Toniki i hydrolaty

Ecolab Tonik do twarzy na kwasach AHA

Ecolab Ec Laboratorie Tonik do twarzy na kwasach AHA 200ml

• 14 kwietnia 2022 o 17:01
    sprawdza się
    Trafiłam przypadkiem na ten produkt, nie byłam przekonana ale kupiłam i nie zawiodłam się. Produkt bardzo fajnie przygotowuje skórę do użycia kremu, dobrze ją odświeża, nawilża i wygładza. Tonik jest bardzo wydajny nie wysusza i nie podrażnia skóry.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Działanie
    kora777
    11 września 2021 o 13:23
    Niezawodny
    Genialny tani o doskonałym składzie. A przede wszystkim skuteczny - ładnie ujednolica i lekko rozjaśnia, robi porządek z drobnymi niedoskonałościami i zaskórnikami, cera jest odświeżona i promienna. Co wrażliwszych może szczypać, ale nigdy mnie nie podrażnil czy nie spowodował nieprzyjemnego ściągnięcia skory na policzkach. Jest jeszcze wygodniejszy przelany do buteleczki z atomizerem, choć przy tej cenie wydajność nie jest wielkim problemem. To jest tonik który naprawdę wspomaga pielęgnacje a nie jest tylko pachnącą wodą z bajeranckim marketingiem. Jedyny minus to dziwny zapach który kojarzy mi się z oddziałem geriatrycznym (serio), ale przy tylu zaletach jestem w stanie przeboleć te kilka minut smrodku. Kolejny niepozorny produkt Ecolab, mniej znany szerokiej rzeszy konsumentek a zdecydowanie warty polecenia!
    Eulina
    27 lipca 2021 o 15:11
    Cudo
    Z racji tego, że mam skórę ze skłonnością do przetłuszczania oraz przebarwień, szukałam toniku z kawasami AHA. Trafiłam na ten z Ekolab i jestem mega zadowolona. Tonik jest w ciemnej, plastikowej buteleczce (200 ml) z wygodnym otwieranym zapięciem typu "klik". Ma bardzo ładny, świeży zapach. Już od pierwszego użycia miałam uczucie czystej, nawilżonej skóry. Im dłużej go używam, tym skóra jest w lepszej kondycji. Przede wszystkim zmniejszyły się moje pory i nie pojawiły się żadne niedoskonałości. Dodatkowo rozjaśniły się moje posłoneczne przebarwienia! Cera jest rozjaśniona i wypoczęta. Mimo wrażliwości, nie odczuwam szczypania, ściągnięcia ani pieczenia. Przemywam nim nawet powieki i nic nie szczypie. Do tego wszystkiego dochodzi super skład i mamy świetny produkt w super cenie. Polecam.
    Zalety:
    • nawilża
    • rozjaśnia przebarwienia
    • zmniejsza pory
    • wycisza cerę
    • łagodny
    • świeży zapach
    • mega oczyszczenie
    • ciemna butelka
    • skład
    Wady:
    • nie zauważyłam
  • 19 lipca 2021 o 13:41
    Sztos!
    Ten produkt jest tak dobry, że sama nie wierzę, że nie jest jeszcze hitem. Opakowanie cieme, co współpracuje z zawartością jaką są kwasy. Dodatkowo otwieranie, które jest bardzo łatwe w użyciu. Skład jest świetny i te kwasy. Sam produkt po dwóch tygodniach stosowania niweluje przebarwienia, zmneijsza widocznosć porów, sprawia, że nie pojawiają się wypryski czy chrostki a jednocześnie cudownie odświeża i oczyszcza. ladybeatrycze.blogspot.com
  • 17 czerwca 2021 o 18:02
    Bomba
    Kupiłam przypadkiem zamawiając coś małemu z apteki Gemini. Był tak tani, że aż wstyd było nie kupić :). No bo jak inaczej. Jak zrobiłam szybki research okazało się,że zapowiada się, że to świetny produkt. I rzeczywiście. Bardzo dobry skład i efekty. Skóra jest oczyszczona i przygotowana do dalszej pielęgnacji. Tonik ma za zadanie: -oczyścić skórę -złuszczać zewnętrzne warstwy naskórka -zregenerować i odświeżyć skórę Zawarte w nim składniki aktywne takie jak organiczny ekstrakt z zielonej herbaty, kompleks kwasów czy ekstrakt z męczennicy tydzień po tygodniu poprawiają stan naszej skóry. Przede wszystkim działanie toniku jest bardzo delikatne. Tonik bardzo dobrze oczyszcza skórę, nie ściąga jej i nie podrażnia, daje uczucie nawilżenia i odświeżenia. Przy dłuższym stosowaniu zauważyłam lekkie złuszczenie i rozświetlenie skóry. Skóra nabrała jednolitego, zdrowego kolorytu. Tonik pięknie pachnie i jest bardzo wydajny. Nie używałam go codziennie, ponieważ stosuje też retinol, więc nie mogłam używać tych produktów jednocześnie, ponieważ Retinolu i kwasów AHA nie można ze sobą łączyć.Polecam.
    Zalety:
    • stosunek jakości do ceny - rewelacja
    • efekty
    • skład