Wody perfumowane damskie

LANCOME Idole Woda Perfumowana dla Kobiet 25ml
Lancôme Idôle
Sephora
Lancôme - Idôle Eau De Parfum - Woda Perfumowana - 25 Ml - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 90 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 lutego 2025 o 18:27
    Ładny, ale
    Perfum zakupiłam po pozytywnych wrażeniach testując próbkę i skuszona ładnym wyglądem flakonu. Fakt - jest mało praktyczny, ale ani razu jeszcze mi się nie przewrócił ( za tę cenę szkoda by było, aby się zbił :) ) Pierwszą styczność z tym zapachem miałam na słonecznych wakacjach na Rodos - wzięłam ze sobą małą próbkę. Chyba klimat tego miejsca sprawił, że zapamiętałam je pozytywnie. Po kilku miesiącach zdecydowałam się kupić pełnowymiarowy produkt. Niestety, po zaaplikowaniu okazało się, że wącham zdecydowanie inny zapach... Po zaaplikowaniu czuć mocno różę pozbawioną jakichkolwiek słodkich akordów. Z upływem czasu zapach układa się na skórze z delikatną, hipnotyzującą słodyczą. Niestety czuć ją tylko przykładając nos do skóry. Zerowa projekcja i słaba trwałość.
    Zalety:
    • Flakon
    Wady:
    • Projekcja
  • 12 grudnia 2024 o 18:08
    Dość intensywny, słodki ale za to wyrafinowany
    Lancôme Idôle Eau de Parfum to zapach, który od pierwszego użycia zrobił na mnie ogromne wrażenie swoją delikatnością i elegancją. To woda perfumowana, która idealnie balansuje między świeżością a zmysłowością, sprawiając, że nosząc ją, czuję się jednocześnie lekka i pewna siebie. Na pierwszy plan wysuwają się nuty różane – są wyraziste, ale nie przytłaczające, raczej jak kwiaty skąpane w porannej rosie. W połączeniu z akordami jaśminu tworzą klasyczny, kobiecy charakter zapachu, który jest jednocześnie nowoczesny dzięki dodatku świeżych nut gruszkowych i cytrusowych. Idôle ma w sobie pewną lekkość, która idealnie pasuje na co dzień, ale jednocześnie na skórze rozwija się w bardziej zmysłowy sposób, dzięki ciepłemu, piżmowemu finiszu. Dodatkowym plusem jest niezwykle smukły i minimalistyczny flakon – bardzo nowoczesny, pięknie prezentuje się na toaletce i idealnie mieści się w dłoni. Choć jest dość płaski, przez co wydaje się delikatny, design to dla mnie symbol współczesnej kobiety: subtelnej, a jednocześnie silnej. Zapach ma dobrą trwałość – na mojej skórze utrzymuje się przez większość dnia, a na ubraniach jeszcze dłużej. Nie jest to może najbardziej intensywny zapach, ale jego delikatna aura jest tym, co mnie urzekło. Idealny dla kobiet, które szukają zapachu podkreślającego ich naturalny urok, bez przytłaczania otoczenia. Dla mnie Idôle to kwintesencja elegancji i świeżości, zapach, do którego z chęcią wracam zarówno na co dzień, jak i na bardziej formalne okazje.
    • Zapach utrzymuje się długo
    • Nuty owocowo kwiatowe
  • 18 lipca 2024 o 18:46
    Cudowne perfumy
    Kupiłam te perfumy w 2023 roku w okresie zimowym, aby dołączyły do mojej kolekcji. Od tamtej pory pokochałam ten zapach, który jest słodki, kwiatowy, ale w tym delikatny. Preferuje używać ich w okresie wiosenno-letnim.
    Zalety:
    • Trwałość i zapach
    Wady:
  • 5 czerwca 2024 o 9:45
    Flakon już nieraz omal mi się nie zbił. Zapach piękny, choć mało trwały.
    Zapach jest bardzo kobiecy. Słodki, kwiatowy z dominacją róży. Niestety nie jest zbyt trwały, bo po 3 godzi ach wogóle go nie czuję. Na ubraniu troszkę dłużej jest wyczuwalny, jednak bez rewelacji. Natomiast flakon to wg mnie kompletna porażka. Jest bardzo wąski i wysoki. Łatwo go stłuc.
  • 3 czerwca 2024 o 18:42
    Zapach subtelny, bardzo kobiecy. Flakon wysoki, dość nieporęczny.
    Flakon jest wysoki, średnio poręczny. Przy chwili nieuwagi łatwo go potrącić. Zdecydowanie preferuję bardziej okrągłe flakonu. Zapach jest subtelny, piękny świeży, kwiatowy. Nuty są zmysłowe, kobiece.Wyczuwalna jest róża i jaśmin. Zapach z czasem się rozwija. Trwałość oceniam jako średnią. Na ciele po kilku godzinach zapach zanika. Na ubraniach utrzymuje się do następnego dnia.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie