Szampony do włosów

Nivelium Szampon w kremie do pielęgnacji włosów i atopowej oraz łuszczącej się skóry głowy

bialastokrotka.pl
Aflofarm Nivelium szampon w kremie 150 ml | DARMOWA DOSTAWA OD 149 PLN!
Nivelium, Szampon w Kremie 150 ml

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Biaunka
    29 października 2024 o 22:10
    super w końcu nie mam czerowej skóry głowy
    świetny szampon, skóra głowy jest nawilżona, włosy błyszczą, może używać cała rodzina, cena niewygórowana jak za szampon dedykowany do skóry wrażliwej
    Zalety:
    • polecam za wszystko
  • 29 października 2024 o 22:05
    jest okej
    nowość na rynku dermokosmetycznym, szampon na bazie pre i probiotyków, zużyłam jedną butelkę i widzę, że moja skór głowy narazie się nie wyłuszcza, nie jest czerwona. Włosy są dobrze nawilżone i sie nie puszą. Stosujemy w rodzinie 2+1 i nikt nie narzeka. Dziecka nie szczypie w oczy
    Zalety:
    Wady:
    • małe opakowanie
  • 23 sierpnia 2024 o 19:01
    wart uwagi
    Świetna konsystencja kremowo żelowa, delikatny do skóry głowy, neutralny zapach, włosy świeże dłużej niż kilkanaście godzin, wydajny, cena ok. Uważam że to jeden z lepszych szamponów, które dobrze myją a nie ścierają jak papier ścierny skórę głowy. dodatkowo może go używać cała rodzina. nie szczypie w oczy,.
    Zalety:
    • dobra cena
    • nawilżenie
    • postać kremu
    • dobrze skoncentorwany
    Wady:
    • małe opakowanie
  • 30 kwietnia 2024 o 9:13
    Jestem trochę na tak, trochę na nie...
    Szampon w kremie Nivelium wygrałam w konkursie bo sama osobiście chyba bym po niego nie sięgnęła ponieważ nie mam ani atopowej skóry ani łuszczącej. Problem łupieżu jest raczej sporadyczny kiedy nie trafię z szamponem lub odżywką... Stwierdziłam, że z ciekawości wypróbuję jak już go mam, w dodatku pomyślałam, że krzywdy nie powinnam sobie nim zrobić bo skoro jest do atopowej skóry to musi być delikatny... Szampon zamknięty jest w dużej tubie z zamknięciem na klik. Graficznie bardzo aptecznie, minimalistycznie jak na specjalistyczne kosmetyki przystało. Kolory fioletu i bieli, ogólnie prezentuje się nawet elegancko :) Pojemność 150 ml, na tubie znajdziemy opis do czego służy szampon natomiast skład na kartonie, w który uprzednio został zamknięty. Jest to dermokosmetyk wyprodukowany przez Aflofarm Farmacja Polska Sp. z o.o. Konsystencja faktycznie jest bardzo kremowa, dosyć ciężko się rozprowadza na włosach i już po tym wiedziałam, że się nie polubimy. Trzeba go zużyć dosyć sporo aby umyć głowę bo słabo się pieni. Dobrze oczyszcza skórę głowy ale włosy są po nim tępe więc bez odżywki nie ma szans rozczesać, a jeszcze przy moich kręconych włosach chyba bym musiała połowę wyrwać :D Tak naprawdę to napisałam o nim wszystko. Nie podrażnia skóry więc jest delikatny ale nie jest to kosmetyk, który mnie jakoś szczególnie zachwycił wręcz umęczyłam się przy myciu żeby go rozprowadzić. Nie kupię ponownie.
    Wady:
    • ciężko się rozprowadza,
    • włosy po nim są tępe,
    • słaba wydajność,
  • 22 kwietnia 2020 o 20:22
    Jednorazowa akcja
    Mam problem ze swędzącą skórą głowy, do tego czasami łupież, a ostatnio początki łuszczycy. Wyczytałam, że ten szampon jest do takich właśnie problemów, więc kupiłam. Szampon wygląda jak krem, ciężko się go rozprowadza na włosach, słabo się pieni, ale ok, to nie jest problem. Niestety szampon nie spełnił żadnych pokładanych w nim oczekiwań. Nie zlikwidował żadnych problemów, a dodatkowo włosy stały się po nim bardzo lejące, gładkie, a ja - ze względu na niezbyt dużą ilość włosów - oczekiwałabym raczej puszystości. Reasumując: dla mnie szampon na nie, oczekiwałam skuteczności, a tu zero efektów.
    Wady:
    • Nie działa