Emulsje, esencje i boostery

Isana Anti-Age Pflegekapseln Ujędrniające kapsułki pielęgnacyjne

• 29 października 2024 o 8:57
    Stosowałam inaczej, niż mówi producent
    Kapsułki znalazłam w przystępnej cenie na promocji w Rossmannie. Już po pierwszym użyciu wiedziałam, że nie będę mogła ich stosować 7 dni z rzędu, bo mnie zapchają. Mają tłustą, oleistą konsystencję, która kompletnie się nie wchłania. Z tego też względu używałam 1 kapsułkę raz w tygodniu. I takim oto sposobem się u mnie sprawdziła. Ładnie zmiękcza buzię, ujednolica koloryt. Zapach kompletnie mi nie odpowiada. Mega tłusta kapsułka. Ma skłonności do zapychania, więc nie polecam używać kilka dni z rzędu. Na pewno do nich nie wrócę. Ale jako taka kuracja raz w tygodniu była ok. W moim przypadku produkt wydajny. Nadmienię, że posiadam cerę mieszaną w kierunku tłustej.
  • 27 kwietnia 2022 o 11:22
    KAPSUŁKI WARTE UŻYWANIA
    Od czasu do czasu staram się kupić jakieś preparaty do pielęgnacji twarzy. Tym razem kupiłam kapsułki pielęgnacyjne Anti-Age firmy Isana. Preparat przeznaczony jest do skóry dojrzałej . W opakowaniu jest 7 miękkich kapsułek z których bardzo łatwo wycisnąć płyn. Preparat jest lekko oleisty , ale bardzo dobrze się wchłania . Po tygodniowym użytkowaniu zauważyłam iż skóra stała się bardziej odżywiona i napięta. Kapsułki nie uczulają i nie podrażniają . Zapach również jest bardzo przyjemny i subtelny. Uważam że tygodniowa kuracja to za mało. Ja użyłam 2 opakowań . Cena jest przystępna więc polecam do przetestowania i sprawdzenia na swojej twarzy.
    Zalety:
    • napina skórę
    • nie uczula
    • subtelny zapach
    Netili
    3 kwietnia 2022 o 20:58
    Isana anti-age
    Isana ampułki do twarzy Anti Age. Kapsułki przeznaczone są na 7 dni kuracji. Ich konsystencja, pomimo iż to serum nie jest ciężka. Ampułki szybko się wchłaniają i nie pozostawiają warstwy tłustego filmu. Skóra po ich użyciu jest bardziej napięta i jędrniejsza, zwłaszcza w okolicach oczu. Ponadto ampułki dobrze odżywiają i nawilżają. Nie uczulają ani nie podrażniają. Wspomagają działanie kremu, moja skóra ostatnio potrzebuje większego nawilżenia a po tych kapsułkach nie mam problemu z suchymi skórkami na czole i nosie, napewno nie raz do nich wrócę. Jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Odżywia
    • Ujędrnia
    • Szybko się wchłania
    • Nie uczula
    • Nie podrażnia
    Wady:
    • Nie ma żadnych
    Arendta
    4 stycznia 2020 o 15:47
    Kapsułki pielęgnacyjne z witaminą E i olejem jojoba
    Kapsułki ISANA zakupiłam w ramach testów. Po przeczytaniu składu tym bardziej chciałam je wypróbować na swojej skórze. Kapsułki są papierowym estetycznym opakowaniu, w środku znajdziemy listek w którym jest 7 kapsułek w typie "rybki". Te 7 kapsułek sprawia,że odnoszę wrażenie jakby był to produkt przeznaczony do 7-dniowej kuracji, jednak nigdzie na opakowaniu nie znajdziemy takiej informacji. Zapach samej substancji jest przyjemny, delikatny. Konsystencja oleista, ale nie ciężka. Sam produkt trochę trudno się otwiera i należy uważać,żeby nie ścisnąć zbyt mocno "rybki", bo z łatwością zachlapiemy wszystko wokół. Produkt po nałożeniu na skórę sprawia,że jest ona delikatna i przyjemna w dotyku. Dosyć długo się wchłania i przez dłuższy czas pozostawia lepką warstwę na skórze. Dlatego ja stosowałam je na noc. Z racji,że stwierdziłam,że jest to produkt przeznaczony do 7- dniowej kuracji taki miałam też zamiar go wykorzystać. Umówmy się,że po nałożeniu jednej kapsułki co jakiś czas nie zauważymy spektakularnych efektów. Pierwsze dwa dni nie zauważyłam,żeby działo się coś z moją cerą, jednak trzeciego dnia zauważyłam,że mam więcej podskórnych niedoskonałości i tutaj moja kuracja legła fiaskiem. Niestety,ale te kapsułki mnie zapchały i spowodowały,że na mojej twarzy pojawiło się sporo podskórnych grudek, które przy mojej mieszanej i grubej skórze ciężko jest usunąć. Dodatkowo uważam,że cena jest zbyt wygórowana za taką ilość produktu. W sumie wychodzi ponad 1 zł za jedną kapsułkę, która w praktyce nie starcza na całą twarz, szyję i dekolt chyba,że używamy tego produktu skromnie na poszczególne części ciała. Zapewne przy pełnowymiarowym produkcie wyszłoby nas to o wiele taniej. Poza tym producent obiecuje efekty po 4 tygodniach stosowania, czyli przy codziennym używaniu tego produktu koszt wyniósłby nasz 30 zł, a za taką cenę można już dostać serum, które starczy na dłuższy okres niż miesiąc.
    Zalety:
    • ładnie pachnie
    • pozostawia skórę przyjemną w dotyku
    Wady:
    • zapycha skórę
    • kapsułki, z którymi należy obchodzić się bardzo ostrożnie, aby nie wylać produktu
    • długo się wchłania
    • pozostawia lepką warstwę na skórze
    • cena jest dość wysoka jak za taką pojemność
  • 3 grudnia 2019 o 22:44
    całkiem przyjemny
    Siedem małych kapsułek, zakładam, ze po jednej na każdy dzień tygodnia zawierają olejek. W ilości wystarczającej na jednorazowe użycie na twarz i szyję. Nie wchłania się szybko, ale nie jest tez zbytnio nachalny na skórze. Pozostaje delikatny film. Ale nie zapycha porów. Tak przynajmniej było u mnie. Stosowałam wieczorem. Nie bezpośrednio przed snem. Pozwoliłam mu trochę pobyć na skórze. Rano, pod makijaż raczej bym się nie odważyła. Efektu wow się nie spodziewałam i go nie było. Ot po prostu jeszcze jeden kosmetyk do wypróbowania. Ale nie rujnujący skóry i portfela.