Wody perfumowane damskie

Avon Far Away Rebel EDP

Avon Far Away Rebel Woda Perfumowana 50 ml
notino.pl
Avon Far Away Rebel woda perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 153 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 listopada 2024 o 12:51
    Nie jest w moim typie
    Wersję Rebel również dostałam w prezencie w formie perfumetki, tak jak Beyond the Moon. Z nim męczyłam się trochę bardziej. Mały flakonik jest poręczny, atomizer działa bez zarzutu, plastikowa zatyczka się nie luzuje. Pod tym względem wszystko jest ok. Sam zapach mi się niezbyt podoba. Jest ciężki, zalatuje orientem. Nie moje klimaty. Bezpośrednio po rozpyleniu mam nawet wrażenie, że to męskie perfumy, ale już po chwili to się zmienia. Pojawia się jakaś kremowa nuta, gdzieś w tle wyczuwam coś waniliowego. Na początku zapach jest dość mocny, ale po kilkudziesięciu minutach słabnie. Po kolejnych 2-3 godzinach wyczuwam go, na szczęście, tylko z bliska. Później niezauważalnie znika. W mojej ocenie zapach nadaje się na wieczory i chłodne dni. Przy słonecznej pogodzie i wyższych temperaturach zupełnie mi nie leży, czuję się nim przyduszona, tak jakby upał podbijał jego moc. Na plus to, że nie spowodował u mnie bólu głowy. Podsumowując, jestem na nie. Tak samo jak w przypadku wspomnianego Beyond the Moon, niemal od razu mogę wyczuć, że Rebel jest jego bratem, który mimo wszystko jeszcze mniej przypadku mi do gustu.
  • 30 października 2024 o 13:40
    Osobliwy zapach
    To zapach bardzo wyjątkowy dla kobiet odważnych, eleganckich, znające swoją wartość. Zapach jest mocny, intensywny i nie rozwija się po czasie. Dość długotrwale utrzymuje się zapach, bardzo wyróżniający się. Wyczuwalna jest bardziej słodkość z lekkimi nutami kwiatowymi. Flakon piękny, przykuwa uwagę i ciekawość.
  • 17 czerwca 2024 o 10:05
    Zapach Buntu i Elegancji
    Opis perfum: Avon Far Away Rebel to wyjątkowy zapach, który łączy w sobie odwagę i elegancję, stając się idealnym wyborem dla nowoczesnych, pewnych siebie kobiet. Ten zmysłowy i intrygujący zapach został stworzony, aby inspirować do wyjścia poza utarte schematy i wyrażania swojej indywidualności. Flakon: Flakon Avon Far Away Rebel jest równie imponujący, jak sam zapach. Elegancki, fioletowy kolor przechodzi w głęboką czerń, symbolizując tajemniczość i głębię. Stylowy korek dodaje wyrafinowania, a złote akcenty podkreślają luksusowy charakter perfum. Nuty zapachowe: Nutami głowy są czarna porzeczka i bita śmietana; nutą serca jest kwiat pomarańczy; nutami bazy są toffee i czekolada. Idealny na wieczorne wyjścia i specjalne okazje, ale także sprawdzi się jako codzienny zapach dla kobiet, które lubią czuć się wyjątkowo przez cały dzień. Najlepiej sprawdza się jesienią i zimą, gdy jego ciepłe i głębokie nuty mogą w pełni rozkwitnąć, ale równie dobrze może być noszony wiosną i latem na wieczorne wyjścia.
    Zalety:
    • 1. Intensywność: Zapach jest bardzo trwały i wyczuwalny przez cały dzień, co sprawia, że nie trzeba go często aplikować.
    • 2. Design flakonu: Elegancki i nowoczesny flakon, który pięknie prezentuje się na toaletce.
    • 3. Dostępność
    • 4. Wyrazistość: Far Away Rebel to zapach, który przyciąga uwagę i pozostawia niezapomniane wrażenie.
    Wady:
    • Sezonowość: Choć zapach jest wszechstronny, jego ciepłe i głębokie nuty mogą być lepiej odbierane w chłodniejszych miesiącach.
    W perfumerii
  • 12 maja 2024 o 16:51
    Dla fanów słodkich perfum
    Jeśli ktoś kocha tak jak ja słodkie perfumy to będą one numerem 1. Owocowo-kwiatowe nuty zapachowe sprawią, że się zakochasz. Bardzo ładny flakonik. Długotrwale utrzymujący się zapach sprawi, że będziesz się wyróżniać. Kiedyś byłam konsultantką Avon i zamówiłam ich naprawdę dużo. Muszę do nich znów powrócić i uzupełnić swoje zapasy perfum, ponieważ lubię zmieniać zapachy.
    Zalety:
    • Długotrwały zapach
    • Ładny flakon
    U konsultantki
  • 4 kwietnia 2024 o 0:49
    Zapach dla kobiety świadomej siebie
    Woda perfumowana Avon Rebel przypadła mi do gustu. Jej zapach jest piękny, mocny, kobiecy, zmysłowy. Jest to moim zdaniem idealny zapach na podkreślenie pewności siebie dla świadomej siebie kobiety. Czuję w nim porzeczkę, likier czekoladowy oraz czerwone owoce. Zapach jest średnio trwały, ale nie narzekam. Można go nosić przy sobie w torebce i psikać się co jakiś czas. Idealny na wieczór. Godny polecenia.
    Zalety:
    • piękny, zmysłowy, intensywny zapach
    • podkreśla kobiecy styl i pewność siebie
    • idealny do torebki
    • dostępny również w opcji perfumetki
    • niska cena
    Wady:
    • średnio trwały
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie