Żele pod prysznic

Pianka do mycia ciała Black Orchid 200 ml 200 ml 200 ml
Organique Black Orchid Pianka do mycia ciała IBN 200 ml 200 ml

• 29 grudnia 2022 o 7:03
    ciekawy produkt.
    Dostałam w prezencie i byłam bardzo ciekawa tego produktu. Lekki słoiczek a w nim pięknie i zmysłowo pachnąca pianka do mycia ciała. Dobry początek :) Pianka nieźle nawilża, pachnie słodko ale nie przesadnie i inwazyjnie. Po nałożeniu na ciało, skóra naprawdę jest gładka i aksamitna. Dla mnie idealny produkt do depilacji w wannie. :) Nie wiem czy do końca formuła pianki przekonała mnie na tyle żeby kupić produkt ponownie, jednak formy żelu/mleczka chyba bardziej do mnie przemawiają.
    • działanie
    Wady:
  • 20 stycznia 2022 o 13:00
    Bardzo miło wspominam
    Kupiłam razem z olejkiem do kąpieli/ masażu z tej samej serii. O ile olejek nie skradł mi serca o tyle piankę lubiłam bardzo. Towarzyszyła mi głównie w trakcie wyjazdów i to był jej niesamowity plus: mała, poręczna, wydajna i pielęgnująca ciało. Pachniała naprawdę przyjemnie, ładnie nawilżała jak na produkt tylko do mycia, zdarzało się jej pełnić rolę pianki do golenia i też radziła sobie świetnie :) Gdyby nie fakt, że na co dzień preferuję kąpiel w wannie i lubię bardziej zbite konsystencje kosmetyków chętnie bym po nią sięgnęła ponownie.
    Zalety:
    • zapach wydajność, świetna na wyjazdy
  • 29 września 2021 o 17:08
    Zapach z perfumerii
    Pierwsze na co zwróciłam uwagę użytkując piankę to jej zmysłowy bardzo piękny zapach - przypomina perfum lancome tresor la nuit. Pianka jest fioletowa. Przyjemnie rozprowadza się na skórze pozostawiając ją gładką i nawilżoną. Opakowanie bardzo leciutkie, pastikowe z zakrętką Organique, zostawiłam je sobie na płatki kosmetyczne. Jedyne czego mogłabym się przyczepić to jak nabieramy kosmetyk i mamy długie paznokcie to może być to troszkę uciążliwe, ale uważam, że z tego typu produktami fundujemy sobie w domu małe spa i czas nie gra roli, więc mamy czas… Polecam!
  • 6 czerwca 2020 o 19:46
    super
    Rewelacja! Po pierwsze pianka ma świetne, lekkie i poręczne opakowanie, z którego bez problemu można sobie nałożyć piankę na rękę i rozsmarować. Delikatna, puszysta konsystencja świetnie rozprowadza się na zwilżonej skórze w trakcie kąpieli. Fioletowy kolor również przypadł mi do gustu. Pianka ma niezwykle pobudzający, rozbudzający zmysły kwiatowy zapach czarnej orchidei, który długo utrzymuje się na ciele. Dzięki zawartości gliceryny skóra jest miękka i nawilżona - efekty można zaobserwować już po pierwszej aplikacji. Gorąco polecam! :)
    Zalety:
    • rewelacyjny zapach czarnej orchidei
    • ciekawy, finezyjny fioletowy kolor kosmetyku
    • wygodna konsystencja pianki idealnie sprawdza się w trakcie kąpieli
    • wygodne, poręczne opakowanie
    • właściwości nawilżające skórę
  • 21 stycznia 2019 o 9:54
    Świetna najlepsza jaką miałam!
    Piękny uwodzacy zapach, już sam zapach rozpieszcza i uwodzi. Intensywny lecz nie drażniący, bardzo dobrze myje ciało nie pozostawiając dziwnego filmu na niej, pianka jest wydajna i delikatna. Zapach utrzymuje się dłużej na skórze, nie lepka i nie uczulająca. Świetna na prezent i na codzień. Opakowanie ładne, bez problemu otwiera się i zamyka. Nie zajmuje dużo miejsca. Duży atut że jest dostępny w kilku wariantach pojemności
    Zalety:
    • Zapach, wydajność i delikatność