Kremy na dzień

Nivea Hyaluron Cellular Filler, Przeciwzmarszczkowy krem na dzień SPF 30 `Odbudowa elastyczności`

• 1 czerwca 2023 o 19:01
    Genialny
    Krem kupiłam w promocji. Bardzo miło się zaskoczyłam. Krem nie pozostawia tłustej warstwy na skórze, choć jest tłusty. Bardzo łatwo się rozsmarowuje. Po dwóch tygodniach stosowania zmarszczki mimiczne wyraźnie się spłycił, nawet te głębokie.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Wchłanianie
    • Spłycenie zmarszczek
  • 13 kwietnia 2023 o 14:20
    Zachęcona SPF
    Produkt spełnił moje oczekiwania.SPF30 działa,krem ładnie się wchłania,dla mnie bardzo dobry pod makijaż.Nawilża skórę i według mnie poprawił jej kondycję.Nie roluje się.Zapach ok.
    Zalety:
    • Konsystencja
  • 6 lipca 2021 o 21:34
    Bardzo ciekawy
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Krem używałam dzięki 2 sztukom próbek. Krem ma bardzo delikatną konsystencje oraz szybko się wchłania. Krem bardzo przyjemnie pachnie - z resztą tu cała marka Nivea ma piękne zapachy kosmetyków. Krem nadaje się pod makijaż - ja używam lekki więc tylko pod tego typu makijaż próbowałam. Po zastosowaniu cera jest gładka, nawilżoną i zdrowsza. Co do efektu przeciwzmarszczkowego nie wypowiem się po 2 próbkach - może kiedyś wyprobuje cały produkt - zaznaczam może ponieważ w moim wieku wolę zdecydowanie mocniejsze produkty. Duży plus za filtr ochronny.
    mm2991
    5 maja 2021 o 23:55
    Ciekawy
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Recenzja będzie oparta na wypróbowaniu kilku próbek. Próbka kremu ma pojemność 1,5 ml i wystarcza na równo 1 aplikacje. Krem ma barwę lekko brzoskwiniową. Charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Konsystencja na pierwszy rzut oka wydaje się być lekka ale podczas rozsnarowywania śmiało dodam że jest to tłusty, bogaty krem. Dobrze się rozprowadza, w miarę szybko się wchłania, nie podrażnia cery. Nie przesusza ani nie powoduje uczucia ściągania. Krem nawilża, wygładza cerę. Jedna wada którą ja zauważam to na mojej twarzy się roluje. Efekt przeciwzmarszczkowy ciężko napisać ponieważ używam kilka próbek...
    • brak podrażniania
    • skuteczny
    Wady:
    • roluje się na cerze
    Najlina
    2 czerwca 2020 o 8:36
    Sprawdził się
    Ten Krem został zakupiony z myślą o mojej dojrzałej cerze oraz o ochronie przeciwsłonecznej. I to był strzał w dziesiątkę. Dzięki filtrowi UV chroni przed starzeniem się skóry pod wpływem promieni słonecznych. Na sezon wiosna-lato jak znalazł. Nie dość, że niweluje już powstałe zmarszczki to jeszcze chroni przed nowymi. Odmładza, napina i poprawia kontur twarzy. Nie uczula i nie podrażnia.