Serum do włosów

Anwen Happy Ends, Serum do zabezpieczania końcówek włosów

notino.pl
Anwen Happy Ends, Serum do Zabezpieczenia Końcówek Włosów, Anwen, 15ml
Anwen Happy Ends Serum do Zabezpieczania Końcówek Włosów 15 ml
hairstore.pl
Anwen Happy Ends, Serum do Zabezpieczenia Końcówek Włosów, Anwen, 15ml
Anwen Happy Ends

Nasi użytkownicy zostawili 54 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 lutego 2024 o 19:12
    To bardziej sad ends, happy przy używaniu nie byłam na pewno
    Dotychczas stosowałam olejki w płynnej formie. Ale tak popatrzyłam na to serum w słoiczku i uznałam, że no dobra, wygląda całkiem słodko i właśnie ta forma stałej konsystencji mnie skusiła do przetestowania. Samo opakowanie jest małe, poręczne, myślę, że idealne na wyjazdy. I to tyle... Nabranie odpowiedniej ilości produktu zajęło mi dużo za dużo! Lubię szybko nakładać produkty, szybko je wsmarowywać i szybko wczesywać. Nie lubię babrania się w produkcie, grzebania w nim i dążenia do tej "idealnej" ilości. Jestem posiadaczką włosów wysokoporowatych, zdrowych, ale gęstych i często spuszonych. Wiecie ile razy musiałam nabrać produkt, żeby poczuć, że w ogóle coś na nie nałożyłam? Z dobrych kilka razy. Przy płynnych formach wystarczą dwie pompki i jestem usatysfkacjonowana. Sam zapach w porządku. Odsprzedałam go dalej, nie podołałam.
    Zalety:
    • zapach - jest ok, słodki, ale przyjemny
    • ekonomiczny, w metalowym opakowaniu
    • całkiem ok pomysł na wyjazdy (mam na myśli forma opakowania)
    Wady:
    • więcej przy nim roboty niż efektów
    Raya321
    5 stycznia 2024 o 0:26
    Bardzo fajny olejek dla moich średnioporów
    Kilka aplikacji już za mną i jestem bardzo zadowolona.Używam akurat tej wersji z pipetą.Moje włosy najlepiej reagują na niego gdy zmieszam kilka kropel tego olejku z zesram silikonowym.Bardzo dobrze dociąża moje końcówki i niweluje puszenie-mam włosy średnio porowate.Najlepiej użyć na mokre włosy przed suszeniem ponieważ na suche łatwo przesadzić z obciążeniem.Piękny zapach który bardzo długo się utrzymuje.Kupię ponownie
    Zalety:
    • Łatwa aplikacja
    • Piękny zapach
    • Spełnia swoją funkcję w 100%
    • Wydajny
  • 23 sierpnia 2023 o 20:35
    Anwen, Happy Ends, Serum do zabezpieczania końcówek włosów
    Jestem zadowolona z tego produktu. Na pewno jest innowacyjny w swojej formule i opakowaniu. Serum ma konsystencję masełka i zamknięte jest w małym metalowym pudełeczku z wieczkiem. Bardzo dobrze działał na końcówki moich włosów i zmniejszał ich puszenie. Duży plus stanowi przepiękny zapach tego produktu. Jestem również zadowolona z jego konsystencji, ponieważ mogę kontrolować ilość produktu, co jest już trudniejsze w przypadku produktów płynnych. Szkoda, że nie jest dostępny stacjonarnie.
    Zalety:
    Wady:
    • brak w sklepach stacjonarnych
  • 3 lipca 2023 o 15:46
    Idealne do codziennego stosowania , jeszcze lepsze na wyjazdy
    Serum do zabezpieczania końcówek włosów to mój must heve. Jego regularne stosowanie bardzo poprawiło kondycję moich włosów. Serum w formie masełka , zamknięte w malutkim opakowaniu to idealna sprawa podczas wyjazdów. Zajmuje niewiele miejsca w kosmetyczce, nie ma obaw o to, że buteleczka się stłucze, czegoś nie dokręcimy i się wyleje. Kupiłam z ciekawości i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Niewielka ilość wystarczy, żeby zabezpieczyć końcówki. Aplikacja jest niezwykle łatwa i szybka. Serum ma przyjemny zapach i działanie identyczne jak inne produkty do ochrony końcówek w płynnej postaci. Dość często można kupić je w promocji za nieduże pieniądze. Według mnie cena regularna również nie jest wysoka . Ze swojej strony polecam ten produkt.
    Drogeria Natura
  • 5 czerwca 2023 o 11:23
    Nie polecam.
    Jestem posiadaczką włosów wysoko porowatych i na moich włosach to masełko to istny dramat. Zgodnie z zaleceniami nałożyłam niewielką ilość rozprowadzoną na dłoniach i co się zadziało ? Włosy są sztywne a na dodatek wyglądają na tłuste. Masakra.. musiałam umyć włosy ponownie żeby pozbyć się tego obrzydliwego efektu.
    Zalety:
    • Jak dla mnie brak.
    Wady:
    • Sztywne, sklejone włosy wyglądające na tłuste