Średnia ocena użytkowników: 4,8 /5

Pojemność 300 ml
Cena 69,00 zł

Intensywnie nawilżająca odżywka rozplątująca włosy, do wszystkich rodzajów suchych włosów, wzbogacona olejem z awokado oraz kwasem hialuronowym. Pomaga przywrócić odpowiedni poziom nawilżenia włosom przesuszonym i łamliwym. Sprawia, że włosy zyskują do 7x więcej nawilżenia oraz stają się odczuwalnie miękkie nawet do 72 godzin.*
Kluczowe składniki:
• Olej z awokado
• Kwas hialuronowy

Cechy produktu

Rodzaj
do włosów suchych i zniszczonych, do włosów normalnych
Właściwości

Recenzje 101

Średnia ocena użytkowników: 4,8 /5
Więcej ocen Schowaj

Kupi ponownie

Używa produktu od: kilka miesięcy

Świetny produkt!

Bardzo polecam ten produkt osobom, które potrzebują wygładzenia i nawilżenia dla swoich włosów, ale również tym, które na co dzień tego nie potrzebują - jako kuracja raz na jakiś czas. Piękny zapach, wydajna formuła, idealna konsystencja, która nie spływa.

3 /5

Nie wie, czy kupi ponownie

Wykorzystała: jedno opakowanie

Kupiony w: Drogeria internetowa

• Wydajność: 4
  • Zgodność z opisem producenta: 3
  • Stosunek jakości do ceny: 2
  • Opakowanie: 3

Taka sobie.

Odżywkę, jej miniaturę, znalazłam w jednym z boxów kosmetycznych, byłam jej bardzo ciekawa, ponieważ mam małe doświadczenie z marką Matrix. Zużyłam ją, ale czy wywołała u mnie efekt wow? Raczej nie, zwykła odżywka, która ułatwia rozczesywanie i wygładza włosy.

Konsystencja: biała, gęsta, kremowa, trzyma się na mokrych włosach, nie spływa. Łatwo i szybko idzie ją wypłukać.

Działanie: trochę nie rozumiem zachwytów nad tym produktem (ale domyślam się ;)), ponieważ jego działanie jest najzwyklejsze, bez efektów wow ani spektakularnej poprawy. Wygładza włosy, ułatwia rozczesywanie i to w sumie tyle. Nie zauważyłam większych efektów przed i po, mam krótkie włosy w stylu boba, ta miniatura wystarczyła mi na kilka dobrych użyć, tak z 8, więc coś powinno już zadziałać. Nie twierdzę, że jest to zły produkt, po prostu przeciętny, cena jest stanowczo wygórowana.

Zapach: te kosmetyki pachną pięknie, profesjonalną pielęgnacją włosów i nowoczesnym, zadbanym salonem fryzjerskim.

Opakowanie: miniatura zawiera 50 ml, jest to zwyczajna tubka. Pełnowymiarowe jest ładnie zaprojektowane, od razu rzuca się w oczy.

Świetna odżywka

Moje włosy są suche, szorstkie oraz bardzo się plączą.
Po zastosowaniu odżywki firmy Matrix moje włosy były nawilżone oraz przyjemne w dotyku. Ułatwia ona również rozczesywanie włosów, a dodatkowo nie plączą się one tak w ciągu dnia.
Odżywka ma przyjemny zapach oraz delikatnie gęstą formułę łatwą do rozprowadzenia na całej długości włosów.
Odżywka intensywnie nawilża nie obciążając włosów, a pozostawia je lekkie i „sypkie”.

Cudowna Odżywka firmy Matrix

Odżywka od Matrix, Food For Soft, Detangling Hydrating Conditioner (Intensywnie nawilżająca odżywka do wszystkich rodzajów suchych włosów) posiada wygodne opakowanie w użyciu, produkt na super konsystencje i delikatny zapach. Moje włosy po użyciu odżywki bardzo fajnie się rozczesują. Polecam każdemu!

Wykorzystała: kilka opakowań

totalna świeżość

Jeśli miałyście kłopoty z suchymi włosami ten produkt jest właśnie dla was. Odkąd zaczęłam go używać, moje włosy nabrały blasku, są nawilżone, jędrne, piękne, błyszczące, cudownie pachną (choć nieco egzotycznie). Zdecydowanie łatwiej jest mi rozczesywać włosy, i przede wszystkim nie plączą się tak jak zwykle, nie mówiąc o tym, że przestały się elektryzować i łamać. Jestem zachwycona

Pięknie pachnąca odżywka,polecam

Odżywka podobnie jak szampon ma piekne opakowanie a to co jest w środku sprawia że nie chce się wychodzić spod prysznica :) Piękny zapach,a po nałożeniu odżywki na włosy od razu czuć że są one mocno nawilżone

Używa produktu od: próbka

Wykorzystała: jedna próbka

Uniwersalna odżywka

Odżywka świetnie spełnia swoją funkcje- jest bardzo treściwa, dlatego nie trzeba jej wiele żeby efekt nawilżenia był widoczny. Doskonale ujażmia włosy, są super dociążone ale nie obciążone, przez co są sypkie i widocznie odżywione i faktycznie czuć nawilżenie ponieważ włosy wyglądają zdrowo.

