Z żelami i piankami Isany znam się od lat. Kupowałam je niemal od samego początku, najpierw podstawowe wersje, teraz z niecierpliwością wypatruję sezonowych wersji limitowanych, bo są dla mnie ciekawsze.
Jestem bardzo zadowolona z tegorocznej limitowanki - nie dość, że pięknie pachnie, to jeszcze jest bardzo skuteczna. Doceniłam ją, używając jej po kiepskim, rzadkim żelu Eveline i później po odżywce OnlyBio, którą chcę szybciej zdenkować.
Opakowanie to duża, solidna puszka. Jest porządnie wykonana, aplikator działa bez zarzutu i wypluwa tyle żelu, ile potrzebuję. Szata graficzna również skradła moje serce - puszka jest biała, a w centrum znajdują się proste napisy na tle tropikalnych roślin, kwiatów i kokosów, cieszy oko.
Zapach także jest genialny - producent jak obiecuje, tak też jest. Żel pachnie miksem delikatnego kokosa z egzotycznymi kwiatami. Pachnie cudownie! Bardzo kobieco, egzotycznie, umila mi stosowanie i sprawia, że zwykła depilacja staje się miłym zabiegiem.
Jakość tego żelu, jak już wcześniej wspomniałam, doceniłam i to bardzo po niezbyt udanych poprzednikach. Żel Isany jest bardzo gęsty - aplikator wypluwa nam przezroczysty żel w kolorze gumy balonowej. Na skórze zmienia się on w całą masę gęstej, kremowej piany. Wystarczy odrobina, aby pokryć dany obszar ciała. Kosmetyk idealnie współpracuje z maszynką - zapewnia odpowiedni poślizg, świetnie pokrywa każdy centymetr skóry, dzięki czemu widzimy postęp w goleniu. Kremowa piana idealnie trzyma się skóry - nie spływa, nie cieknie, nie odpada, po prostu ideał. Po zabiegu, skóra jest aksamitnie gładka, delikatna, nawilżona, aż chce się jej dotykać.
Jak na tak doskonałą jakość jest to bardzo tani produkt, z resztą Isana potrafi robić dobre produkty za niewielkie pieniądze, za to lubię tę markę. Poza tym, jest to niezwykle wydajny kosmetyk, z racji tego, że wystarczy go odrobina.
Z przyjemnością przyznaję najwyższą ocenę - lećcie do Rossmanna, póki jeszcze jest w sprzedaży!