Olejki do włosów

Farouk CHI Luxury, odżywczy olejek z czarnuszki, 15 ml
notino.pl
Farouk CHI Luxury, odżywczy olejek z czarnuszki, 15 ml
Chi Luxury

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 listopada 2022 o 14:56
    Oprócz zapachu - produkt świetny
    Kolejny olejek od CHI, który spełnia swoje zadanie - nawilża, zabezpiecza końcówki, wygładza włos, a mimo wszytko jest lekki i nie obciąża. Zapach jest dość specyficzny, nie do końca mi się podoba, ale nie jest okropny i jest to kwestia subiektywna :) Jest też bardzo wydajny mimo tego, że posiadam pojemność 15ml - nakłada się go naprawdę niewiele. Mimo wszystko na pewno do niego będę wracać jak i do innych produktów tego typu tej marki.
    • jakość
    • nawilżenie bez obciążenia
    • dostępność stacjonarnie
  • 22 czerwca 2022 o 14:32
    Jak wszystkie od CHI, czyli ok :)
    Lubię testować sera i olejki od CHI, każdy przypadł mi do gustu (najbardziej polubiłam się z Silk Infusion). Według mnie każdy z nich nie różni się zbytnio działaniem mimo różnić w składzie. Ten ma bardzo specyficzny zapach, nie pachnie taką czystą czarnuszką, ale mimo to jest przyjemny. Zazwyczaj nakładam olejek na wilgotne lub suche włosy. Na pewno są po nim miękkie i przyjemne w dotyku, ale jakichś naprawdę fenomenalnych efektów nie zaobserwowałam. Wydajność ogromna, wystarczy dosłownie niewielka ilość na całą długość włosów czy nawet jeszcze mniejsza na same końcówki. Lepiej nie przesadzić z ilośćią, w przeciwnym razie włosy będą sprawiały wrażenie lekko tłustych. Wspominam miło :) .
  • 8 lutego 2022 o 11:22
    Dobry ziomek pielęgnacyjny
    Zacznę od tego, że nie wyobrażam sobie mojej włosowej pielęgnacji bez stosowania olejków. To dla mnie w tym momencie najlepsza forma pielęgnacji wielofunkcyjnej, czyli: mazidło do całonocnego olejowania, specyfik "odżywkowy" podczas mycia metodą OMO, czy też produkt zabezpieczający włosy podczas suszenia. Taki olejek, nie dość, że jest mega wydajny, to jeszcze dodatkowo nadzwyczaj treściwy i bogaty w składniki odżywcze. Wystarczy dosłownie kropla mazidła wtartego we włosy, aby nadać im blask, zapewnić termoochronę czy wygładzić niesforne baby hair. Warto wspomnieć, że systematyczne stosowane olejków na włosy, daje najlepsze i długotrwałe efekty. Dzięki temu mogę spokojnie zapomnieć o puszących się, niesfornych kosmykach czy rozdwojonych końcówkach, które doprowadzały mnie zwykle do szału. Teraz mam ładnie wyglądające, zdrowe włoski, które bezproblemowo mogę ułożyć oraz rozczesać. Warto wspomnieć, że produkt Farouk miło małych gabarytów, starczy nam na długo i będzie bezpieczny dla Waszych główek, gdyż nie uczula ani nie podrażnia. Myślę, że jest to specyfik naprawdę godny zaufania i każda szanująca się włosomaniaczka, winna go mieć w swoich kosmetycznych zbiorach. Co by tu dużo mówić - polecam!
    Zalety:
    • taniość, wydajność, dostępność, uniwersalność
    Wady:
    • zbyt wielki otwór
    AnaNo
    2 sierpnia 2021 o 14:36
    Swietny
    Mam naturalnie dosc porowate, puszace sie wlosy ktorym brakuje polysku. Dodatkowo, po latach rozjasniania, choc wrocilam do naturalnego, sa dosc suche. Probowalam wielu produktow, i jak narazie ten olejek jest w pierwszej trojce ulubionych. Naprawde super produkt. Nakladam od polowy wlosow, sa ujarzmione, mniej sie pusza i wygladaja zdrowiej.
    Zalety:
    • wydajnosc
    • polysk
    • wygladzenie
  • 27 marca 2020 o 18:40
    do włosów normalnych
    Bardzo lubię produkty marki Farouk seria CHI, jednak ten olejek zupełnie się u mnie nie sprawdził. Wydaje mi się, że jest on idealny do włosów normalnych. Fajna formuła suchego olejku, ładny zapach i tyle w zasadzie. Nie obciąża włosów, nie przetłuszcza ich, u mnie po naniesieniu olejku nie było zupełnie żadnego efektu.
    Zalety:
    • jak zawsze praktyczne małe opakowanie
    Wady:
    • nie robi nic