Emulsje, esencje i boostery

Bielenda Professional Skin Breath, Energizing and Nourishing Face Concentrate Energetyzująco - odżywczy koncentrat do twarzy

Bielenda Koncentrat Do Twarzy Energetyzujący 30 ml

• 15 lutego 2021 o 10:20
    Nie polecam
    Mam mieszane, niezbyt dobre odczucia. Używam tego produktu już od miesiąca i nie widzę, by robił cokolwiek oprócz pobudzania. Rzeczywiście po jego nałożeniu skóra dostaje takiego zastrzyku energii, chwilowo czuję się pobudzona i mniej senna. To trwa krótko, ale faktycznie działa. Natomiast co do innych zastosowań... Nie jestem przekonana. Redukcja cieni pod oczami? Wątpię. Mam wrażenie, że mam nawet większe cienie niż miałam, zero poprawy. Nie polecam. Warto za tę cenę zaopatrzyć się w produkt bardziej godny uwagi.
  • 12 października 2020 o 21:27
    Średniak
    Serum stosowałam do zabiegu z ultradźwiękami, który wykonuję średnio co 2 tygodnie. Nie zauważyłam po jego użyciu oszałamiających efektów. Nieznacznie odżywiło i nawilżyło moją skórę, ale lepsze efekty osiągam po bardziej konkretnych kremach. Osoby mające cerę naczynkową lub podrażnienia powinny uważać z uwagi na kofeinę zawartą w składzie produktu, która może pogłębiać problem rozszerzonych naczynek na twarzy.
    Zalety:
    • wygodny aplikator
    • lekka konsystencja
    Wady:
    • działanie poniżej przeciętnej
    • nie dla osób z cerą naczynkową
  • 23 maja 2019 o 14:39
    i tak i nie
    koncentrat ma świetny skład i miałam nadzieje na efekty naprawdę wow, ale szczerze to średni efekt . jednak jest tak jak radzą w gabinetach kosmetycznych ze trzeba ten produkt wprowadzić w głąb skory za pomoc fal radiowych. ciieżko mi powiedzieć jak sprawdzi się u innych osób
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    • zbyt słabe działanie