Żele pod oczy

WaterMellow Żel pod oczy

• 5 października 2022 o 12:22
    Niestety nie
    Byłam bardzo rozczarowana tym produktem, ponieważ mam wiele kosmetyków ze sklepu kontigo i sądziłam ze i ten mi się sprawidzi. Pozytywy Ma naturalny skład, delikatny zapach, żelowa konsystencja, nie podrażnia, sterylne opakowanie z pompką typu airless Niestety negatywów jest znacznie więcej. Po aplikacji bardzo długo nie wchłania, absolutnie nie dodaje się pod makijaż ponieważ się roluje. Nie nadaje się nawet za bardzo na ,, dzień bez makijażu,, ponieważ nie zostawia na długo uczucia nawilżenia. Myśle, ze w tej cenie można znaleźć wiele innych i lepszych produktów pod oczy.
    Zalety:
    • Nie podrażnia
    • Naturalny skład
    • Delikatny zapach
    • Wydajny
    Wady:
    • Nie nadaje się pod makijaż
    • Nie spełnia zapewnień producenta
  • 22 grudnia 2021 o 20:06
    odradzam
    Dla tego bubla zalogowałam się do KWC po paru ładnych latach milczenia XD Niestety dla mnie nie spełnia swoich oczekiwań - nie zauważyłam żeby nawilżał skórę (a wręcz przeciwnie, bardziej widać mi zmarszczki odkąd zmieniłam krem na to cudo), roluje się niezależnie od ilości jaką nałożę. Ma dziwną, niejednolitą konsystencję - trochę tak, jakby kosmetyk był źle wymieszany.
    Zalety:
    • higieniczne opakowanie z pompką
    Wady:
    • brak nawilżenia
    • rolowanie
  • 17 listopada 2020 o 11:29
    Nie polecam
    Niestety zawiodłam się na tym produkcie. Żel przy nakładaniu pieni się, po wyschnięciu roluje (niemożliwe jest nałożenie na niego korektora) dlatego mogłam używać go tylko na noc. Aplikator jest dość niewygodny, z jednej pompki wychodzi zbyt dużo produktu.
    Zalety:
    • wydajny
    • nie podrażnia
    Wady:
    • niewygodny aplikator
    • roluje się
    • pieni przy nakładaniu
  • 17 października 2020 o 20:38
    Koszmar jakich mało
    Kupiłam go jako produkt, który chciałam stosować pod makijaż. Taki wiecie lekki nawilżający, miał szybko się wchłaniać... Poleciła mi go pani z Kontigo, dodatkowo zachęcona zapachem powędrowałam do kasy...i to była zła decyzja. Jest to najgorszy produkt z jakim miałam kiedykolwiek do czynienia! Nie robi absolutnie nic, żadnego nawilżenia nie odczułam, po zaschnięciu może nawet trochę ściągnięcie, ale najgorsze jest to, że roluje się pod każdym korektorem! I nie ważne pod jakim, nie ważne ile czekałam po nałożeniu tego "cuda" do aplikacji korektora to dosłownie wszystko się rolowało i nadawało się tylko do zmycia. Pomyślałam więc, że dobra, dam mu szanse w dni bez makeupu - nie lubie wyrzucać produktów. Przyszło tylko kolejne rozczarowanie, po przejechaniu dłonią pod okiem, jakimkolwiek podrapaniu, obłaził niemiłosiernie. Do rąk czy innej części ciała też się nie nadaje, bo robi to samo co pod okiem. Jedynym plusem jaki jestem w stanie tu zauważyć jest piękny zapach, tylko co z tego skoro nic nie robi. Nigdy więcej! Każdy najtańszy krem z Ziai czy Eveline pod oczy będzie lepszy niż to.
    Zalety:
    Wady:
    • nie nawilża, wręcz ściąga
    • ROLUJE SIĘ pod korektorem
    • dość drogi
    • nie nadaje się nawet na dni bez makijażu
  • 9 lipca 2020 o 22:53
    Jeden z najlepszych
    Mam problem z kremami pod oczy, często mnie uczulają albo nie nadają się na dzień bo ciężko się wchłaniają. Jednak ten żel zdecydowanie kupił moje serce. Początkowo nakładałam za dużą ilość i produkt nie wchłaniał się najlepiej. Jednak po nałożeniu ilości równej główce od szpilki produkt jest swietny, bardzo dobrze się wchłania. W dodatku widzę poprawę mojej skóry pod oczami. Przed zastosowaniem tego kosmetyku moja skóra była jakby papierowa, sucha. Teraz jest miękka, cudownie nawilżona. Mam też spore zasinienia pod oczami i w tym temacie niestety nie zauważyłam żadnej różnicy. Krem nie podrażnia, bardzo delikatnie pachnie.
    • nawilża
    • nie podrażnia
    Wady:
    • nie redukuje sińców pod oczami i oznak zmęczenia