Mydła

Cherry Soap Mydełko wiśniowe

5 na 51 opinię

• 23 kwietnia 2019 o 8:43
    Wiśniowa rozkosz
    Strasznie uwielbiam różnego rodzaju mydełka szczególnie te, które pięknie pachną. O tym wie doskonale moja przyjaciółka, która bardzo często widząc jakieś kuszące nowości kupuje je i mnie nimi obdarowuje. Tak też było tym razem. Dostałam kilka różnych mydełek marki Cherry Soap m.in. wiśniowe. Jestem bardzo zadowolona ponieważ pierwsze co mnie urzekło to śliczne opakowanie. Delikatne, urocze, jednocześnie proste ale zachwycające. Po drugie to zapach. Obłędny, wiśniowy, strasznie przyjemny, kuszący, po prostu soczysta wiśnia. Mniam. Jeśli chodzi o działanie to mydełko nie wysusza skóry rąk a wręcz przeciwnie nawilża ją. Poza tym bardzo dobrze oczyszcza. Jest delikatne dla skóry i bardzo dobrze ją zabezpiecza, nie podrażnia i nie uczula, chroni poziom nawilżenia. Skóra po myciu nie lepi się ani też nie jest ściągnięta. Odpowiednio nawilżona i ładnie pachnie. Takie mycie to sama przyjemność.
    Zalety:
    • pięknie, owocowo pachnie
    • śliczne, minimalistyczne opakowanie
    • nie lepi się
    • wydajne
    • nawilża skórę
    • nie podrażnia i nie uczula
    • długotrwały zapach na skórze