Płyny do higieny intymnej

Avon Simply Delicate, Soothing Feminine Wash with Aloe Vera Kojący płyn do higieny intymnej z wyciągiem z aloesu

Tronina
    20 marca 2023 o 17:27
    Dla mnie ok
    Od płynów do higieny intymnej oczekuję przede wszystkim, żeby nie uczulały. Ten rzeczywiści nie podrażnia, ma bardzo delikatny zapach i jest wydajny. Konsystencja mogłaby byś trochę mniej lejąca. W promocji można kupić go za 7 zł. Jak za tą cenę, wart wypróbowania. Oczywiście skład nie powala.
  • 15 października 2021 o 22:48
    Delikatny skuteczny
    Produkt zakupiony u konsultantki ma praktycznie opakowanie z pompką płyn ma rzadka żelową konsystencję łagodny zapach aloesu dobrze myje delikatne okolice intymne,ładnie się pieni, jest łagodny nie podrażnia przywraca pH skóry bardzo wydajny skuteczny polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Praktyczne opakowanie z pompką
    • Nie podrażnia
    • Wydajny
  • 19 lipca 2021 o 11:47
    Przyzwoity
    Nigdy wcześniej nie używałam płynu do higieny intymnej z Avonu. Postanowiłam się przełamać, gdyż od lat mam swoich ulubieńców, m.in. z firmy Ziaja. Simply Delicate ma bardzo estetyczne, poręczne opakowanie- uwielbiam opakowania z pompką, które ułatwiają aplikację. Zapach jest przyjemny i delikatny. Po zastosowaniu mam poczucie czystości i świeżości. Konsystencja jest dosyć rzadka, ale mnie do nie przeszkadza. Kolor bezbarwny. Żel mnie nie podrażnia. To przyzwoity produkt.
    Zalety:
    • zapach,
    • wydajność,
    • odświeżenie;
    Wady:
  • 9 maja 2021 o 17:24
    Nie jestem z niego zadowolona
    Nigdy nie kupowałam płynów do higieny intymnej z Avonu, bo jakoś nie byłam do nich przekonana, ale w końcu przy składaniu kolejnego zamówienia, skusiłam się, bo mój aktualny był na wykończeniu. Mam mieszane uczucia… Niby kojący, a wysoko w składzie alkohol… W płynie do higieny intymnej! No z tym się jeszcze nie spotkałam! Ale o dziwo, nie podrażniał nawet do depilacji. Płyn jest rzadki, ma opakowanie z pompką, która niestety strzela we wszystkie możliwe strony i więcej żelu lądowało wokół mnie niż na ręce (jeszcze nigdy nie spotkałam się z czymś takim). Zapach nieco alkoholowy, chłodzi przy zetknięciu ze skórą, co mi nie odpowiada. Wydaje mi się, że płyn powinien nazywać się raczej „chłodzący”, a nie „kojący”, bo po tym drugim oczekuję np. ukojenia przy podrażnieniach, a tutaj można się dodatkowo załatwić… Niestety, podczas jego używania zdarzało mi się w ciągu dnia odczuwać swędzenie w okolicach intymnych, pomimo poprawnego uczucia domycia.
    Zalety:
    • nie podrażnia; przyzwoicie myje i odświeża; wygodne opakowanie z pompką
    Wady:
    • alkohol wysoko w składzie!!; trefna pompka, która strzela żelem naokoło; alkoholowy zapach; zbyt lejąca się konsystencja;
    Agawa8
    18 stycznia 2021 o 18:04
    według mnie jest ok
    wygodne opakowanie z pompką, nie uczulił, zapach subtelny, dobrze się pieni i spłukuje, warto czekać na promocję, można go dostać za śmieszne pieniądze
    Zalety:
    • pompka
    • nie uczula
    • zapach delikatny