Balsamy do ciała

Eveline Cosmetics Botanica Love, Multiodżywczy balsam do ciała

Szpaksa
    24 września 2022 o 20:38
    bardzo fajny
    Balsam posiada wygodne opakowanie z pompką. Jest wydajny i można go dorwać w atrakcyjnej cenie. Konsystencję ma dość rzadką, choć masełkowatą. Szybko się wchłania, ale zostawia na skórze olejkową powłokę. Pięknie pachnie - dziewczęco, z owocową nutą, ale też z klasą. Bardzo dobrze nawilża nieco przesuszoną skórę.
  • 21 sierpnia 2022 o 18:44
    Warty wypróbowania
    Posiadam skórę normalną z dużą skłonnością do przesuszania. Po balsam sięgam zazwyczaj rano i wieczorem. Produkt od Eveline jest dość gęsty i treściwy ale bardzo dobrze się rozprowadza oraz wchłania. Efekty jak najbardziej mnie satysfakcjonują gdyż moja skóra jest miękka, gładka i nawilżona. Niestety nie kupię balsamu ponownie ze względu na jego zapach który nie przypadł mi do gustu i jest dla mnie drażniący. Sądzę jednak, że wiele osób może nie zgodzić się ze mną w kwestii aromatu dlatego polecam testy na własnej skórze:-) Opakowanie z pompką jest bardzo wygodne, jednak pod koniec ciężko wydobyć resztki produktu.
  • 15 czerwca 2022 o 8:05
    Lekki, dobrze nawilżający balsam
    Balsam kupiłam przy okazji, kończyły mi się zapasy, miałam tylko masło do ciała a chciałam coś lżejszego- letniego. Kupiłam go w miejscowej drogerii za 17zl. Opakowanie z pompką jest bardzo wygodne, aczkolwiek końcówka pewnie będzie ciężka do wydobycia. Konsystencja produktu jest bardzo dobra - nie rozlewa się ale nie jest zbyt zbite, dzięki czemu szybko i łatwo rozprowadza się na skórze. Zapach kremu jest słodkawy, dość długo utrzymuje się na skórze. Jest całkiem letni, przyjemny. Wchłania się szybko, nie brudzi ubrań. Skóra jest od razu wyraźnie bardziej miękka, nawilżona. Widziałam jeszcze 2 wersje z tej serii, chętnie je kupię bo z tego jestem bardzo zadowolona.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Nawilżenie
  • 1 kwietnia 2022 o 14:24
    Bardzo dobrze nawilza skore
    Balsam zamknięty jest w dużym plastikowym opakowaniu 350 ml z pompka co ułatwia aplikacje. Bardzo ładnie pachnie. Skora po użyciu jest nawilżona, miekka . Mam zawsze bardzo sucha skore na ciele oraz na rękach. Ten balsam daje radę!!! Polecam
  • 10 marca 2022 o 17:25
    Zdecydowanie na tak :)
    Eveline Botanica Love -Multiodżywczy balsam do ciała jest naprawdę godny polecenia. Idealnie znajduje zastosowanie we wszystkich obietnicach producenta. Bardzo fajnie odżywia skórę, widać to gołym okiem tuż po zastosowaniu. Jest wyraźnie odżywiona, miękka, otulona przecudownym (ale nie narzucającym się) zapachem. Produkt bardzo szybko się wchłania, jednocześnie pozostawiając na skórze delikatną warstwę nawilżenia, przez co skóra wygląda zdrowo przez cały dzień. Balsam znajduje się w sporym, poręcznym opakowaniu z pompką, jest bardzo wydajny. Jedyny minus (jak to przy opakowaniach tego typu) stanowi kwestia wydobycia balsamu z dna buteleczki. Ale zawsze ustawiam produkty dołem do góry i jakoś daję radę :)