Mgiełki do ciała

So...? Fragrance So…? Summer Escapes Ibiza Dreams Mgiełka do ciała

• 27 kwietnia 2025 o 13:04
    Przytłaczająca słodkość
    Niestety, muszę wyrazić swoje rozczarowanie względem tej mgiełki. Choć opakowanie prezentuje się zachęcająco, to zapach, który ją charakteryzuje, jest zdecydowanie zbyt słodki. Po kilku chwilach noszenia czułam się przytłoczona intensywnością aromatu, który przypominał bardziej cukierki niż świeży, kwiatowy zapach, którego oczekiwałam. Niestety, ta przesłodzona nuta sprawia, że mgiełka jest dla mnie nieprzyjemna i męcząca w użytkowaniu. Zamiast orzeźwienia, które miałam nadzieję uzyskać, otrzymałam jedynie duszący zapach, który szybko stał się nie do zniesienia. Z przykrością muszę stwierdzić, że nie polecam tej mgiełki, zwłaszcza jeśli ktoś preferuje subtelniejsze, bardziej neutralne zapachy.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Przytłaczający zapach
    • Zbyt słodki
  • 10 lutego 2025 o 16:29
    Zapach nie powala...
    Sądzę,że jest to jeden z najgorszych wariantów mgiełek od So! Zapach jest przytłaczający i bardzo drażniący. Mgiełka ta posiada takie buty zapachowe, które sprawiają,że po dłuższym czasie zapach jest po prostu denerwujący. Nuty zapachowe: Jabłko, malina, piwonia , fiołek oraz orchidea. Myślałam,że ta mgiełka będzie pachniała owocowo, bardzo świeżo i orzeźwiająco, jednak jestem zawiedziona, ponieważ nie wyczuwam tutaj nic z tych rzeczy. Mgiełki nie polecam, pomimo ,że tak naprawdę lubię tę firmę. Uważam, że są lepsze zapachy od tej mgiełki. Opakowanie jak i trwałość na plus.
    • Drażni i przytłacza
    • Zapach denerwuje po jakimś czasie
  • 3 sierpnia 2024 o 12:33
    Mgiełka
    Zachęciło mnie opakowanie, niska cena i zapach ale niestety był to pierwszy i ostatni raz kiedy ją kupiłam. Mgiełka ma bardzo ładny słodki zapach idealny na wakacje. Niestety nie jest trwała i zapach utrzymuje się kilka minut przez co nie jest wydajna.
    • Ładne opakowanie
    Marza97
    28 czerwca 2024 o 14:27
    Kolejna fajna mgiełka od So…? Fragnance
    Jedną z moich ulubionych mgiełek z tej firmy jest zapach Bali Breeze, ale że była promocja to zakupiłam kolejną z nich - Ibiza Dreams i nie żałuję. Jest to zapach bardzo ładny, letni, kwiatowo owocowy, wyczuwalna jest woń piwonii. Nada się idealnie na lato gdy chce się odświeżenia, bez używania ciężkich perfum. Mgiełka nie pachnie jakoś długo, ale za tę pojemność i cenę nie będę się czepiać. Na ubraniach jest wyczuwalna o wiele dłużej niż na ciele. Po prostu wtedy warto jest ją mieć pod ręką i psikać się ile wlezie, bo pojemność jest duża a mgiełka całkiem wydajna ;) Bardzo podoba mi się szata graficzna całej serii. Polecam!
    • szata graficzna
    • różne pojemności mgiełki- od 50 ml-200ml
    • często na promocji
    • wiele wariantów do wyboru
    Wady:
    • trwałość
  • 12 czerwca 2024 o 21:12
    Fajna mgiełka
    Bardzo fajna mgiełka o delikatnym zapachu, nuty słodkiego czerwonego jabłka, maliny i dojrzałej gruszki, które w połączeniu z nutami kwiatów fiołka, piwonii i orchidei rozkwitają pełnią zapachu. Nie utrzymuje się ona niestety zbyt długo. Trzeba ją aplikować w ciągu dnia. Opakowanie jest bardzo minimalistyczne ale przy tym bardzo ładne.
    • Ilość

Zobacz także inne Mgiełki do ciała