Serum do włosów

so!flow Zabezpieczające masełko na końcówki

So!Flow Masełko do włosów Zabezpieczające Końcówki 15 ml
So!flow Masełko Zabezpieczające na Końcówki 15ml

Nasi użytkownicy zostawili 49 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 lutego 2025 o 15:48
    Na noc przed myciem włosów tak ale nie przed stylizacja
    Masełko zaintrygowało mnie swoją formą produktu, zazwyczaj produkty o podobnym działaniu używam w postaci olejku. Masełko charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz wygodną aplikacja. Jest także bardzo wydajne. Natomiast mi często zdarza się chyba przesadzić z ilością i końce wyglądają na przetłuszczone oraz sklejone dlatego używam na noc lub kilka godzin przed myciem żeby wzmocnić i odstawić.
  • 11 lutego 2025 o 21:50
    Przeciętny
    Ważna czynność w świadomej pielęgnacji włosów Czyli zabezpieczenie końcówek przed rozdwajaniem, przesuszeniem i uszkodzeniami Zawsze pamiętam aby przed suszeniem włosów położyć termoochronne oraz właśnie serum na końcówki Nie obciąża, nie przetłuszcza, nie skleja, ładnie pachnie i te włosy po użyciu wyglądają na takie zdrowe. Ale jednak wolę te produkty w formie olejków
  • 24 stycznia 2025 o 10:20
    Efekt tłustych i obiążonych włosów
    Muszę przyznać, że ten produkt mnie rozczarował. Choć zapach masełka jest absolutnie cudowny – mogłabym wąchać go przez cały dzień i noc – to niestety jego działanie pozostawia wiele do życzenia. Zamiast poprawy kondycji włosów i ochrony końcówek, produkt obciążał i sprawiał, że świeżo umyte włosy wyglądały na przetłuszczone. Zdecydowanie nie jest to produkt, po który sięgnę ponownie. Może sprawdzi się u osób o innych typach włosów, ale w moim przypadku zużyłam go z trudem, tylko jako kosmetyk „na końcówki przed myciem” i jako nocna kuracja.
    Zalety:
    • Piękny zapach, bardzo przyjemny.
    Wady:
    • Obciąża włosy, sprawiając, że wyglądają na tłuste.
    • Niezbyt praktyczne – nadaje się bardziej jako kuracja na noc
  • 13 grudnia 2024 o 23:10
    Jak olej :/
    Zabezpieczające masełko na końcówki So!Flow. Niestety, ten produkt okazał się nie być taki, jak zakładałam, że będzie. Masełko na końcówki - czego byście się spodziewali? Ja, że będzie jak serum, olejek do włosów, że nada im blasku, sprawi, że włosy będą miękkie, ale ogólnie nie będzie widać, że jest na włosach. Tego oczekiwałam, sugerując się innymi kosmetykami do włosów, jakie miałam. Niestety ten produkt w ogóle taki nie jest. Na moich włosach zachowuje się jak olej. U mnie włosy wyglądają po nim jak po olejowaniu, czyli ciężkie, oblepione, w strączkach. Ostatecznie to masełko zużyłam stosując na noc, gdzie rano miałam umyć włosy. W sumie długo czekałam, żeby to przetestować, musiałam najpierw zużyć zapasy. A jak w końcu mogłam sięgnąć po ten kosmetyk, to okazało się, że nie było na co czekać. Zapach - tak jak całej serii - tropikalny, ale dla mnie nie jest on zbyt ładny. Taki sobie. U mnie niestety duże rozczarowanie. Opakowanie to malutki, szklany słoiczek.
  • 21 sierpnia 2024 o 16:24
    Mocno średni
    Kupiłam go w drogerii szukając jakiegoś nowego produktu do zabezpieczenia końcówek włosów. Firmę so!flow znam i używam ich produktów do włosów już dłuższy czas i mało kiedy się zawiodłam na ich produktach tak jak na tym masełku. Masełko ma gęstą konsystencje lecz pod wpływem roztarcia produktu w dłoni robi się odpowiedni do nałożenia na włosy. Produkt używałam na same końcówki lecz po zastosowaniu produktu nie robił zbyt wiele a nawet miałam wrażenie, że jeszcze bardziej je puszy, czasami nawet je sklejał i zbyt obciążał mimo użycia niewielkiej ilości produktu. Po skończeniu regularnego stosowania produktu nie zauważyłam poprawy w kondycji włosów.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Bez szkodliwych substancji chemicznych
    Wady:
    • Nie robił zbyt wiele
    • Puszył oraz sklejał włosy
    • Produkt nie sprawdził się jako pielęgnacja