Serum do twarzy

Dr Irena Eris Aquality, Water Serum Concentrate Serum do twarzy

notino.pl
Dr Irena Eris - Water Serum - Serum Nawilżające - Aquality Aquality Serum - Dla Kobiet
Dr Irena Eris Aquality Serum-Koncentrat Nawilżający 30ml

• 8 maja 2023 o 18:29
    Drogi, ale świetny
    Produkt kupiłam po przetestowaniu jednej próbki. Jest genialny. Moja cera jest wrażliwa i przesuszona a to serum świetnie ją nawilża. Pozostawia cerę miękką, delikatną i odświeżoną. Jedynym minusem jest niestety zbyt wysoka cena.
  • 21 lutego 2023 o 15:36
    Lubię go
    Bardzo lubię to serum. Delikatna konsystencja, która nie obciąża skóry. Przyjemny zapach i dobre nawilżenie. Idealny produkt na lato, ale sprawdzi się także jako baza pod makijaż. Buteleczka jest bardzo poręczna i zawsze mam go ze sobą w podróży.
    Zalety:
    • nawilżenie
    Wady:
  • 20 czerwca 2019 o 16:29
    Spełnia swoje zadanie
    Serum dostałam w prezencie. Jego głównym zadaniem jest nawilżanie każdego rodzaju skóry i przy okazji działanie przeciwstarzeniowe. Swoje zadanie spełnia bez zarzutów. Serum używałam w sezonie jesienno - zimowym. Mam cerę mieszaną, która niestety ma tendencję do odwodnienia i miejscowego przesuszenia. Kosmetyk stosowałam rano i wieczorem, czasami samodzielnie, czasami z kremem. W jednym i drugim przypadku serum działa. Skóra jest gładka i nawilżona. Przy codziennym używaniu serum starczyło mi na 2-3 miesiące stosowania. Dodatkowe plusy kosmetyku to ładny, delikatny zapach, lekka konsystencja i eleganckie opakowanie. Nie wiem, czy kupię ponownie, ponieważ cena jest dość wysoka za produkt nawilżający.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • szybkie wchłanianie
    • uniwersalność (do każdego typu cery, na dzień i na noc)
    • delikaty zapach
    • nawilżenie i wygładzenie skóry
    • eleganckie opakowanie
    Wady: