Wody perfumowane damskie

Elizabeth Arden Spiced Green Tea EDP

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mantra_
    7 grudnia 2010 o 21:56
    pomyłka
    wielka pomyłka perfumeryjna ( moim zdaniem). o ile green tea i 5ta aleja są znośne dla nosa, miłe, aczkolwiek przeciętne, tak to paskudztwo jest nie do zniesienia. Wole perfumy w wyższej pułki, ale zaciekawiona promocją, gdzie 100 ml tego czegoś kosztowało niecałe 40 zł pokusiłam się o spryskanie nadgarstka. Od razu wiadomo było czemu tak tanio. Pierwsze nuty - u mnie pieprz i lukrecja - są oszałamiające ( w negatywnym słowa tego znaczeniu) i na nieszczęście - ciężko się pozbyć tego zapachu (jedyny plus, choć nie dla mnie, to trwałość) Nie polecam, choć pewnie znajda się zwolenniczki i tego dziwoląga :) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
  • 8 listopada 2010 o 21:46
    Obrzydliwy!
    Najohydniejszy zapach jaki kiedykolwiek wąchałam! Psiknęłam nim karteczkę w Rossmannie i krzyknęłam głośno \"o fuj!\", koleżanka odskoczyła a druga uciekła na Rimmela. Zapach jest drażniący, nie do noszenia na sobie. Jako przyprawa może byłby ok ale jako perfumy stanowczo mówię mu NIE!!! Używam tego produktu od: psiknęłam raz i nigdy więcej Ilość zużytych opakowań: 1 ml
    Ageiros
    30 lipca 2010 o 20:09
    Mój Skarbek
    Miłość od pierwszego niucha. Kupiłam w promocji w Ross. za 49 zł. Chodził za mną od 2 miesięcy. Zapach etno , zero słodyczy,o wiele ciekawszy niż sama green tea, cieplejszy i trwalszy.Zmysłowy, lecz nie nachalny. Może odpowiednim słowem byłoby ,,zakręcony" ? Nie dający o sobie zapomnieć. Idealny dla osób lubiących styl etno,to takie zapachowe ,,Pożegnanie z Afryką" ....Zdecydowanie mój ukochany :) Używam tego produktu od:1 tydzień Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 23 lipca 2010 o 23:12
    nie!
    Kupiłam skuszona niską ceną (20 zł) w drogeri a teraz żałuję... i chyba wiem dlaczego taka "przecena". Początkowo fajny, ciekawy gorzki zapach herbaty a potem to już tylko gorzej... Zapach staje się niestety mocny, nieznośny, czuć paprykę i pieprz. Nie polecam! Estetyka opakowania : co tu dużo pisać toporna i brzydka. Jak na razie leży sobie na półce, czasem stosuje by zabić nieładne zapachy papierosów w pokoju, taki odświeżacz powietrza...Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 op. które leży na półce
  • 17 marca 2010 o 16:54
    Wewnetrzny fuj ;)
    Po rozpyleniu jest nieźle - zielona herbata kardamonowa, ciepło, pikantnie i orzeźwiająco jednocześnie, ale już po kwadransie pojawia się gorzkie, nieświeże, brudne zielsko. Nuta, która w dużej ilości wystepuje też w Sunflowers lub Ardnbeauty. :eek: Nie lubię takich zapachów, dziękuję... Buteleczka nieładna edit: po użyciu sporej ilości dłużej utrzymuje sie zapach zielonej herbaty z kardamonem (tylko czasem czuć ogórka konserwowanego), ale trwałość delikatnie mówiąc nie powala - po pięciu godzinach prawie nic już nie czuć Używam tego produktu od:- Ilość zużytych opakowań:testy

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie