Palety do konturowania

Huda Beauty 3D Highlighter Palette Paleta 2 rozświetlaczy, różu i bronzera

Ninakat
    21 listopada 2023 o 12:05
    Naprawdę wspaniały produkt
    Paleta jest droga, ale daje też piękny i elegancki efekt na skórze. Polecam dla cer jasnych, kolorystyka jest uniwersalna, będzie pasować każdemu. Wspaniały produkt do dziennego, subtelnego i delikatnego makijażu, świetnie się rozprowadza i długo utrzymuje, bez przeysowanego efektu i brokatu na policzku widzianego z kosmosu. Bardzo wydajna, starczy mi na lata.
  • 28 listopada 2019 o 13:29
    Podoba mi się
    Posiadam paletkę w odcieniu pink sands. W jej skład wchodzą: rozświetlacz o kremowym wykończeniu (przypuszczam, że ma dawać efekt „mokrego policzka”), rozświetlacz w złotym odcieniu, biały rozświetlacz (świetnie się sprawdza także na ciele) oraz w odcieniu różowym, który spokojnie może być wykorzystywany jako rozświetlający róż. Jest to dobra opcja dla jasnych karnacji, ale nie jest to jakieś mocne glow widoczne z kosmosu. Mimo wszystko naprawdę wygląda ładnie, nie wchodzi tak mocno w pory i inne niedoskonałości, błysk można budować. Duży plus za trwałość, wydajność i niezmienna intensywność.
    Zalety:
    • odcienie
    • można budować błysk
    • dobry na codzień i wieczór
    • ładne wykończenie
    • kolory się mieszają ze sobą ładnie
    • nie wchodzi w niedoskonałości
    • dobry na ciało i jako cień
    • trwały
    • odcienie nie blakną w ciagu dnia podczas noszenia
    Wady:
    • spodziewałam się większego glow, ale nie mogę narzekać aż tak, bo rozświetlacz wygląda elegancko, jest widoczny, ale nie daje wrażenia, że jest go za dużo
  • 23 listopada 2019 o 14:23
    myślałam, że będzie większe glow
    Kolorów można używać razem, a także solo - według własnych upodobań. Jeden z nich jest kremową bazą. Formuła reszty nie jest ani zbyt sucha ani zbyt mokra, dobrze się blendują i łatwo się nimi pracuje. Spodziewałam się od tego produktu mocnego glow, jednakże takiego nie uzyskałam. Według mnie Becca daje lepszy efekt tafli. Dla miłośniczek naturalnego looku na pewno będzie to strzał w 10. ;"). Opakowanie jest świetne, super wykonane, jednakże napewno nie będzie dobrym pomysłem zabierać je w podróż.
    Zalety:
    • dobre połączenia kolorów
    • łatwo się z nimi pracuje
    • meeeega wydajne
    Wady:
    • słabe glow
    • słaba trwałość

Zobacz także inne Palety do konturowania