Kremy tonujące

Sisley Soin Teinté Phyto-Hydratant [Tinted Moisturizer with Botanical Extracts] Tonujący krem nawilżający z wyciągami roślinnymi

• 20 listopada 2013 o 20:27
    po prostu fajny!!!
    używam odcienia nr 3 -beż z domieszką różu i nr 4 - opalony beż. stosuję go na policzki, trochę na czoło i szyję, taka "oszczędna" aplikacja powoduje, że tubki mam wciąż pelne. produkt cudnie się rozsmarowuje, ładnie wnika w skórę - nie odcina się zbytnio od miejsc nie posmarowanych, bardzo naturalnie wygląda na twarzy! ma specyficzny, ziołowy zapach - typowy dla kosmetyków tej firmy. naprawdę udany produkt! Używam tego produktu od: z przerwami od paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 tubki
  • 14 lipca 2011 o 18:03
    Dobry, ale mam już lepszy
    Zużyłam trzy tubki tego kremu. Używam zamiast podkladu pomiędzy marcem a wrześniem. Mam bezproblemową, młodą cerę. Najjaśniejszy odcień Sisley Tinted do jasnych bardzo nie należy. Nie uważam sie za bladolicą, ale był zawsze trochę za ciemny i wygladał dobrze w małej ilości na białym filtrze La Roche Posay. Zapach mi nie odpowiada, ale sisley wszystko ma takie ziołowe. Krem jest bardzo lekki, moim zdaniem nawilża, ale nie spektakularnie. Jeśl icera jest sucha albo czasowo przesuszona to będzie za mało nawilżający. Kryje słabo, co dla mnie jest zaletą. Sheer to sheer:) Jak pisałam ma cerę normalną, ale ten krem nakładałam dwarazy dziennie np. 8 -16 i od 16 do 21. Gdybym pprzetrzymała go ponad ten czas skóra wygladałaby na zmęczoną (ktoś tak to ujał i to trafne określenie). Wada to mały wybór kolorów i to że są ciemne. Moim zdaniem jest wydajny- mnie starczył na prawi cztery miesiace.Potem odkryłam Clinique za 126zł. Jest tak dobry dla mojej cery, że pożegnałam się z Sisley, co nie oznacza, że nie wrócę do starego dobrego Sis.
  • 17 września 2010 o 16:59
    Sisley trzyma antyformę
    Kupiłam ten krem tonujący w zeszłym roku i bardzo źle go wspominam, jak zresztą większość mazideł Sisleya (podkładów, pilingów, masczek, kremów). Może nie jest aż tak fatalny jak moja życiowa zmora numer dwa, czyli Creme Colaggene, ale pewne podobieństwo wskazuje na tego samego producenta. Miałam odcien nr 1, beige. Jest dość ciemnym, ciepłym beżem, czyli w przypadku mojej naturalnie białej cery wchodzi w grę jedynie jesienią, gdy mam jeszcze resztki opalenizny na ciele i wyrównuje twarz (jej nie opalam) samoopalaczem Clarisna. Postanowiłam kupić ten krem, ponieważ miał być lepszy od Day Wear EL (moja życiowa zmora numer jeden). I cóż? Nie byłam zadowolona. Krem za mało nawilżał, a dodam, że pod spód aplikowałam zawsze jakieś serum Lancome czy inne SkinCeuticals. Co więcej, po kilku godzinach twarz zaczynała wyglądać nieświeżo, ciężko, słowem: na umęczoną. Jestem przyzwyczajona, że moja zadbana cera wygląda nieskazitelnie cały dzień. Co najgorsze, po kilku dniach stosowania pojawiły mi się jakieś wypryski! Odstawiłam kremiszcze i cera wróciła do nienagannej kondycji. Kolejn wielkie rozczarowanie Sisleyem. Jedyny plus to zapach. Używam tego produktu od: w zeszłym roku Ilość zużytych opakowań: jak wyżej
  • 17 września 2010 o 12:07
    Lubię go
    Mam jak na swoje 34 lata ładną cerę. Bardzo rzadko używam podkładów, do tej pory tylko krem+puder sypki+róż/rozświetlacz. Lubię kosmetyki Sisley-a, więc spróbowałam z tym kremem i jestem bardzo zadowolona. Jest lekki jak zwykły krem, prawie niewidoczny, ale robi to do czego został stworzony - nadaje skórze ładny, zdrowy odcień. Nie jestem tylko pewna, czy używany sam, bez kremu pod spód wystarczy. Jak trochę poużywam napiszę ;-) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 6 grudnia 2008 o 19:45
    dobry
    Kiedyś miałam cerę bezproblemową i bardzo sobie chwaliłam ten produkt. Niestety jeśli komuś się cera przetłuszcza i do tego wyskakują wypryski to niestety po tym kremiku lepiej nie będzie. Fajnie wygląda po nałożeniu ale za 2-3 godziny jest gorzej. No i wyskakują niespodzianki jak się go ma cały dzień na twarzy. Podoba mi się natomist kolor i zapach - dlatego daję 4. Używam tego produktu od: kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań: 2

Zobacz także inne Kremy tonujące