Szampony do włosów

TRESemme Botanique Damage Recovery, Shampoo Szampon do włosów słabych i zniszczonych

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

morelki
    7 lutego 2023 o 12:42
    Porządny szampon
    To mój drugi szampon tej marki i sprawdza się równie dobrze jak poprzedni. Jest bardzo wydajny, kilka kropel wystarczy do wytworzenia sporej piany. Zapach ładny, ale niestety w ogóle nie utrzymuje się po myciu. Włosy po użyciu produktu bardzo łatwo się rozczesują, są lekko dociążone ale nie jest to przeciążenie. Skóra głowy bez podrażnien co dla mnie jest mega ważne bo mam wrażliwy skalp. Generalnie oceniam szampon jako porządny, ale oczywiście trzeba pamiętać aby użyć po nim odżywkę bo stosowany solo jest zbyt mało odżywczy.
    rerith
    13 czerwca 2021 o 18:27
    Jest ok
    Szampon TRESemme Botanique Damage Recovery do pewnego stopnia nawilża i odżywia włosy. Ale tylko do pewnego, bowiem szampon nie radzi sobie z przesuszonymi końcówkami włosów, te jak były szorstkie przed myciem, takie pozostają po umyciu. Ogólnie szampon jest wydajny, dobrze się pieni i ma ładny zapach.
    Zalety:
    Wady:
    • nie nadaje się do bardzo zniszczonych włosów z przesuszonymi końcówkami
    Agala89
    9 maja 2021 o 3:03
    Słyszałam wiele dobrego o tym szamponie
    Niestety rzeczywistość okazała się inna. Dla mnie szampon jest po prostu zwykłym szamponem bez efektu wow czy innych. Myje włosy, ładnie pachnie, butelka wystarcza na długo i to tyle. Włosy są po nim nijakie, a i przywitałam się z łupieżem po jego stosowaniu...
    Zalety:
    • Wystarcza na długo
    Wady:
    • szampon jaki szampon, nic szczególnego
    • dostałam łupieżu od niego
  • 1 maja 2021 o 21:25
    Niezbyt efektowny
    Produkt ten kupiłam zaciekawiona marką oraz opiniami mojej koleżanki. Produkt kupiłam, ponieważ posiadam włosy suche oraz lekko zniszczone i oczekiwałam efektów regeneracji oraz nawilżenia włosów. Jednak takich nie dostałam. Produkt dokładnie myje i oczyszcza naszą skórę głowy, jednak co do efektów to ich nie zauważyłam. Szampon jest dobry to codziennego używania, jednak bez intensywnej regeneracji oraz pielęgnacji naszych włosów
  • 21 marca 2021 o 13:05
    Niby dobry, ale chyba nie do końca dla mnie.
    Z marką TRESEMME znam się nie od dziś. Już jakiś czas temu, po obejrzeniu jednej z reklam postanowiłam- czas na testy! Swoją przygodę zaczęłam od maski w czerwonym słoiczku. Od razu ją polubiłam. Ale nie o niej tu mowa. W końcu zdecydowałam się wypróbować szampon. Produkt zamknięty w eleganckiej butelce w kolorze ciemnej zieleni. Smukła butelka dobrze leżała w dłoni. Zamykana na "klik" Zapach szamponu jest bardzo przyjemny. Od razu przypadł mi do gustu. Produkt, ma idealna konsystencje. Nie za rzadką nie za gęstą. Dobrze się pieni. Szampon TRESEMME już po pierwszej aplikacji dawał równie fantastyczne efekty jak maska. Włosy po umyciu były miękkie, lśniące, pachnące i łatwe w rozczesywaniu. Ale... Po stosowaniu produktu strasznie swędziała mnie skóra głowy. To był moment w którym musiałam się z nim rozstać. Swędzenia nie dało się wytrzymać. Poza tym miałam wrażenie, że moje cienkie włosy szybciej się przetłuszczały po użyciu tego szamponu. Po takich testach chętnie wróciłam do poprzedniego szamponu. Do tego nie zamierzam wrócić. Ogólnie produkt nie jest zły. Gdyby nie swędzenie oraz szybsze przetłuszczanie, myślę, że mogłabym go dalej stosować.