Wody perfumowane damskie

Carolina Herrera Chic EDP

Carolina Herrera Chic Woda Perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 31 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ronit
    23 grudnia 2012 o 20:45
    ...
    Również i ja uważam,że nazwa perfum nie ma nic wspólnego z zapachem.Bardzo poprawny zapach,ale nie szykowny.Szykowne zapewne są suknie C.Herrery,ale nie ten zapach.Także wyczuwałam róże i frezje.Owszem,bardzo było przyjemnie,ale i nudno.Co ciekawe,zapach nasuwał mi skojarzenia z Ardenbeauty E.Arden.Bezpieczny zapach.Przyjaciółce chyba mogłabym polecić,zwłaszcza,że nie jest ona fanką bardzo słodkich zapachów. Używam tego produktu od: używałam 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 30 ml
  • 21 lipca 2012 o 16:29
    jak narazie mój numero uno
    Niby kwiatuszki i nic więcej, ale zapach pasuje do mnie idealnie. Delikatny, ale wyczuwalny przez otoczenie. Muszę podkreślić że miałam kilka testerów w tych malutkich opakowaniach oraz duże butle 100ml i te mniejsze mają zdecydowanie ciekawszą nutę (ale to chyba niezbyt odkrywcze). Chyba nikt o tym nie wspomniał ale ten zapach dla mnie to połączenie świeżego ogórka z gorzką czekoladą;) ja go tak odczuwam, a wiadomo, że każdy ma inne powonienie. Używam ich od jakichś 5 lat, z przerwami na inne nowości, ale zawsze do niego wracam. Nie nudzi mnie i nie dusi, ot, tak po prostu delikatnie mnie otacza. Co więcej, stał się poniekąd moim znakiem rozpoznawczym i chcąc nie chcąc jestem z nim związana. Jest ponadczasowy, prosty i przyjemny, ale ciągle szukam podobnego, jednak bardziej wyrazistego zapachu.
    Finka2L
    22 stycznia 2011 o 20:54
    takie sobie kwiatuszki
    Zeby od razu nazwac ten zapach zmyslowym? Ot kwiatuszki i nic wiecej. Ja wyczuwalam roze i frezje i tyle. Naprawde nic nadzwyczajnego. Posiadala je moja nastoletnia szwagierka, ktora kupi kazde perfumy najwet te najgorsze jesli tylko wyszly z odpowiedniego domu mody i kazda kolezanka bedzie ich zazdroscic, a to jak juz pachnie to sprawa drugorzedna. Jesli ktos lubi niczym niewyrozniajace sie zapachy to Chic EDP sie sposoba. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
  • 13 października 2010 o 0:38
    Bez szyku...
    Gdzie ten szyk? Jestem niezwykle tolerancyjna jeśli chodzi o zapachowe doświadczenia i nawet o nieciekawych kompozycjach wypowiadam sie taktownie. Niestety przy Chic, mój nos zaprotestował.I na nic wspomniana tolerancja czy szacunek dla różnorodności świata perfum, gdy organizm mówi "NIE". Zapach Herrery jest dla mnie przedziwnie kwaśny, zepsuty. To anty-zapach, w którym nie wyczuwam ani grama róży, czy innych atrakcyjnych skladników. Być może to specyficzny odbiór - jednak z "szykiem" aromat ten zupełnie mi się nie kojarzy! !Na szczęście jest cudowna męska Herrera, firmy nie można przecież przekreślać! Używam tego produktu od:nie używam! Ilość zużytych opakowań:komplet próbek:woda,balsam,żel
  • 3 lutego 2009 o 21:18
    zmienia mnie w uwodzicielkę :)
    Jest to zdecydowanie mój zapach, cały idealny i wprost stworzony dla mnie. Jest słodki, ale nie duszący, określiłabym go jako słodko rześki, lub słodko świeży, dodaje energii i seksapilu. Z jednej strony jest uwodzicielski, kuszący wręcz wampowy z drugiej słodki, dziewczęcy i niewinny. Soczysty. Ma w sobie wszystko to co uwielbiam w perfumach. Używam go raczej na wieczór, gdyż na dzień wydaje mi się zbyt wyzywający, wolę delikatniejsze i subtelniejsze zapachy w ciągu dnia, poza tym ten zapach działa na mnie troche jak afrodyzjak, mam ochotę uwodzić gdy czuję go wokół siebie:P Używam tego produktu od: ok 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1 flakon 50 ml i , w trakcie drugiego

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie