Balsamy do ust

AA Sun Care, Pomadka ochronna SPF 25 (nowa wersja)

• 7 maja 2024 o 13:56
    bardzo dobra na opryszczkę
    Bardzo dobra na opryszczkę ustną, stosowana punkowo. Bardzo szybko likwiduje pęcherzyki i regeneruje naskórek. Stosowana w celu wspomagającym leczenie opryszczki daje dobre rezultaty. Nie nadaje się jako pomadka ochronna na całe usta gdyż je bieli i słabo nawilża.
    Zalety:
    • Stosowana w celu wspomagającym leczenie opryszczki daje dobre rezultaty.
    Wady:
    • Nie nadaje się jako pomadka ochronna na całe usta gdyż je bieli i słabo nawilża.
  • 21 stycznia 2023 o 13:32
    Masakra
    Dostałam tą pomadkę w prezencie. Usta są po niej blade jak ściana, okropnie to wygląda. Nawilża nie najgorzej, fajna byłaby gdyby nie ten kolor. Kolor wszystko psuje, przez co nie zużyje jej przez chyba 10 lat, bo nawet w domu z niej nie korzystam. Tylko leży i poniewiera się u mnie w pokoju. Kompletnie nie polecam
    malwi73
    21 lutego 2021 o 12:54
    Biały bubelek
    Zgadzam się z poprzednimi recenzentkami, że jest to wielki bubel. Nałożony na usta, owszem daje im ochronę i nawilżenie, ale i okropną białą warstwę, która nie daje się rozprowadzić. To powoduje, że wyglądamy na chore. Nawilżenie nie jest duże, regeneracji brak. Co do filtra to trudno się wypowiedzieć, bo fizycznie go nie widać. Pomadka nie ma ładnego zapachu. Jest średnio wydajna. na pewno nie kupię jej ponownie.
  • 18 lutego 2021 o 9:02
    Nie kupię więcej
    Efekt bielenia ust może sprawdzi się na dziki zakątek plaży, ale na codzień raczej sprawi, że wygląda się na chorą osobę. Jest wiele kosmetyków w podobnej cenie i dużo lepszych. Chociaż producent obiecuje nawilżone i odżywione usta ja takiego działania nie zanotowałam.
    Zalety:
    Wady:
    • brak działania
    • brzydkie bielenie ust
    Seyli
    16 lutego 2021 o 18:50
    Bubel
    Jest to chyba największy bubel kosmetyczny z jakim przyszło mi się zetknąć. Ładne opakowanie i zapach to chyba jedyne zalety tego produktu. Pomadka źle rozprowadza się na ustach, roluje się, a co najgorsze, bieli wargi. Wielokrotnie, gdy miałam tę pomadkę na ustach, pytano mnie czy dobrze się czuję. Bardzo się zawiodłam, nie polecam :(
    Zalety:
    Wady:
    • Cięzko się rozprowadza
    • Roluje się
    • Bieli usta

Zobacz także inne Balsamy do ust