Olejki do włosów

Dabur Amla, Hair Oil Olejek do włosów z wyciągiem z owoców amla

Dabur Amla Olejek Do Włosów 100 ml

Nasi użytkownicy zostawili 197 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2025 o 17:56
    niezawodne wsparcie dla włosów
    Odkąd zaczęłam stosować Dabur Amla Hair Oil, moje włosy przeszły prawdziwą metamorfozę. Zawsze miałam problem z suchymi i łamliwymi końcówkami, a ten olejek naprawdę zrobił różnicę! Moje włosy stały się zdrowsze, bardziej nawilżone i silniejsze – już nie muszę się martwić, że będą się łamały czy rozdwajały. Co więcej, blask, który pojawił się po jego regularnym stosowaniu, jest naprawdę zauważalny. Zwykle nakładam go przed myciem na kilka godzin lub na całą noc, szczególnie w momentach, gdy moje włosy potrzebują większego nawilżenia. Efekt? Moje włosy są gładkie, lśniące i wyglądają na pełne życia. Nie obciąża ich, co jest dla mnie bardzo ważne, bo mam tendencję do szybkiego przetłuszczania się włosów, a po zastosowaniu tego olejku moje kosmyki nie wyglądają na tłuste ani ciężkie. Zapach olejku też mnie nie zawiódł – ma przyjemny, ziołowy aromat, który początkowo może być trochę intensywny, ale po chwili staje się subtelniejszy. To dla mnie plus, bo nie lubię produktów, które mają zbyt mocny zapach, który zostaje na włosach przez cały dzień. Dabur Amla Hair Oil ma idealną intensywność zapachu, która nie przytłacza. Wydajność olejku to kolejny ogromny atut. Nakładam go tylko w niewielkiej ilości, a i tak wystarcza na dłużej, dzięki czemu nie muszę co chwilę kupować nowych opakowań. Za cenę, którą płacę, dostaję naprawdę dużo – produkt jest naturalny, skuteczny i wystarcza na długo. Podsumowując, Dabur Amla Hair Oil to dla mnie odkrycie. Moje włosy nigdy nie były w takiej formie, jak teraz! Jest to olejek, który odżywia, regeneruje, dodaje blasku i sprawia, że moje włosy są silniejsze. Zdecydowanie polecam, szczególnie jeśli szukasz produktu, który naprawdę działa i nie nadwyręży budżetu.
    Zalety:
    • Odżywia i nawilża włosy, poprawiając ich kondycję
    • Wzmacnia włosy, zmniejszając ich łamliwość
    • Nadaje blask i sprawia, że włosy wyglądają na zdrowsze i pełne życia
    • Nie obciąża włosów, nawet przy częstym stosowaniu
    • Wydajny – wystarczy niewielka ilość na całe włosy
    • Naturalny skład, co daje poczucie bezpieczeństwa
    • Przystępna cena w porównaniu do jakości i efektywności
    • Delikatny, ziołowy zapach, który nie jest przytłaczający
    Wady:
    • Intensywność zapachu może początkowo być lekko przytłaczająca, chociaż po chwili staje się subtelniejsza
    • Wymaga regularności w stosowaniu, aby zobaczyć pełne efekty (może to być wada dla osób szukających szybszych rezultatów)
  • 27 czerwca 2024 o 8:27
    Zdecydowanie HIT!
    Amla to najlepszy olej do olejowania moich włosów. Są to włosy średnioporowate, bardzo długie i wyjątkowo wybredne. Co 2 dzień olejuje je na podkład z żelu aloesowego na ciepło (olej podgrzewam przed nałożeniem w kąpieli wodnej). Włosy są widocznie odżywione, nawilżone i zadbane. Żaden inny olej (a testowałam ich naprawdę wiele!) Nie zbliżył się efektem do amli. Dodatkowo uwielbiam jej zapach chociaż wiem, że dużo osób go nie znosi (całe szczęście mój mąż nie narzeka :D ).
    • Działanie
    Ganette
    29 października 2022 o 15:38
    Super olej do włosów.
    Olej kupiłam bo wyczytałam gdzieś, że ma bardzo dobre działanie na włosy. Zamknięty w plastikowej butelce dość gęsty olej o bardzo intensywnym zapachu. Na początku próbowałam nakładać na noc, ale zapach był tak drazniacy że nie dało się z nim zasnąć. Później nakladalam na 2 godzinki przed myciem włosów, zawijalam w czepek i dodatkowo w ręcznik. Po zmyciu z włosów nie było żadnego problemu z ich rozczesaniem, były gładkie i mega błyszczące. Zuzylam cała butelkę i mogę powiedzieć że naprawdę poprawia wygląd włosów. Są błyszczące, nie rozdwajają się na końcach i ogólnie wyglądają na zdrowe. Jeśli jeszcze kiedyś trafię w drogerii to kupię ponownie. Poki co ciągle testuje nowe i szukam mojego ideału.
    Zalety:
    • Odżywia włosy
    • Niweluje puszenie
    • Daje piękny blask
    • Włosy nie mają rozdwojonych koncowek
    Wady:
  • 16 lipca 2022 o 20:52
    Piękny blask!
    Olej Amla Dabur to mój pewniak od wielu lat. Nic tak nie nabłyszcza i dodaje miękkości włosom jak on. Olej na głęboki zielony odcień i niekoniecznie może sprawdzić się blondynkom. Włosom brązowym z kolei (zwłaszcza przy kilku godzinnej aplikacji) dodaje pięknej głębi. Zapach jest specyficzny, mocno ziołowy i może utrzymywać się na włosach. Mi to jednak absolutnie nie przeszkadza gdyż go uwielbiam. Olej przede wszystkim dodaje miękkości, blasku i sypkości włosom. Zawiera parafinę więc niekoniecznie sprawdzi się na skórę głowy zaś na długość działa cuda. Plusem jest też to, że rodukt dostępny jest w wielu pojemnościach.
    Zalety:
    • działanie
    Ami92
    27 stycznia 2022 o 18:22
    Efekt tafli i ochłodzenie koloru
    Przyznam że obawiałam się amli ze względu na zapach. Tyle się naczytałam że śmierdzi, że brudzi i w ogóle jaki jest fe i im więcej kontrowersyjnych opinii tym bardziej chciałam go przetestować. Olejek aplikowałam na długość włosów na całą noc i rano zmywałam delikatnym szamponem. No i uzyskałam efekt WOW! Żaden inny olej nie wygładził mi tak włosów jak amla. Stały się sypkie i błyszczące. Absolutnie nie przyspieszył przetłuszczania. Olejek przy regularnym stosowaniu ochlodził mi kolor włosów. Mam naturalnie brązowe włosy, które pod wpływem słońca łapią rudawe refleksy, których nie lubię więc ten efekt "uboczny" spadł mi jak z nieba. Zapach mnie nie zabił, poszewki ładnie się doprały, nic nie pobrudził. Kupię z pewnością jeszcze nie raz, jak do tej pory mój ulubiony olejek.

Zobacz także inne Olejki do włosów