Podkłady

Clarins 112 Amber Podkład 30 ml
Clarins Skin Illusion Podkład do Twarzy 114N
notino.pl
Clarins 110 Honey Podkład 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 lutego 2025 o 10:47
    Dla fanek lekkich podkładów
    Podkład od Clarins skin illusion jest w szklanej butelce z pepitką która pomaga w doborze odpowiedniej ilości podkładu. Sam podkład jest bardzo płynny jednak nakłada się go bardzo dobrze, krycie od delikatnego po średnie, daje naturalny efekt na skórze, długo się na niej utrzymuje, ujednolica kolor skóry, nie wchodzi w załamania. Dodatkowo nawilża skórę, przyjemnie i delikatnie pachnie. Moim zdaniem mimo ceny warto go zakupić i nadaje się do każdego rodzaju cery
    Zalety:
    • Butelka
    • Kolory
    • Konsystencja
    • Nawilża
    • Jest bardzo delikatny dla skóry
    W perfumerii
  • 13 marca 2024 o 20:00
    Mój ulubiony podkład ❤️
    Mam suchą cerę, którą nawilżam wieloetapowo. W makijażu zależy mi na efekcie drugiej skóry, lubię efekt glow więc Clarins świetnie współgra z moimi potrzebami. Nie robi efektu maski na twarzy i nie zakrywa rozświetlacza na mokro dzięki czemu skóra pięknie się mieni w słońcu i jest promienna. Stosuje go również pod oko lub dodaje odrobinę gęstszego produktu dzięki czemu mam efekt wypoczętego spojrzenia i lekkości pod okiem. Szczerze polecam dla miłośniczek lekkości w makijażu.
    • pojemność
    • wykończenie
    Wady:
    • pipeta - zdecydowana wada ponieważ na dnie zostaje dużo produktu.
  • 30 stycznia 2024 o 7:52
    efekt drugiej skóry
    Każda wizażystka powinna mieć w swoim kufrze ten podkład. Jest on niesamowity, ponieważ daje naprawdę piękne glow. Efekt drugiej skóry jest murowany. Jednak żeby taki efekt uzyskać też potrzebna jest ładna buźka, która nie posiada niedoskonałości, gdyż krycie nie jest duże. Ten podkład zapewnia piękne rozświetlenie, nawilżenie więc jest idealny dla skór suchych. Podkładem tym uzyskamy piękny świeży look. Jednak do cer tłustych jest za cieżki. Podkład posiada naturalne składnik oraz spf 15. Ja bardzo go stosuje do mieszania podkładów. Świetnie się sprawdza w mieszance z estee lauder. Wtedy uzyskujemy fajną konsystencję. Podkład nie jest ani za ciężki, ani za lekki czy też mało kryjący. Jest podkład z wyższej półki. Bardzo lubiany przez makjiażystki :) Dużym plusem jest opakowanie. Pipeta wykonuje super swe zadanie. Fajnie odmierza ilość produktu, nie pryska, gdy podkład się kończy. Dzięki czemu zachowujemy czystość i oszczędność produktu. Opakowanie wygląda bardzo elegancko :)
    Zalety:
    • glow
    • skin illussion
    • nawilżenie
    • rozświetlenie
    Yanka99
    26 kwietnia 2023 o 15:01
    Polecam
    Mogę szczerze polecić ten produkt. Jest to jedna z najlepszych podkładów, jakie kiedykolwiek używałam. Podkład jest bardzo lekki, co sprawia, że nie czuję się ciężko na twarzy i nie zatyka moich porów. Jego formuła jest bardzo nawilżająca, co jest świetne dla mojej suchej skóry. Podkład pozostawia moją skórę wyglądającą na naturalną, jednocześnie kryjąc niedoskonałości. Efekt jest bardzo trwały, podkład utrzymuje się na mojej skórze przez cały dzień. Bardzo podoba mi się, że podkład ma SPF 15, co zapewnia dodatkową ochronę przed szkodliwym promieniowaniem UV. Również cieszę się, że Clarins stosuje naturalne składniki w swoich produktach, dzięki czemu czuję się pewnie, że nie narażam swojej skóry na szkodliwe substancje chemiczne. Jedynym minusem tego podkładu jest to, że jest dość drogi. Jednakże, uważam, że warto zainwestować w dobry produkt, który będzie dobrze działał na skórze. Podsumowując, Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation SPF 15 to wspaniały produkt dla każdej osoby, która szuka podkładu, który jest lekki, nawilżający, długotrwały i zawiera naturalne składniki. Polecam ten produkt z czystym sumieniem
    Zalety:
    • Skuteczność
    Wady:
  • 30 marca 2023 o 12:43
    Zauroczenie, czy będzie z tego wielka miłość ?
    Jestem w trakcie użytkowania pierwszego opakowania i zdaję sobie sprawę, że są cery dla których ten podkład się nie sprawdzi ( cera trądzikową, tłusta, z przebarwieniami, możliwe, że również mieszana). Natomiast ja jestem zakochana w tym podkładzie ❤️ to jak pięknie i promiennie wygląda moja cera jest niesamowite. Zaskoczyła mnie również trwałość tego produktu bez problemu wytrzymuje na mojej buzi cały dzień i nie ściera mi się z nosa co ma zazwyczaj miejsce podczas stosowania innych podkładów tego typu. Moja cera jest sucha i zadbana, nie mam z nią żadnych problemów w związku z czym krycie jest dla mnie idealne, a buzia wygląda promiennie i bardzo naturalnie. Myślę również że super sprawdzi się dla zadbanych cer dojrzałych, nie będzie podkreślał zmarszczek i będzie wyglądał świetliście. Aplikuje podklad prosto z pipetki na buzię i wklepuję palcami... tak jest mi najwygodniej i najszybciej. Zobaczymy czy to będzie tylko zauroczenie, czy będzie z tego miłość ????
    Zalety:
    • Lekka formuła
    • Ładny neutralny odcień
    • Eleganckie opakowanie
    • Nawilżona i rozświetlona cera