Kremy uniwersalne

Eeny Meeny Krem łagodzący na co dzień

Eeny Meeny Krem Łagodzący na Dzień 100ml
kosme.pl
Eeny meeny Krem Łagodzący Na Co Dzień Idealny pod makijaż mamy jak i pielęgnacji ciała niemowlęcia 100 ml
eeny meeny Krem łagodzący na co dzień 100 ml
eeny meeny

h4ch1
    7 września 2021 o 12:35
    Dobry uniwersalny krem bazowy
    Opakowanie: Plastikowy airless - bardzo wygodne i higieniczne rozwiązanie. U mnie dokładnie jedna pompka wystarcza na całą twarz i szyję, Ciekawostą jest rozcięcie na samym dole - to nie jest wada opakowania, tak ma być. Zapach: Słodko-mdły, ale nie duszący. Kojarzy mi się z ciastkami ze słodkim kremem. Konsystencja: Na pierwszy rzut oka wydaje się, że to dośc treściwy krem, jednak pod wpływem ciepła krem zamienia się w lekki olejek, oceniam to jako idealny kompromis między lekką a bogatą konsystencją. Działanie: Mogę używać tego kremu zarówno jako krem dzienny jak i na noc i zawsze sprawdzał mi się dobrze. Bardzo dobrze łagodzi podrażnienia zarówno po retinolu jak i kwasach. Dobrze się wchłania- nawet gdy nakładam go na olej Cena: Zdecydowanie za wysoka. Mimo że krem zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, to nie oszukujmy się - jest to tylko krem bazowy. W tej cenie oczekiwałabym od produktu jakiegoś ekstra składnika. Obecnie na rynku mamy masę równie dobrych kremów bazowych w o wiele niższej cenie
    Zalety:
    • polska marka
    • wygodne opakowanie
    • dobrze nawilża
    • dobrze koi pdraznioną skórę
    Wady:
    • wysoka cena
    caro0
    12 grudnia 2018 o 15:27
    Super krem i extra skład
    Kupiłam ten krem ze względu na super skład i dlatego, że można go stosować do twarzy i na całe ciało dziecka, ale przyznam że tak mi się spodobał, że podkradam go dziecku :P. Super nawilża, buzia jest gładka i nie mam suchych skórek. Nawet mam wrażenie, że koloryt skóry się ujednolicił. Strzał w 10.
    Zalety:
    • Skład, konsystencja, działanie, wygodne opakowanie, kolorowanka w środku, naturalny zapach
    Wady:
    • Cena troszkę za wysoka :(