Kremy uniwersalne

e-Fiore Naturalny krem do twarzy 20% olej z dzikiej róży

• 28 czerwca 2023 o 7:50
    Dobry
    Bardzo dobry dla osób starszych. Ten krem działa. Zdecydowanie poprawia gładkość skóry. Sama nie stosowałam ale używa obecnie moja mama i jest zadowolona. Twierdzi, ze jest to jeden z lepszych kremów.
    effryn
    7 sierpnia 2022 o 12:11
    Dobry krem na noc
    Bardzo lubię kosmetyki tej marki, a że zbliżam się do 40 postanowiłam spróbować kremu o bogatszej konsystencji. Bardzo dobry, naturalny skład. Sporo olejów więc stosuję ten krem na noc jako zamknięcie pielęgnacji, czasem na serum czasem sam. Rano cera jest odżywiona, miękka, wypoczęta. Mam cerę normalną, z momentami przesuszenia więc ten skład mi odpowiada ale myślę ze cery tłuste mógłby zapychać. Ma obłędny różany zapach nie za intensywny taki w sam raz :) Jest wydajny, opakowanie z pompką jest wygodne i gwarantuje higieniczność. W zasadzie nie mam się do czego przyczepić, to nie jedyny kosmetyk tej marki który używam i z którego jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • skład
    Wady:
  • 31 sierpnia 2020 o 23:34
    Jestem pod wrażeniem!
    Kupiłam ten krem nie znając wcześniej produktów tej marki czy tego kosmetyku, przypadkiem zobaczyłam go w lokalnej drogerii i skusił mnie zawartością oleju z dzikiej róży. Trzymałam go na zimę, ale coś pokusiło mnie by wcześniej zacząć testy, w międzyczasie sprawdziłam co pisze o nim producent i zgadzam się z większością deklaracji! "Krem o bogatej, kremowej konsystencji, natychmiast wygładza, zmiękcza i odżywia skórę." -> Zdecydowanie TAK "(...) sprawia że nawet bardzo sucha skóra odzyskuje równowagę, jest zrelaksowana i nie posiada uczucia ściągnięcia" -> Buzia jest prawie od razu miękka i gładka "Krem o przyjemnej konsystencji, dobrze się rozprowadza, nie pozostawia filmu na skórze, idealny pod makijaż." -> tu też się zgodzę! Dodatkowy plus za higieniczne opakowanie z pompką Bałam się olejów wysoko w składzie, ale na szczęście były to bezpodstawne obawy
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • delikatny, naturalny aromat róży
    • dobry pod makijaż
    • zmiękcza skórę
    Wady:
    • resztka kremu dość szybko zasycha w dzióbku pompki. To normalne, ale pierwszy raz mi się tak zdarza, żeby krem użyty rano wieczorem już miał "grudkę"