mamy wrażenie, że się trochę lepi. To uczucie trwa chwilkę gdyż serum szybko wchłania się w skórę nadając jej przyjemnej gładkości . Po użyciu mamy wrażenie miękkiej i nawilżonej skóry. Serum stosuję na cała twarz, również pod oczy. Serum zapewnia intensywne nawilżenie przez cały dzień. Wyraźnie wzmacniało i ujędrniło moją skórę. Cudownie rozjaśnia, zmniejsza przebarwiania i zwęża pory.
    Zalety:
    • polecany szczególnie dla cery wrażliwej, problematycznej i przesuszonej,
    • zapobiega powstawaniu zmarszczek tworząc parasol ochronny przeciwko starzeniu się skóry,
    • bogactwo protein, witamin i minerałów,
    • odżywia, wygładza i leczy wrażliwą skórę,
    • wspomaga leczenie atopowego zapalenia skóry, egzemy i łuszczycy,
    • wspomaga wzrost nowych komórek i regenerację tkanek,
    • nawilża i zapobiega wysuszeniu skóry
    • wydajność,
    • pompka działa bez zarzutu,
    • szklana, przydymiona butelka pozwala kontrolować stan zużycia.