Eyelinery

W7 Aye Aye Captain Very Black Liquid Eyeliner Eyeliner w płynie

• 10 listopada 2020 o 20:04
    Nie polecam
    Zawsze wydawało mi się, że mam dość sprawną rękę, a rysowanie kreski na oku nie sprawia mi problemu. Ten produkt udowodnił mi jak bardzo się myliłam. Eyelinerem W7 bardzo trudno narysować ładne kreski. Jest to spowodowane tym, że posiada on bardzo grubą, plastikową końcówkę. Choćbym nie wiem jak się starała nie da się narysować nim cienkiej, precyzyjnej kreski, od razu mamy kreskę na pół powieki (no chyba, że ktoś lubi taki efekt, wówczas polecam). Tusz rzeczywiście jest mocno czarny, dobrze napigmentowany. By go zużyć nakładam tusz ulubionym pędzelkiem do kresek z innej marki. Trwałość jest w porządku na co dzień , nie wytrzyma jednak łzawiących oczu czy pocierania.
    Zalety:
    • głęboka czerń
    Wady:
    • końcówka, którą nie da się rysować i przez którą wszystko się rozlewa
  • 27 sierpnia 2020 o 23:12
    Bardzo czarny eyeliner
    Aye Aye Captain Very Black Liquid Eyeliner to tusz do kresek o bardzo dobrej pigmentacji, tak jak obiecuje producent jego kolor to bardzo głęboka czerń. Posiada odpowiednią konsystencję, a po prawie roku od otwarcia nie gęstnieje i nie zasycha w opakowaniu. Szybko zasycha na powiece, w związku z tym po zaaplikowaniu nie ma szansy, że zacznie się rozmazywać od mrugania. Jeśli chodzi o aplikację, jest to eyeliner wymagający. Nie każdy sobie z nim poradzi, niezbędna jest wprawna ręka. Pędzelek jest sztywny, trzeba się do niego przyzwyczaić, co więcej łatwo przedobrzyć z grubością kreski, bo jego końcówka nie jest zbyt cieniutka. Jednym słowem, jeśli ktoś nabył precyzję w stosowaniu eyelinerów, to będzie w stanie ten produkt poskromić. Produkt jest trwały, utrzymuje sìę na oku cały dzień, nie kruszy się. Jego cena jest niska. To przyzwoity eyeliner wart wypróbowania.
    Zalety:
    • nie zasycha i nie gęstnieje w opakowaniu
    • głęboka czerń
    • utrzymuje się na powiece cały dzień
    • niska cena
    Wady:
    • twardy pędzelek
    • kształt pędzelka utrudnia namalowanie bardzo cienkiej kreski
  • 20 września 2019 o 15:33
    Pół na pół
    Szczerze nie do końca wiem co o tym produkcie myśleć. Bo niby się sprawdza, ale jednak nie. Na plus z pewnością głębia koloru. Eyeliner jest naprawdę czarny i dobrze napigmentowany, dzięki czemu nie trzeba nakładać go kilkukrotnie. Jest też w miarę trwały. Zdecydowanie najgorszą cechą jest jego konsystencja - jest zdecydowanie za rzadki i ciekły. Zalewa rzęsy, a kilka razy dostał się nawet do oka. Gąbeczka średnia w użyciu, trudno zrobić ładną kreskę bez uprzedniego "szkicu" innym produktem.
    • głębia koloru
    • trwałość
    Wady:
    • trudność wykonania dobrej kreski