Maseczki klasyczne

Jadwiga Saipan, Maska borowinowa na twarz i ciało

Neonka_
    2 sierpnia 2014 o 16:39
    Moja ulubiona!
    Mam skórę mieszaną, naczynkową i ta maska działa cuda. - wyrównuje koloryt, zmniejsza widoczność przebarwien - wycisza naczynka, skóra nie jest zaróżowiona jak to zwykle u mnie bywa - skóra jest miękka gładka, nawilżona Po nałożeniu maski wygląda się trochę jak jakiś potwór z bagien, bo maska ma postać błotka, ale efekt jest tego wart. Ponadto jest bardzo wydajna, nie trzeba jej dużo by pokryć całą twarz. Mimo, że cena niekoniecznie może zachęć to jednak patrząc na jej pojemność i wydajność to warto zakupić. Używam tego produktu od: ponad 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 10 listopada 2011 o 12:08
    Polecam!
    Maskę borowinową dostałam od koleżanki. Mimo tego, że mam skórę tłustą ze skłonnością do wyprysków, maska borowinowa spisuje się świetnie w moim przypadku, zauważyłam nawet mniejszą ilość pryszczy, albo może po prostu stały się mniej zauważalne, bo maska świetnie wyrównała mi koloryt skóry. Plusem jest też wydajność, mimo tego że nakładam grubą warstwę maski. Cera wygląda zdrowo, jędrnie, jest mocno nawilżona. Minusem jest aplikacja, trochę trzeba się "namęczyć", ale i tak polecam! Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego