Serum do twarzy

Bioup Eliksir rewitalizujący `Mango Energy`

• Dzisiaj o 12:40
    Boskie
    50 ml, ale uwaga, mój egzemplarz to wydanie urodzinowe, 'normalna' pojemność to 30 ml, szklana buteleczka z pipetą. Lekka wodno-żelowa konsystencja i obłędny, owocowo-kwaśny zapach z dominującą nutą mango. Na to serum czaiłam się już dawno, a z racji tego,że pojawiło się w większym opakowaniu to musiałam skorzystać z takiej okazji. Czy na początku przeraziłam się ilością olejów w składzie? Tak, zwłaszcza, że ta moja niesamowicie kapryśna, mieszana w kierunku tłustej cera sama już czasem nie wie czego chce. Czy jednak moje obawy były słuszne? Nie, ani trochę. Już po pierwszym użyciu byłam zaskoczona jak eliksir szybko się wchłonął, pozostawiając skórę matową. Przykryłam go później kremem z drożdżami i rano doznałam szoku. Tak miękkiej, odżywionej, nawilżonej i promiennej cery nie miałam już dawno. I tak, powtarza się to za każdym razem gdy tylko użyje wieczorem tego produktu, a stosuje go co 2-3 dni. Kilka razy użyłam go też rano, zwłaszcza przed nałożeniem pełnego makijażu, świetnie wygładza i przygotowuje skórę pod nakładane kosmetyki, a dodatkowo podbija rozświetlenie i ten taki zdrowy blask. Uwielbiam go, a sama aplikacja i ten zapach...to czysta przyjemność.
  • 21 grudnia 2024 o 23:37
    Soczyste nawilżenie i wakacyjny zapach
    Serum ma lekką, ale odżywczą konsystencję, która dobrze się wchłania, pozostawiając skórę miękką i nawilżoną. Wyciąg z mango odżywia skórę i pomaga w utrzymaniu jej elastyczności. A zapach produktu jest intensywny i soczysty, przenosząc nas w myślach na rajskie wakacje, co czyni jego stosowanie niezwykle przyjemnym! Mimo bogatego składu, serum nie obciąża skóry, dzięki czemu może być stosowane na co dzień. Warto stosować je także na szyję, aby zapewnić pełną pielęgnację tej delikatnej okolicy. Można nałożyć na nie ulubiony krem.
    Zalety:
    • Wchłania się szybko, pozostawiając skórę miękką i nawilżoną
    • Wyciąg z mango odżywia skórę i poprawia jej elastyczność
    • Intensywny, soczysty zapach przypomina wakacje i uprzyjemnia stosowanie
    • Bogaty skład, ale nie obciąża skóry, idealny do codziennego stosowania
    • Możliwość stosowania na szyję dla pełnej pielęgnacji
    • Można używać z ulubionym kremem
    Wady:
    • Intensywny zapach może nie przypaść do gustu wszystkim użytkownikom
    A5an0
    14 kwietnia 2024 o 10:59
    Kosmetyk w porządku, opakowanie dramat
    To bardzo przyjemny w użyciu kwas hialuronowy Leciutki i o ładnym zapachu Cudów nie robi, ale też nie obiecuje tego producent Nie jest to kosmetyk do zadań specjalnych, ale bardziej dla przyjemności nakładania... ...do czasu. Aż się przewróci i wyleje Bo dzieje się tak bardzo często Kosmetyk jest zapakowany w bardzo wąską i wysoką tubę Z definicji najbardziej wywrotny i niestabilny możliwy kształt Do tego trzeba operować pipetą, która bardzo kiepsko nabiera więc trzeba ze 2 razy powtarzać nabieranie Jeśli jeszcze ktoś ma wilgotne, śliskie ręce po np umyciu twarzy, po ktorym zwykle nakłada się eliksir to śliska drobniutka buteleczka wręcz rwie się do skoku A kosmetyk ma konsystencję wody, to nie żaden żel hialuronowy, tylko woda, więc wylewa się jak przewrócona szklanka wody Ostatnio na lokalnej grupie kosmetycznej kilkanaście dziewczyn napisalo że też im się rozlał i po zakupie od razu przelewają do innego opakowania, co jest jednak żartem Kosmetyk za 120pln w opakowaniu gorszym niż drogeryjniaki za kilka zł Ktoś złośliwy mogłoby powiedzieć że to zabieg celowy zmuszający do częstszych zakupow A ktoś mógłby obronić, że po prostu ktoś nie pomyślał O klientkach Szkoda nerwów Wydajność oceniam na 1, bo połowa kosmetyku w pewnym momencie się wyleje i zmarnuje
    Zalety:
    • ladny zapach
    • produkt bardzo lekki
    • przyjemnosc nakładania
    • nie szkodzi, nie podrażnia
    Wady:
    • opakowanie najgorsze możliwe
    • cena niewspółmierna do zawartości: bardzo prosty sklad, żadnych bardziej zaawansowanych składników
  • 31 marca 2024 o 15:02
    Mój hit cudowny produkt
    Cudowny produkt o nieziemskimi zapachu mango. Piękny, intensywny, żółty kolor. A działanie, bajka! Wygładza, rozświetla i nawilża. Używam już trzeciej buteleczki i zostanie już ze mną na zawsze. Bardzo wydajne i estetyczne opakowanie. Zamówiłam kolejne produkty marki Bioup. Bardzo polecam ten produkt.
    • wygładzenie
    • nawilżenie
    Wady:
    • potrzebuje opakowania o pojemności 100 ml ????
    d_t_b
    25 lutego 2024 o 10:49
    Eliksir, który zachwyca zapachem i działaniem!
    Zapach gra tu pierwsze skrzypce. Nie da się przejść obojętnie. Soczyste mango na to nie pozwala. Kolor intensywny, energetyczny i od patrzenia na niego jest już więcej energii we mnie :) Buteleczka szklana z pipetą z przyciskiem, inna forma naciągania kosmetyku bardzo mi się spodobała. Konsystencja fajna, coś pomiędzy wodą a olejem. Idealnie sie wchlania, pozostawia skórę nawilżoną i gładką o satynowym wykończeniu. Fajnie ujednolica i ujędrnia. Bardzo przyjemny kosmetyk z dobrym składem.