Szczotki do włosów

Tangle Teezer The Wet Detangler Large Size Szczotka do rozczesywania mokrych włosów duży rozmiar

hairstore.pl
Tangle Teezer Detangler

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 16 listopada 2020 o 16:53
    Najlepsza szczotka do włosów jaką miałam
    Szczotkę TT złapałam w promocji. Mój wcześniejszy Tangle Teezer już się zwyczajnie do niczego nie nadawał i po ponad roku stosowania nadawał się tylko do wyrzucenia. Oczywiście zerkałam na te mniejsze wersje TT, ale coś mnie podkusiło do zmiany (a do tego skusił mnie kolor). I zdecydowanie nie żałuję i nie wyobrażam sobie już innej szczotki do włosów. Przede wszystkim ta szczotka naprawdę świetnie radzi sobie z najbardziej splątanymi włosami. Pierwszy raz od kiedy pamietam nie muszę wspomagać się kosmetykami ułatwiającymi rozczesywanie. Mam włosy długie (do połowy pleców i jeszcze trochę) i naprawdę podatne na platanie, pomimo codziennej pielęgnacji, w którą wkładam naprawdę dużo serca i energii. A tu, zaskoczenie! Nie ciągnę włosów, zostaje ich na szczotce zupełne minimum, co jest dla mnie sporym szokiem. Szczotka dodatkowo ich nie płaczu, co niestety zdążali się w przypadku poprzednich. I do tego - dla mnie mega plus - bardzo łatwo pozbyć się tego co zostaje na szczotce, dzięki szerokiemu ustawieniu wypustek (jak zwał tak zwał). Dla mnie bomba, tym bardziej ze szczotkę złapałam w dobrej promocji.
  • 16 stycznia 2020 o 18:29
    Super
    Szczotkę kupiłam sobie jako prezent gwiazdkowy, była akurat atrakcyjna promocja na wszystkie szczotki Tangle Teezer w Rossmannie. Cena nawet w promocji jest dosyć wysoka ale warto zainwestować w tę szczotkę. Duża i wygodna, faktycznie nie plącze i nie szarpie włosów. Wygląda bardzo ładnie, kolorek śliczny, porządne wykonanie. Nie wiem jak inne szczotki ale ta przekonała mnie do firmy.
  • 9 stycznia 2020 o 14:36
    Najlepszy z wszystkich Tangle Teezerów
    Wiem, że to chore :D ale kolekcjonuję szczotki Tangle Teezer i te również postanowiłam kupić. Używam jej od kilku miesięcy i jest najlepsza, co prawda nie rozczesuję nią nigdy mokrych włosów więc pod tym względem jej nie ocenie jednak bije na głowę wszystkie inne TT które posiadam. Jest bardzo wygodna dużo, dużo bardziej niż te bez rączek, rączka jest idealnie wyprofilowana, szczotka jest sporego rozmiaru i bardzo przyjemna w użyciu. Nie szarpie włosów. Bardzo fajny różowy łososiowy kolor. Mam bardzo długie dość cienkie proste włosy skłonne do kołtuna jestem bardzo zadowolona jak sobie radzi ta szczotka. Cena dość wysoka ale nie żałuje ani trochę jej zakupu. Małe czy średnie tangle teezery na podróże, wyjazdy owszem są super ale na codzień do domu ta większa szczotka sprawdza się znacznie lepiej.
  • 8 grudnia 2019 o 17:19
    Większa i lepsza wersja TT do włosów mokrych
    plusy: + dobrze rozczesuje zarówno mokre jak i suche włosy + nie szarpie + duża powierzchnia + łatwa w czyszczeniu + piękny kolor minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - słaba dostępność - wysoka cena
    Kopanda
    2 grudnia 2019 o 21:23
    Nie wyobrażam sobie bez niej życia.
    Ta szczotka jest ogromnym ułatwieniem do moich grubych i gęstych włosów. Dzięki niej włosy łatwo się rozczesują bez zbędnego wyrywania. Najlepsza z całej marki.
    Zalety:
    • Duży rozmiar
    • Wygodna rączka
    • Ułatwia rozczesywanie grubych, gęstych włosów
    • świetnie radzi sobie z mokrymi jak również suchymi wlosami
    Wady:
    • Brak wad