Perfumy dla dzieci

Avon Frozen, Fragrance Spritz Pachnąca mgiełka `Kraina Lodu`

• 22 stycznia 2022 o 21:32
    Przyjemna mgiełka dla małych dziewczynek
    Produkt zakupiony u konsultantki dla córci, zamknięty zapach w fioletowej butli z motywem Elzy posiada atomizer ,zapach delikatny owocowy dobrze utrzymuje się na skórze atomizer nie zacina się podczas użytkowania wydajna fajna mgiełka polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Atomizer nie zacina się podczas użytkowania
    • Wydajna
  • 5 listopada 2021 o 21:04
    Nie tylko dla dziewczynek
    Mgiełkę zamówiłam dla córki ze względu na niską cenę (10zł) i naklejkę z bohaterami filmu "Kraina Lodu", ale sama chętnie z niej korzystam:) zapach nie jest przesłodzony i dziecinny. Tak naprawdę zaskoczył mnie, ma w sobie mocniejszą nutę i równie dobrze sprawdzi się u zdecydowanej kobiety. Kiedy córka przesadzi z aplikacją to nie mdli mnie jak to bywa z innymi tego typu produktami. Oczywiście zapach nie jest długotrwały, w końcu to tylko mgiełka. Na ubraniach czuć go dłużej niż na ciele, ale jako forma odświeżenia w ciągu dnia jak najbardziej się sprawdza. Strumień wydobywający się z atomizera jest spory dzięki czemu szybko uzyskamy oczekiwaną intensywność zapachu. Plus za to, że mgiełka nie brudzi ubrań nawet jeśli spryskamy odzież z bliskiej odległości. Jestem na tak:)
  • 25 września 2020 o 9:26
    Piękny kwiatowy, odświeżający zapach
    Mgiełka do ciała dla dziewczynki o delikatnym, kwiatowym zapachu z ulubioną postacią z filmu Frozen. Cóż mogę o niej powiedzieć? Prawie same pozytywy. Ładnie pachnie, jest jej dużo (wydajna), opakowanie przyciąga dzieci, wykonane solidnie. Mgiełka utrzymuje zapach przez bardzo krótki czas mimo, że nakładam jej naprawdę dużo. Jest to jeden z ulubionych produktów dziewczynki, która psika się tym cały czas, często nawet po włosach (myli ją ze sprayem do rozczesywania włosów ;) ). 100 ml jakby nie patrzeć to nie jest zbyt wiele, ale dla dziecka wystarczająco, jest ona z nami już dłuższy czas. Nie pozostawia śladów na ubraniach ani na ciele, nie powoduje podrażnień czy uczuleń. Cena nie jest zbyt wygórowana jak na licencjonowany produkt.
    • motyw z filmu
    Wady:
    • krótko pachnie
    jaulia
    24 września 2020 o 12:22
    Nietrwały zapach
    Przepiękne opakowania, przyciągające wzrok małych dziewczynek i ich mam. Dziewczynki mając je na półce, używając, mogą czuć się jak księżniczka Anna, uczyć się że są kosmetyki które mają określone działanie, bawić się w dorosłych. Zapach bardzo delikatny, kwiatowy, ładny ale zupełnie nietrwały. Po chwili dosłownie się rozwiewa i przestaje być wyczuwalny. Może o to chodziło? Trudno mi ocenić. Dla mnie efekt niewart zakupu i ceny, produkt do zabawy a zupełnie niepotrzebny.
    Zalety:
    Wady:
    • nietrwały zapach
  • 15 listopada 2019 o 0:57
    Mgiełka dla małych księżniczek
    Mgiełkę kupiłam z myślą o córce, która uwielbia bohaterów z bajki Kraina Lodu. Opakowanie ładne, z plastikowym korkiem i atomizerem. Zapach przyjemny, słodki, wyczuwalna malina. Nie uczula i nie podrażnia ( moja córka jest alergikiem). Chętnie z niej korzysta w domu, czy w szkole po wychowaniu fizycznym, aby się odświeżyć. Cena bywa uzależniona od promocji.
    U konsultantki

Zobacz także inne Perfumy dla dzieci