Szampony do włosów

Milk Shake Moisture Plus Shampoo Szampon nawilżający

notino.pl
milk_shake Moisture Plus szampon 300 ml szampon nawilżający do suchych włosów

• 1 sierpnia 2023 o 11:40
    pomarańczowe cudo
    Chyba jeszcze nie miałam żadnego kosmetyku z Milk Shake, który by mi się nie sprawdził. Moje włosy po prostu kochają tę firmę! Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie tego szamponu. Jedyne czego bym sobie życzyła to większa dostępność, ich produkty widuje i kupuję tylko online. -piękny zapach -wydajny -dobrze się pieni -oczyszcza skórę głowy -nie podrażnia -nie plącze włosów -nie przesusza -ładne opakowanie -przystępna cena
    Joules
    4 września 2022 o 11:17
    Fajny szampon
    Jestem posiadaczką włosów bardzo cienkich, puszących się, jednocześnie z tendencją do przetłuszczania. Trudno jest znaleźć mi szampon, który nie będzie niemiłosiernie plątał moich włosów i pozostawiał je "tępymi" Szampon dostałam w prezencie razem z pianką z tej samej serii. Ma piękny, tropikalny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Fajnie się pieni, jest wydajny. Dodatkowym atutem jest dla mnie opakowanie oraz przyjemna konsystencja, niezbyt lejąca, ale też nie za gęsta. Po jego użyciu moje włosy faktycznie sprawiają wrażenie nawilżonych. Są mięciutkie i elastyczne. Nie plączą się tak jak zwykle po innych szamponach. Szampon świetnie działa zwłaszcza w połączeniu z pianką z tej samej serii, którą serdecznie polecam.
    Zalety:
    • nie powoduje plątania włosów
    • jest wydajny
    • fajnie się pieni
  • 11 listopada 2021 o 16:26
    Zapach szampon jest obłędny.
    Zapach jest mocny, wyrazisty A włosy pachną dosłownie cały czas. Ten zapach aż się unosi i wszyscy zawsze myślą że to perfumy. Rewelacja w dodatku szampon jest fryzjerski, dlatego bardzo mu zaufałam. Moje włosy za zazwyczaj szorstkie i suche. Mam dosłownie siano na głowie Zauwzylam że z czasem używania szamponu stają się lekkie i sypkie. Nie mam problemu z ich rozczesaniem. Wyglądają na zdrowe i lsniace. Polecam serdecznie używać także piankę z tej serii. W dodatku włosy stają się bardziej puszyste jakby nabrały objętości
    • Nawilza wlosy
    • Włosy są pulchne i lsniace
    KaRee
    14 lipca 2021 o 11:17
    Mocne nawilżenie
    Jeden z lepiej nawilżających szamponów, jakie miałam okazję stosować. Po umyciu włosy są gładkie, łatwe do rozczesania, piękne pachnące. Nie ma mowy o sztywności i poplątaniu, co często się zdarza przy innych produktach. Dodatkowo doceniam to, ponieważ jestem posiadaczką kręconych włosów i zwracam uwagę na fakt, czy włosy da się łatwo rozczesać.
    Zalety:
    • pojemność
    • piękny zapach, który długo się utrzymuje
    • konsystencja - nie spływa
    • dobrze się pieni i myje
    • pozostawia uczucie czystości
    • włosy są dobrze odżywione, gładkie, łatwe do rozczesania
    Wady:
    • dość wysoka cena
    • dostępność w salonach fryzjerskich
  • 16 listopada 2020 o 19:02
    Pachnąca papaja
    Ten szampon do włosów to moje wybawienie. Dawno nie miałam tak gładkich i mięciutkich włosów jak po użyciu tego szamponu. Zawsze miałam problem z ich rozczesaniem i doprowadzeniem do ładu... Szampon świetnie nawilża włosy,wygładza je, są miękkie w dotyku, po prostu rewelacja. Dodatkowo ten przepiękny zapach z ekstraktem z papai... Włosy cudownie pachną po umyciu i zapach czuć przez cały dzień. Moje włosy zawsze były suche od połowy aż po same końce. Szampon je zmiękcza i uelastycznia, utrzymując poziom nawilżenia, jednocześnie chroni kolor włosów farbowanych. Jestem pod wrażeniem tego produktu, zawsze szukałam takiego odżywienia w olejkach, maskach, czy odżywkach... a tu sam szampon już daje taki efekt. Polecam serdecznie!
    Zalety:
    • bardzo dobry skład
    • nawilża włosy i chroni kolor
    • przepiękny zapach
    • cena adekwatna do jakości i wydajności
    Wady: