Serum do twarzy

Make Me Bio Orange Energy Serum Odżywcze

Make Me Bio Orange Energy Serum do Twarzy 15ml

• 26 marca 2022 o 0:44
    Bardzo fajne serum
    Serum make me bio Orange energy dostępne jest stacjonarnie w drogeriach Hebe.Serum kosztuje około 40zl.Warto kupić je na promoce. Opakowanie tego produktu to szklana buteleczka z pipetka.Calosc znajduje się w kartoniku,w kolorze biało pomarańczowym.Buteleczka ma pojemność 15ml i jest z ciemnego szkła. Dla kogo jest to serum?otóż dla osób które potrzebują odżywienia skóry oraz dla cery mieszanych.Ja mam skórę sucha.Moja skóra wymaga często nawilżenia i odżywienia.W tym celu właśnie stosuje sera. Serum jest przezroczyste,lejące,bezwonne.Nakladamy dosłownie kilka kropel na twarz.serum bez problemów się wchłania. Produkt ma naturalny skład co jest duża zaleta.Ogolnie bardzo polubiłam markę make me bio.Przede wszystkim za dobre składy i skuteczne działanie. W składzie sera znajdziemy między innymi olejek mandarynkowy,rumianek czy fitosterole roślinne. Skóra po zastosowaniu tego serum jest odżywiona,miękka,gładka i ukojona.Po zastosowaniu nic mnie nie uczulilo ani nie zapchalo.Zdecydowanie mogę polecić.Szkoda tylko że tak szybko go ubywa,poza tym jestem na tak .
    Zalety:
    • odzywia i nawilża
    • ma dobry naturalny skład
    • dobrze się wchłania
    • nie uczula i nie zapycha
    Wady:
    • cena i dostepnosc
  • 25 lutego 2022 o 22:28
    Dla mnie świetny
    Korzystanie z tego serum to była dla mnie czysta przyjemność. W końcu trafiłam na serum, które nie zapycha porów i nie zostawia tłustego filmu na skórze. Produkt jest tak lekki, że używałam go nawet rano pod krem na dzień i pod makijaż. Nawilża ale raczej dyskretnie niż spektakularnie;) Ale za to zdecydowanie regeneruje skórę, która wygląda świeżo - autentycznie po dłuższym stosowaniu wyglądałam jakoś tak bardziej wypoczęta :) Jak już wspomniałam, serum jest lekkie, dobrze się wchłania i nie jest lepkie. Zapach jest bardzo delikatny, naturalny, lekko cytrusowy. Buteleczka jest z wygodnym aplikatorem - wystarczały mi zwykle 4 krople na twarzy i szyję. Przy korzystaniu 2x dziennie serum zużyłam po około miesiącu.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • nie klei się
    • wygodne dozowanie
    • nadaje się pod makijaż
    • przyjemny zapach
    • widocznie poprawa kondycję skóry
  • 16 grudnia 2021 o 23:29
    zmieszane przed użyciem zmieszanie odczucia
    Serum kupione na sporej promocji w kontigo. Bez obniżki, nie kupiłabym serum 15ml za około 50 PLN. Podświadomie wiedziałam, że będzie dobre. Lubię kremy oraz hydrolaty tej firmy. KONSYSTENCJA: Jest bardzo wodniste. Jedna pompka w pełni pokryje twarz oraz szyję. Na szczęście szybko wysycha i co najważniejsze - nie lepi się. DZIAŁANIE: I tutaj mam niezły orzech do zgryzienia. Nie zauważyłam spektakularnych efektów działania serum. Moim zdaniem serum nie nawilża, ale na pewno regeneruje spierzchniętą cerę oraz ją odżywia. Efekty te są krótkotrwałe. WYDAJNOŚĆ/OPAKOWANIE: Z powodu tak małej pojemności serum nie jest jakoś szczególnie wydajne. Starczy na około miesiąc użytkowania i to stosowanego tylko na noc. Jeżeli chodzi o opakowanie to tutaj nie ma do czego się przyczepić. Higieniczne, z kontrolą zużycia i nigdy się nie zacina. PODSUMOWANIE: Droższe serum w wersji podróżnej, które odżywi skórę na jeden dzień po jego użyciu.
    Zalety:
    • przywraca skórę do neutralnego stanu
    • naturalny, przyjemny skład
    • bezzapachowy
    • szybko się wchłania, bez lepkości cery
    Wady:
    • mało wydajne
    • w porównaniu do pojemności, jest to drogie serum
    • nie daje efektów długotrwałych, efekty znika wraz z kolejnym dniem
  • 18 listopada 2021 o 20:56
    Bardzo fajne
    Serum w mojej pielęgnacji gości codziennie. Często inne rano i inne wieczorem. Tym razem do pielęgnacji wieczornej zdecydowałam się wybrać serum odżywcze i jestem zadowolona z jego działania. Składniki aktywne to: olej mandarynkowy, kwas hialuronowy, fitosterole roślinne, wyciąg z rumianku, olejek ze słodkich migdałów oraz aloes. Serum to jest skierowane głównie do cery normalnej oraz mieszanej. *ogromny plus, że nie jest to serum olejowe. Konsystencja jest wodnista, lekka, pięknie się rozprowadza po skórze i wchłania. Nie pozostawia lepkiej warstwy *opakowanie jest wygodne-szklana buteleczka z pipetką *składniki pochodzenia naturalnego *delikatny zapach *kosmetyk ten pomimo małej pojemności jest całkiem wydajny *serum pięknie nawilża i odżywia skórę oraz łagodzi. Skóra wydaje się bardziej promienna *nie podrażnia, nie zapycha, nie uczula *przy mojej mieszanej cerze sprawdza się zarówno pod krem jak i nałożony zamiast kremu Taki plus/minus to jego pojemność - 15ml
  • 4 lutego 2021 o 13:49
    Serum odzywcze
    Jak sama nazwa mówi serum bardzo dobrze odżywia moją skórę.Mam cerę naczynkowa,więc zastosowałam to serum punktowo na miejsca gdzie naczynka są widoczne.Ku mojemu zdziwieniu bardzo dobrze działa naczynka są mniej widoczne,a skóra twarzy promienna,gładka i nawilżona.Stosuje rano i wieczorem jako bazę pod krem.Zniewolil mnie cudowny zapach pomarańczy.Serum jest w szklanej butelce. Polecam dla osób z cera naczynkowa ,ale nie tylko.
    • Skuteczność
    • Nawilzenie