Żele pod prysznic

Treaclemoon The Raspberry Kiss, Bath & Shower Gel 2 w 1 Krem pod prysznic i do kąpieli malinowy

• 2 marca 2025 o 20:57
    Malinowa rozkosz pod prysznicem
    Ten żel pod prysznic to prawdziwa owocowa uczta dla zmysłów! Treaclemoon The Raspberry Kiss pachnie jak świeżo rozgniecione maliny w letni dzień – słodko, soczyście i apetycznie. Zapach długo utrzymuje się na skórze, a poranny prysznic z nim od razu poprawia mi humor. Jest niesamowicie wydajny – wystarczy odrobina, by stworzyć gęstą, puszystą pianę, która otula skórę i sprawia, że mycie staje się czystą przyjemnością. Nie tylko cudownie pachnie, ale też świetnie nawilża. Po użyciu skóra jest miękka, gładka i przyjemna w dotyku, bez uczucia ściągnięcia czy wysuszenia. Dodatkowy plus za dużą pojemność – starcza na naprawdę długo, co przy tak świetnej jakości jest ogromnym atutem. Jeśli kochasz owocowe zapachy i chcesz zamienić codzienny prysznic w chwilę relaksu, ten żel będzie strzałem w dziesiątkę. Dla mnie to absolutne 10/10 i na pewno kupię kolejne opakowanie!
    Zalety:
    • wydajny
    • świetny zapach
  • 1 lipca 2024 o 18:26
    malinka
    Treaclemoon The Raspberry Kiss to żel pod prysznic i do kąpieli, który zachwyca swoim intensywnym malinowym zapachem. Zapach tego żelu jest głównym jego atutem. Malinowy aromat jest soczysty, słodki i naturalny, co sprawia, że korzystanie z tego produktu jest prawdziwą przyjemnością dla zmysłów. Zapach jest intensywny, ale nie przytłaczający, co czyni go idealnym do relaksującej kąpieli lub orzeźwiającego prysznica. Formuła żelu jest delikatna i dobrze się pieni, co ułatwia aplikację na skórę i oczyszczenie jej z zanieczyszczeń. Można go również stosować jako piankę do kąpieli, co dodaje mu dodatkowej wszechstronności. Po użyciu Treaclemoon The Raspberry Kiss skóra jest nawilżona i odświeżona, bez uczucia ściągnięcia czy wysuszenia. Jest to szczególnie ważne dla osób z suchą skórą, które szukają produktu o łagodnym działaniu. Opakowanie jest duże i starcza na długo, widać ile produktu jest jeszcze w środku, ale ciężko go wydobyć do końca.
  • 28 września 2023 o 10:54
    Przyjemny, ale nie powalił mnie na kolana
    Po żel sięgnęłam skuszona samymi pozytywnymi recenzjami na Instagramie. Żel zamknięty jest w zgrabnej buteleczce 500ml i muszę przyznać, że jest to kosmetyk wydajny. Dla mnie żel ma konsystencję przypominającą kisiel. Sam zapach jest również bardzo przyjemny, ale nie powalił mnie na kolana. Fajnie się pienił i nie przesuszał skóry.
    • działanie
    • dostępność w Rossmann, czy Hebe
    Wady:
    • zapach nie powalił mnie na kolana
  • 14 września 2023 o 15:07
    Przyjemny
    Choć wolę z tej serii żel ginger morning, tak ten produkt też uważam za udany. Ma przyjemny, malinowy zapach i kolor. Jest wydajny, dobrze się pieni, nie podrażnia skóry.
  • 30 lipca 2023 o 7:56
    Spróbowałam, ale nie zaiskrzyło
    Żel pod prysznic o zapachu malinowym zakupiłam zachęcona zachwytami i reklamami marki na instagramie. Niestety jestem trochę rozczarowana. Ale od początku :) Żel pachnie przepięknie, wybrałam wersje malinową, jedną z dwóch dostępnych w tamtym czasie w Rossmann. Całkiem fajnie się pieni i jest wydajny. Opakowanie ma 500 ml, jest szerokie i stabilne. Niestety zapach czuć tylko w momencie mycia, ani na chwilę nie pozostawał na mojej skórze, co mnie bardzo rozczarowało. Robiliśmy próbę także na innej osobie oraz dziecku, dokładnie to samo. Jest pachnąco, ale tylko do wyjścia spod prysznica. Żel nie uczulał mnie, nie wysuszał skóry, używało go także dziecko, więc mogę śmiało powiedzieć, że jego skład jest dobry i nie powoduje podrażnień, nawet na delikatnej skórze dziecka. Ze względu na nieutrzymujacy się zapach po myciu oceniam go na 4-. Szeroki wybór produktów marki można znaleźć w Douglas, pojedyncze produkty w Tossmann i Hebe, a ostatnio także w Lidlu. Ceny nie są wygórowane.
    • skład
    • nie powodował podrażnień
    Wady:
    • zapach utrzymywał się tylko do spłukania żelu z ciała, ani chwili dłużej :(