Wykorzystała: jedno opakowanie

Super odżywka

Odżywka jest wręcz idelana! Wystarczy niewielka ilość produkty i dosłownie po kilku sekundach widać efket. Wlsoy są wygładzone, lsniace i zdecywonie odżywione, problem z rozczesaniem to przeszłość. Również moja mam która ciągle maluję włosy i ma je strasznie suche zakochała się w tej odżywce.
Duży plus za wydajność, wygodne opakowanie, super skład i piękny zapach. Odżywka już zagości u mnie na stałe!

Ideał na co dzień

Moje włosy są długie, blond, zniszczone wieloletnim rozjaśnianiem i farbowaniem. Włosy myję raczej codziennie, czasem zdarza się, że co 2 dni. Po każdym myciu używam odżywek/masek, które wczesuje na mokro. Jest to zabieg, dzięki któremu jestem w stanie rozczesać włosy do suszenia ???? Włosy po każdym myciu układam i suszę. Biorąc pod uwagę przez co przechodzą moje włosy ze mną na co dzień od produktów do włosów oczekuję porządnego nawilżenia, dociążenia oraz delikatnego, ale skutecznego oczyszczenia.
Odżywka z serii Food For Soft nałożona w niewielkiej ilości i pozostawiona na dosłownie kilka minut daje super efekty. Włosy są wygładzone, miękkie, nie są obciążone. Pięknie pachnie, zapach utrzymuje się na włosach do kilku godzin po wysuszeniu.

• Stosunek jakości do ceny: 4

Dopełnia szampon

Odzywka ma konsystencję kremową, przepięknie pachnie, jest świetnym uzupełnieniem szamponu z tej linii. Po użyciu włosy są miękkie, nawilżone, fanastycznie się rozczesują. Polecam w miarę możliwości trzymać dłużej na włosach, ok 20-30min w moim odczuciu lepsze działanie. Sprawdza się stosowany tradycyjnie MO jak i OMO
Już po pierwszym użyciu czuć różnicę :) Moje włosy są rozjaśniane refleksami, wcześniej sombre/ombre zatem są zarazem średnio i wysokoporowate. Odzywka zamknięta jest w wygodnej wysokiej tubie, dzięki czemu nie zajmuje dużo miejsca w łazienkowym koszyczku :) Warto wypróbować!

Dziękuję za możliwość przetestowania :)

Rewelacja

Na wstępie zacznę o tego jaki typ reprezentują moje włosy. Mam włosy rozjaśniane , z tendencją do puszenia się , lubią się przetłuszczać od nasady , a dalej są suche.
Odżywka ma bardzo przyjemny zapach , jest też bardzo wydajna , niewiele jej trzeba , żeby fajnie zadziałała.
Producent mówi o jej nawilżających właściwościach i po testach mogę się pod tym szczerze podpisać. Włosy są wyraźnie odżywione , nawilżone i miękkie . Nawet się błyszczą ???? ja nakładam na długość włosów , nie na skórę głowy i tak używana nie powoduje przetłuszczania się włosów i nie obciąża ich . Jestem naprawdę zadowolona i śmiało mogę polecić ten produkt

• Opakowanie: 5

Najlepsza odżywka do regeneracji po rozjaśnianiu!

Odżywkę Matrix z serii Food For Soft otrzymałam w ramach testów wizaz w Klubie Recenzentki w momencie kiedy moje włosy wymagały dogłębnego odżywienia po kolejnym zabiegu rozjaśniania.

Produkt znajduję się w wygodnej, lekkiej butelce charakterystycznej dla marki Matrix. Odżywka bardzo dobrze rozprowadza się w dłoniach. Nie jest konieczne nakładanie jej w dużej ilości, wystarczy dosłownie odrobina. Produkt pozostawiam na włosach na kilka-kilkanaście minut.

Już po pierwszym zastosowaniu zauważyłam efekty. Włosy są niesamowicie przyjemne, aksamitne w dotyku. Są one wygładzone, ale nie obciążone. Odżywka daje im solidną dawkę nawilżenia dzięki zawartemu w niej kwasie hialuronowym i oleju z avokado. Włosy są zregenerowane, intensywnie nawilżone. Pięknie się błyszczą i wyglądają na zdrowsze. Jeszcze lepsze efekty można zauważyć przy stosowaniu jej z szamponem z tej samej serii.

Zalety:
-piękny zapach
-intensywne nawilżenie
-odżywia i regeneruje
-nie obciąża
-wygładza
-włosy pięknie błyszczą, wyglądają na zdrowsze

Wady:
-brak

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1