Kremy na dzień

my'Bio Kanadyjski Biolifting 30+, Krem na dzień `Czarny świerk`

• 17 lipca 2022 o 15:55
    mieszane odczucia
    Mam mieszane odczucia co do tego kremu. Generalnie spełnia swoje zadanie co do nawilżenia i w tym przypadku nie mam nic do zarzucenia. Co do liftingu - nie zauwazylam zadnych efektow. Nie mniej najwiekszym minusem jest zapach.. O ile w sloiczku jest jeszcze znosny to po nalozeniu na twarz po prostu mi smierdzi ... Raczej nie zakupię go ponownie.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • szybko sie wchlania
    • lekki sloiczek
    • fajny design
    • nawilza na dlugo
    • duzy plus za naturalne skladniki
    Wady:
    • zapach jest dla mnie nie do zniesienia niestety, pomimo iz na twarzy dosc szybko sie ulatnia
    • nie zauwazylam efektu liftingu
    irmina8
    22 kwietnia 2021 o 11:00
    Nie spełniła moich oczekiwań
    Mam dość suchą cerę i uważam, że ten krem nie radzi sobie z moją skórą. Po nałożeniu kremu i odczekaniu chwili mam niestety uczucie takiej naciągniętej skóry bez nawilżenia. Nie lubię bardzo takiego efektu. Przy mojej suchej skórze fajnie jak czuje, że ta skóra jest naprawdę nawilżona. Krem ma przyjemną konsystencje, łatwo się nakłada. Aktualnie używam jako krem do rąk. Zdecydowanie wolę dołożyć troszkę więcej i być zadowolona z jego właściwości.
    Zalety:
    • Zapach delikatny,
    • Konsystencja,
    • Skład.
    Wady:
    • Opakowanie jako słoiczek, mam poczucie, że krem przechowywany w taki sposób traci szybko swoje właściwości,
    • Za słaby w działaniu, efekt ściągnięcia a nie nawilżenia.
  • 8 września 2020 o 12:56
    Bardzo dobry krem.
    Krem Farmona 'Czarny Świerk' kupiłam z czystej ciekawości. Cena: prawie 20 zł - według mnie adekwatna do pojemności. Jakość produktu - bardzo zadowalająca. Krem ma postać białej mazi. Świetnie się rozprowadza po skórze i szybko się wchłania. Zapach produktu jest bardzo przyjemny, taki delikatny... Kosmetyk bardzo dobrze nawilża skórę, ale też mam wrażenie, że działanie - opisane przez producenta, jako liftingujące - jest w moim odczuciu takim "ściągającym" skórę, które to porównam do efektu przypominającego używanie kremów matujących. Nie sądziłam, że Czarny świerk (czyli "picea mariana"), drzewo charakterystyczne dla Alaski i północnej części Kanady, będzie miało tak korzystny wpływ na cerę 30 plus... W sumie nie całe drzewo, a raczej ekstrakty z niego. Jestem pod wrażeniem, ten krem jest moim odkryciem kosmetycznym ostatnich miesięcy - moja mieszana cera bardzo polubiła ten produkt, odwdzięcza mi się blaskiem, gładkością i brakiem niedoskonałości. Jestem przekonana, iż w dużej mierze jest to zasługa tego specyfiku. Krem zamknięty w wygodnym słoiczku o pojemności 50 ml naprawdę daje radę! Rzeczywiście liftinguje skórę, o czym pisałam powyżej. Ładna grafika na opakowaniu przyciąga uwagę. Jestem zadowolona z tego produktu. Zużyłam już dwa opakowania i jestem chętna na zakup kolejnego. Ten krem jest łagodny i mega-dobry. Jego zapach bardzo mi pasuje. Polecam!
    Zalety:
    • zapach, - działanie, - opakowanie, - efekty.
  • 4 lutego 2020 o 15:17
    Wart polecenia
    Konsystencja zadowalająca ani za gęsta ani za rzadka. Krem dobrze rozprowadza się na skórze, przyjemnie pachnie i dobrze się wchłania. Dobrze nawilża skórę, nie zostawia tłustej powłoki, przy czym nie jest ciężki i nadaje się pod makijaż. Nie zauważyłam też zaostrzenia zmian skórnych. Ładnie też napina skórę. Opakowanie skromne ale szczelne.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Wchłanianie
    • Dobra pod makijaż
    Wady:

Zobacz także inne Kremy na dzień