Pomadki i szminki

Maybelline Color Sensational Made For All Pomadka do Ust 373 Mauve for Me
Maybelline Color Sensational Szminka do ust, 376 Pink For Me Pink For Me 4.4 g
E-Glamour.pl
Maybelline Color Sensational Made For All szminka odcień 373 Mauve For Me

Nasi użytkownicy zostawili 137 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 października 2024 o 19:19
    Polecam
    Jest to jedna z nielicznych szminek, które zużyłam do końca. Skusiłam się na ten produkt ze względu na odcień, który od razu wpadł mi w oko, i absolutnie się nie zawiodłam. Przede wszystkim, pomadka nie wysusza ust – wręcz przeciwnie, po jej aplikacji miałam wrażenie, że są one bardziej nawilżone. Dodatkowo, nawet po lekkim starciu, nie ma problemu z nałożeniem kolejnej warstwy, ponieważ produkt nadal wygląda bardzo dobrze. Jedynym drobnym mankamentem może być jej trwałość, która nie jest najwyższa, ale przy tego typu formułach to całkiem normalne. Paleta odcieni jest szeroka, a kolory są intensywne i nasycone, co jest dużym plusem. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne, co sprawia, że korzystanie z produktu jest jeszcze przyjemniejsze. Jestem z tej szminki bardzo zadowolona i myślę, że jeszcze nie raz skuszę się na któryś z dostępnych odcieni.
    Zalety:
    • nawilżenie ust po aplikacji
    • Brak problemów z ewentualnymi poprawkami w ciągu dnia
    • szeroka gama kolorystyczna
  • 13 czerwca 2024 o 8:29
    Kolor petarda
    Produk w mojej kosmetyczce znajduje się już od chyba 2 lat - jest to absolutny mój hit. Kolor jest rewelacyjny i pięknie się rozprowadza, ma kremową konsystencję. Koleżanka podpatrzyła szminę u mnie i kupiła sobie własnie kolor 376 na swój ślub. Pięknie prezentuje się na ustach, podkreśla w delikatny sposób i nawilża usta.
    • Nawilżenie
    • Kolor
    • Dobry pigment
    • Kremowa konsystencja
    • Łatwe rozporwadzenie
  • 8 kwietnia 2024 o 15:19
    Szybko się sciera
    Dużym atutem tych szminek jest łatwa dostępność i rozmaite kolory. Nie łatwo znaleźć odpowiedni dla siebie odcień, ponieważ paradoksalnie odcieni jest zbyt wiele. Ciemniejsze kolory są słabo na pigmentowane, nie jestem zadowolona z ich trwałości do tego są mydlane i kleiste. Jasne kolory natomiast są bardzo świecące i nie dają ładnego efektu. Ten rodzaj pomadki nie jest dla mnie.
    Zalety:
    • cena,
    • dostępność,
    • kolorystyka
    Wady:
    • trwałość,
    • lepkość
    • słaby pigment
  • 30 listopada 2023 o 22:32
    Ma pewne wady, ale ten zapach mnie kupił
    Mam odcień Mauve For Me. Czaiłam się na niego od bardzo dawna, ale nie chciałam tyle wydawać na szminkę. Na szczęście doczekałam się promocji. Kolor jest przepiękny, taki różo-rdzawo-brąz? Herbaciany? Ciężko mi to opisać. Jestem blada, więc dla mnie to ciemniejszy, podkreślający usta nudziak. Ma bardzo komfortową formułę, wręcz nawilżającą, ma piękne, błyszczące, satynowo-mokre wykończenie. No i ten zapach, słodki, jak coś do jedzenia, jakby migdałowy? Jeśli produkt jest fajny, i ładnie pachnie, to już jestem kupiona, no sory. Jedynym minusem jest to, że nie jest zbyt trwała, ale mogę jej to wybaczyć, bo estetycznie się zjada, i i tak jej nie czuć, gdy jest nałożona (no chyba że się jej nawali za dużo, to się może źle skończyć). Na plus też estetyczne, proste opakowanie. Jeśli dorwę ją gdzieś w przystępnej cenie, to na pewno kupię ponownie, bo po prostu używam jej z przyjemnością.
    Drogeria Natura
  • 2 września 2023 o 8:35
    Klasyczna, kremowa. Taka kumpela na co dzień.
    Oceniam: 376 PINK FOR ME To kolor ze zdjęcia głównego. Kolor podobny do mojego naturalnego odcienia ust, więc wybrałam ją, by mieć jako codzienną. U mnie kolor trafiony. Pięknie, subtelnie podbija naturalną barwę. U koleżanki, która ma jaśniejszą karnację, wygląda jak lody wiśniowe, trupio. Opakowanie estetyczne, ładne. Wydaje mi się cieńsze i chudsze, niż innych, moich szminek ale to żaden minus - raczej na plus, za mniejszą ilość materiałów. Nie jest z typu mocno kryjących farb. Fajna, klasyczna, miękka pomadka. Nie wysusza. Kremowa konsystencja ładnie wypełnia usta, nie widać bruzd, usta są pełne, apetyczne. Oczywiście, jak to kremowa, nie jest to pomadka o trwałości 8h ani pomadka na wielkie wyjścia. Ja mam mocno spasowaną z naturalnym kolorem ust, więc u mnie w ogóle nie odcina się podczas ścierania. Taka codzienna. Niewyzywająca. Nie śmierdzi chemią. Moja ocena to 5-, ponieważ, po prostu, to nie jest szminka do "zakochania się". Miła, ciepła, usłużna, kumpelska, bez wow. Kupiłam w promocji, za mniej niż 20zł i to był świetny zakup.
    Zalety:
    • klasyczna postać sztyftu
    • kremowa, nie wysusza, ładnie wypełnia usta, nie zastyga, nie uwydatnia bruzd
    • daje naturalny wygląd
    • ładnie pachnie
    • miękka, przyjazna w użyciu