Szampony do włosów

TRESemme Colour Shineplex, Colour Protect Shampoo Szampon do włosów farbowanych

Karero
    16 września 2023 o 21:25
    Lubię do niego wracać
    Dobry szampon do włosów farbowanych o przyjemnym zapachu i gęstej konsystencji. Wygodna butelka. Włosy po umyciu są czyste, miękkie i przyjemne w dotyku. Stałe do niego wracam.
    Ilayla
    23 marca 2020 o 17:04
    Dobry szampon
    Szamponu używam, gdy chcę nieco mocniej oczyścić włosy (do codziennej pielęgnacji preferuję szampony naturalne). Kosmetyk jest dobry, subtelnie pachnie, nie plącze włosów i dobrze je oczyszcza. Lubię po niego sięgać od czasu do czasu. Jest wydajny.
    Zalety:
    • oczyszczenie
    lotka20
    20 grudnia 2019 o 22:24
    Świetny !
    Bardzo fajny szampon sprawia że włosy są miękkie w dotyku a w co sama nie wierzyłam to fakt iż kolor po koloryzacji utrzymywał się dłużej niż zazwyczaj a nawet mam wrażenie że był intensywniejszy, tak jakby szampon nie pozwalał się farbie wypłukać. Jednak mam wrażenie że nie do końca dobrze oczyszczał skalp i sprawiał że włosy były puszące jednak mimo wszystko włosy były miękkie w dotyku sprawiały wrażenie zdrowych włosów. Mimo tych dwóch minusów jednak polecam ten szampon ponieważ uważam że jest godny uwagi szczególnie dla osób z włosami farbowanymi.
    anna_kd
    10 listopada 2019 o 16:26
    Jest OK
    Szampon pomaga zachować kolor na nieco dłużej. Włosy są lśniące, widać "podbicie" pigmentu na początku po koloryzacji. Niestety włosy trochę się plączą więc trzeba używać odżywki. Zapach jest bardzo ładny. Konsystencja też jest ok nie za rzadki ani nie gęsty. Wydajność jest średnia niestety w porównaniu do regularnej ceny nie wypada to najkorzystniej. Warto kupić przy okazji jakiejś promocji i przetestować. Używam jednocześnie odżywki z tej samej serii i coś nie do końca odpowiada moim włosom. Niby nie są przeciążone, ale jakoś szybko tracą objętość co jest dziwne. Stosowałam ten szampon z inną odżywką i efekt jest już leszy, ale coś mi tu dalej nie do końca gra...
    Zalety:
    • przedłuża trwałość koloru
    Wady:
  • 12 października 2019 o 7:36
    W porządku
    Bardzo dobry szampon do włosów farbowanych. W pełni zgadzam się z producentem w kwestii ochrony koloru, farba nie wyplukala się, kolor pozostał na dłużej swiezy. Włosy po umyciu są gładkie, latwo się rozczesuja, używałam oczywiście tego szamponu razem z odzywka z tej samej serii. Jedynym minusem jest to, ze przy dłuższym stosowaniu włosy zaczęły mi się szybciej przetluszczac.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta