Pudry do twarzy

Revlon Photoready Candid, Anti-Pollution Setting Powder Puder sypki chroniący przed zanieczyszczeniami

lotka20
    24 stycznia 2022 o 22:11
    Słaby - u mnie się nie sprawdził
    Ten puder totalnie się u mnie nie sprawdził ani z tanim ani z drogim podkładem. Jedyne co ten puder mi robił to wysuszał twarz i makijaż też wyglądał na strasznie wysuszony w ogóle makijaż z tym pudrem nie wyglądał dobrze. Także w ogóle nie polecam nawet nie mogę nic dobrego o nim powiedzieć, w połowie produktu poddałam się z jego używaniem. :(
  • 17 czerwca 2021 o 14:32
    zoltko
    Niestety, ale ten produkt nie jest dla mnie. Moja twarz byla po nim zbyt zolta. W sumie moglabym zmienic kolor podkladu, ale po co? Puder sam w sobie nie jest zly. Jest mocno zmielony, ladnie sie naklada, fajnie matuje, nie tworzy plam, ale ten zapach... Bardzo chemiczny, ktory pierwszy raz w zyciu tak drazni mi nos. Dodatkowo jesli ktos ma tlusta/mieszana cera, to po paru godzinach wszystko zacznie sie wazyc, a sebum dokona calej reszty zniszczen. Na poczatku wyglada, to super z tym, ze czuc troszke suchosc. Moze ciutke podkreslic suche skorki jesli ktos je ma i na serio wszystko byloby ok gdyby nie to, ze w ciagu jednej minuty caly makijaz zamienia sie w lojotok. Tak o. Bez uprzedzenia. Oczywiscie probowalam go stosowac z innymi pdkladami i bazami, ale mi sie nie sprawdzil. Do tego strasznie sie pyli, jest on wszedzi, brakuje mi tu zatyczki, ktora zablokowalaby ciagle wysypywanie sie pudru. Jestem na nie
    Wady:
    • jest za zolty,
    • strasznie sie pyli,
    • ma chemiczny zapach,
    • strasznie sie wazy,
    • nie utrzymuje matu
  • 2 kwietnia 2020 o 21:55
    Puder sypki
    Hej dziś podzielę się z wami moim nowym odkryciem a jest to puder sypki marki Revlon Photoready Candid.Uzywam go ok.miesiąca i idealnie nadaje się do wykończenia makijażu.Jest jak puszek bardzo fajnie koryguje kolor, jest transparentny,daje matowe wykończenie.Jest wzbogacony w antyoksydanty.Puder jest naprawdę bardzo lekki.Polecam wypróbujcie
    Zalety:
    • Ładne opakowanie super produkt, jest transparentny więc może go każdy użyć.
  • 7 lutego 2020 o 18:35
    nie moja bajka.
    Puder zapewnia wykończenie, na jakim mi najmniej zależy. Czyli totalnie tępy i pudrowy mat. A co jeszcze gorsze, w ogóle nie scala się z podkładem, a po prostu na nim siedzi w widoczny sposób i pozostawia ślady w każdym miejscu, które muśniemy twarzą. Trochę to krępujące, bo za każdym razem, kiedy na przykład, przytulam się do kogoś, pozostawiam na jego ubraniu pudrową pamiątkę. Stosowany codziennie na pewno nie przysłuży się cerze, zwłaszcza wymagającej porządnego nawilżenia. Puder wysusza skórę, potrafi wywołać uczucie ściągnięcia i naprawdę chce się jak najszybciej pozbyć go ze swojej skóry na poczet czegoś, co przyjemnie ją zrelaksuje, zregeneruje i ukoi. Matuje całkiem dobrze. No musi w końcu przy tak suchym efekcie, jaki zapewnia. Dobre to ma opakowanie. Przemyślane z zamykanym wieczkiem, co ułatwia spakowanie produktu do kosmetyczki podróżnej bez obawy wysypania w nadmiernej ilości z pudełeczka. Podsumowując - powrotu nie będzie.
  • 20 września 2019 o 22:22
    dla mnie super
    mam cerę mieszana, szybko przetluszcza mi się strefa T. Ten puder matowi moja skórę na naprawdę długie godziny. Nakladam go naprawde bardzo mało i tyle wystarcza by skóra była matowa, nie polecam nakładania go w dużych ilosciach bo będzie wyglądał bardzo sucho. Buzia wygląda bardzo gładko i też taka jest w dotyku. Polecam
    Zalety:
    • wygląd na twarzy
    • długo utrzymuje mat
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • w dużych ilościach może wyglądać sucho