Kredki do oczu

NYX Professional Makeup Slim Eye Pencil Kredka do oczu

E-Glamour.pl
NYX Slim Eye Pencil - Bronze Shimmer
notino.pl
NYX Professional Makeup Professional Makeup Cafe Slim Eye Pencil Kredka do oczu 1g
NYX Professional Makeup Eye and Eyebrow Pencil Kredka do Oczu i Brwi Electric Blue
NYX Professional Makeup Slim

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 marca 2025 o 10:59
    taka średnia
    Plus za duży wybór kolorów i cenę (20 zł). Rysik w miarę rozprowadza się i nadaje ładnego koloru jednak nie jest trwała dość szybko się zmazuje i często rozciera.
    Zalety:
    • duży wybór kolorów, niska cena
    Wady:
    • kruszy się i szybko ściera
    Bpjvx
    28 sierpnia 2024 o 21:22
    Takie sobie
    Mam dwa kolory, białą i brązową. Białej używam na linie wodną i niestety, ale pigment jak i trwałość słaba no i do linii wodnej trochę za twarda. Co do brązowej precyznej kreski nie da się namalować, kredka lubi się kruszyć, nie wiadomo jak bym się starała kreska nie wyjdzie ładna, pigment już dużo lepszy niż przy białej tak samo z trwałością
    Wady:
    • Nie jest precyzyjna
    • Kruszy się
    • Pigment w białej kredce słaby
    jovhoxx
    4 sierpnia 2023 o 12:12
    Świetna!
    Najlepsza czarna kreska do oczu jaką miałam. Spokojnie można narysować ładną kreskę, smoky eyes. Jest bardzo trwała, dla moich brązowych oczu czerń idealna. Bardzo wydajna, polecam!
  • 13 lutego 2023 o 15:52
    Nie polecam
    Kupiłam dwa odcienie: Purple i Sapphire. Są to kredki z delikatnym połyskiem, fioletowa mieni się mocniej. Nie są to kredki w 100% zastygające, nawet po dłuższym czasie można je rozetrzeć. Mają konsystencję woskową. Niestety zapach też woskowy. Mają zapach starej świecy, jest to zapach bardzo nieprzyjemny. Na powiekach daje bardzo subtelny kolor, prawie go nie widać a i tak jest nakłada się bardzo nierównomiernie. Nawet płynne pociągnięcie nie da nam równej kreski, widać nierówno rozłożony pigment. Ale to wszystko nie jest najgorsze Najgorsze jest to, że one strasznie podrażniają moje powieki. Już chwilkę po aplikacji moje powieki pieką, szczypią, wręcz płoną. Nawet po zmyciu makijażu oczy są podrażnione i silnie łzawią. Są to chyba najgorsze kolorowe konturówki jakich używałam. Nie polecam, wręcz odradzam
    lunni
    4 września 2022 o 10:08
    Tragiczna
    Mam odcień Black. Temperowanych kredek używam do linii wodnej oka, czarnych także na górną linię rzęs, ale nie jako eyeliner tylko do wypełnienia pomiędzy rzęsami, żeby uzyskać wrażenie głębszej czerni rzęs i podbić tusz. I tak wiem, do takiego zastosowania najlepsze są kredki wodoodporne, ale wiele innych też daje jakoś radę. Niestety kredka NYX rady nie daje i to w żadnym stopniu. Pomalowanie linii wodnej czy górnej linii rzęs skutkuje tym, że po 2h spływa i odbija się pod oczami i nic nie jest w stanie temu zaradzić. Moje oczy nie są jakoś specjalnie łzawiące, raczej też nie dotykam oczu. Najlepsza część zaczyna się jednak przy demakijażu. To cholerstwo trzeba szorować. Zawsze zmywam makijaż najpierw płynem micelarnym, później dokładnie myję twarz żelem. Przy tej kredce muszę wykonać tę czynność na oczach 2-3 razy a i tak po porannym prysznicu mam czarne smugi pod oczami. Czyli po użyciu nie jest trwała, ale przy zmywaniu nie chce zejść. Wg mnie pieniądze wyrzucone w błoto.