Szampony do włosów

bebio Bebio Naturalny Szampon Do Włosów Suchych 300ML
beBIO Ewa Chodakowska

• 3 września 2024 o 14:48
    Tragiczny szampon
    Szampon zakupiła moja mama, kilka lat temu, bez żadnych poleceń ani jakiejkolwiek opinii na temat tego produktu. Produkt ten nadal leży w łazience i jednym słowem "jest męczony" aby się go pozbyć - mogłabym go dawno wyrzucić jednak jego resztki wykorzystuje jeszcze jako nawilżenie przy goleniu. Szampon jest specyficzny, nie pieni się zbyt dobrze, jego rozprowadzenie po włosach jest trochę "tępe", szampon mam wrażenie że nie domywa włosów i włosy po nim są sztywne i nie przyjemne w dotyku. Zapach szamponu jest dla mnie neutralny. Aplikator w szamponie również nie jest dla mnie zbyt wygodny, ciężko wyciska się z butelki zamierzoną ilość szamponu. Według mnie za tą cenę, a nawet niższą jesteśmy w stanie kupić szampon o wiele lepszej jakości.
  • 8 sierpnia 2023 o 20:05
    Słabizna
    Bardzo słaby produkt. Długo zastanawiałam się nad zakupem czegoś z bebio i żałuję, że w końcu się zdecydowałam. Szampon nie pomaga włosom suchym. Włosy po umyciu są tępe, niemiłe w dotyku i poplątane. Więcej nie kupię.
  • 3 maja 2023 o 20:31
    Nic specjalnego
    Kupiłam skuszona pozytywnymi opiniami oraz dobrym, naturalnym składem. Nie zauważyłam szczególnej poprawy kondycji moich włosów. Ani na lepsze, ani na gorsze. Szampon jakich wiele. Produkt przystępny.
  • 11 marca 2023 o 10:43
    Najlepszy ever
    Szampon raczej nie należy do bardzo wydajnych (w porównaniu np z Loreal), zapach również nie jest oszałamiający. Efekty natomiast biją wszystkie używane przeze mnie szampony na głowę. Przede wszystkim skóra głowy jest tak zadbana, że mogłabym myć włosy praktycznie raz w tygodniu, gdyby nie ich wygląd po treningach ;) Staly się delikatne, pięknie się układają, skóra głowy jest ukojona, przestała swędzieć jak to było często po innych szamponach. Jasne, że sam szampon nie wystarczy, żeby włosy były łatwe w rozczesywaniu i zdrowe, ale wg mnie ten szampon to podstawa. Odżywki niestety z BeBio mnie nie zachwyciły
  • 27 lipca 2022 o 19:35
    uwielbiam
    ten szampon kupiłam jako pierwszy z szamponow Chodakowskiej.i jaki był efekt?moje włosy go pokochały :) swietny sklad,piękny zapach, dobrze myje włosy :) jest to ulubiony szampon z naturalnym skladem. jesli chcesz sobie go kupic to polecam myc np jesli myjesz włosy 3 x w tyg,myj nim dwa razy i raz szamponem z sls, bo nie oszukujmy sie naturalny szampon nam jakos super mocno tej skory glowy nie umyje.przynajmniej ja tak sądzę,reszte nalezy do was. dla mnie 10/10
    Zalety:
    • zapach,cena,sklad,dzialanie
    Wady: