Wody toaletowe damskie

Avon Passion Dance EDT

Nasi użytkownicy zostawili 378 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 marca 2025 o 13:53
    ognisty
    Woda toaletowa Passions Dance marki AVON to orientalno-owocowo-kwiatowy bardzo mocny zapach z niższej półki cenowej. Pachną o wiele drożej niż kosztują. Flakon prosty, funkcjonalny i estetyczny. Szata graficzna uboga a jednocześnie elegancka. Kolorystyka ciężka, magiczna. Woda trwa 3/4 godziny na skórze , na ubraniach dłużej. Wg. mnie to zapach dla kobiety eleganckiej, samodzielnej, tajemniczej. Z jednej strony smutnej, zamyślonej, nostalgicznej. Z drugiej zaś energicznej, pociągającej, zmysłowej i zaczepnej (takiej z pazurem). Kojarzy się z z wirującym tańcem. Dodaje energii i przyciąga uwagę. Wyraża osobowość i styl. Wieczorne imprezy lub kluby taneczne np. tango z różą w zębach itp. Woda posiada różnorodność nut zapachowych. Może być męcząca dla otoczenia. Wg. mnie nie nadaje się do pracy, szkoły czy komunikacji ze względu na ciężki, duszący i intensywny zapach. Ja osobiście uwielbiam jaśmin, róże i cytryny. Lecz w tym zapachu jest coś co przyprawia mnie o ból głowy. Po prostu nie są dla mnie.
    Zalety:
    • pachną o wiele drożej niż kosztują;
    • utrzymują się 3/4 godz. na skórze;
    • minimalistyczny i funkcjonalny flakon;
    • zmysłowe;
    • pociągające;
    • wieczorowe;
    Wady:
    • ciężkie, ostre;
    • duszące;
    • męczące dla otoczenia;
    • intensywne;
  • 25 grudnia 2024 o 0:29
    Mocne i intensywne, nie dla każdego
    Perfumy dostałam w prezencie i na samym początku zapach był dla mnie intrygujący i przypadł mi do gustu. Niestety z czasem zapach staje się zbyt ciężki i przytłaczający, co jest ogromną wadą tych perfum. Ogromny plus za estetyczny flakonik i trwałość. Być może zapach tak mocny przypadnie do gustu dojrzałym kobietom z mocnym charakterem ;). Są to dosyć ostre perfumy i z pewnością nie są one dla każdego i również nie będą się one nadawały na każdą okazję. Myślę, że są to perfumy przeznaczone bardziej na zimę, bo letnią porą roku stają się one po prostu zbyt obciążające i za bardzo dominują.
    Zalety:
    • Ładny flakonik
    • Dosyć trwały zapach
    Wady:
    • Intensywny i przytłaczający zapach
    • Na lato będzie zbyt ciężki
  • 27 października 2024 o 17:30
    Ziemiste
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Trwałe, flakonik ładny, ale ja osobiście wyczuwam tam ziemię z doniczki, taką mokrą. Moja mama tego używała i bardzo lubiła te perfumy więc niektórym pewnie to odpowiada, ale mnie ardzo nie pasuje ten zapaszek.
  • 11 października 2024 o 11:33
    Jeden z klasyków od avon
    Zapach pierwszy raz dostałam jako nastolatka. Niedawno kupiłam go ponownie z sentymentu. Flakon jak i całość ma nawiązywać do gorącego i namiętnego tańca, którym jest tango. Muszę przyznać, że zapach bardzo do tego tańca pasuje. Zdecydowanie jest to zapach przeznaczony na wieczór. Bardziej chłodny wieczór, bo zapach jest z rodzaju tych ciężkich. Polecam stosować go w małych ilościach, żeby się nie zemdlić. ;) Zapach na początku jest dosyć ostry, ale potem przechodzi w bardziej delikatny, zmysłowy. Zdecydowanie bardziej lubię go po jakiejś godzinie, dwóch. Na skórze pachnie zupełnie inaczej. Ja chyba najbardziej w tym zapachu wyczuwam paczuli. Ogólnie stosując go dostawałam komplementy za czasów jak byłam nastolatką jak i teraz od wielu osób w różnym wieku. Jestem przed 30, więc nie jest to do końca prawda, że jest dla osób starszych ;) Myślę, że wszystko zależy od okazji, ubioru, pory dnia i nastroju. Do ciemnej, dopasowanej sukienki, eleganckiej biżuterii i szpilek jak znalazł. Tylko pamiętajcie, nie przesadzcie z ilością! :)
  • 4 sierpnia 2024 o 14:38
    Teraz to mój must have
    Kiedyś zdecydowanie nie byłam fanką tego zapachu, ale od dłuższego czasu to mój must have. Zapach Passion Dance rozpoczyna się cytrusowym wstępem obfitującym w nuty cytrynu i grapefruita. Nuty w których obfituje zapach to kwiatowo-szyprowe. Są one wyczuwalne od pierwszego psiknięcia. Zapach ten kojarzy mi się z sensualnością i kobiecością którą także uwydatnia taniec stąd nazwa tego zapachu. To chyba szlagierowy zapach marki Avon i niech będzie w ofercie marki jak najdłużej. Perfumy pomimo dosyć niskiej ceny są trwałe i utrzymują się przez cały dzień. Zdecydowanie są lepsze na wieczór niż na dzień. Sprawdzą się z pewnością zarówno w okresie letnim jak i zimowym. Zapach jest hot i pewnie mało kto spodziewa się takiego ładnego zapachu za tą cenę.
    Zalety:
    • nuty zapachowe kwiatowo-szyprowe,
    • bardzo trwałe,
    • niska cena przez co osiągalne pawie dla każdego,
    • ładny flakon,
    • sensualne i kobiece,
    • idealne na wieczór
    • dobre zarówno w porze zimowej jak i letniej
    U konsultantki